Ketkä ovat suosituimmat tubettajat juuri nyt?

Tubecon kysyi 13–19-vuotiailta nuorilta, ketkä ovat heidän suosikki-idoleitaan. Kuusi seuratuinta tähteä ovat tubettajia. Tässä he ovat:

  1. Mmiisas

Tampereella puheviestintää opiskeleva tyylitajuinen Miisa Rotola-Pukkila julkaisee lifestyle-vlogia, jossa reissataan, kokataan ja puhutaan elämästä ylipäänsä. 22-vuotias Miisa on kotoisin Keuruulta.

Muutama päivä sitten Miisa paistoi kananmunia muoteilla sekä puhui luonnosta ja ilmastonmuutoksesta:

  1. Lakko

Kestosuosikki Lakko eli Eric Savolainen tunnetaan pelivideoistaan, mutta nykyään hän julkaisee paljon huumoripitoisia videoita muistakin aiheista: hänen seurassaan katsoja pääsee vauhdikkaille lavakeikoille ja moikkaamaan muitakin julkkiksia. Eric on kotoisin Jämsästä.

24-vuotissynttäreidensä kunniaksi Lakko esitteli lapsuuskuviaan:

  1. Mariieveronica

21 vuotta juuri täyttänyt Mariieveronica eli Veronica Verho tekee lifestyle-videoita, joilla kokataan, kaunistaudutaan ja fiilistellään söpöjä eläimiä. Veronica on syntyjään Turusta, mutta asuu Helsingissä. Radiotöitä tekevän Veronican videot ovat etenkin nuorten naisten suosiossa.

Mariieveronica valmistaa kaakaota, jonka kuorrutteena on yksisarvisen kakkaa:

  1. Hermanni

Rauhallisia vlogivideoita julkaiseva Hermanni, 23, opiskelee suomen kieltä Turussa. Videoissa kuuluu kotoinen Etelä-Karjalan murre, sillä Hermanni on kotoisin Lappeenrannasta. Videoilla eletään tavallista opiskelijaelämää: nautitaan hyvästä ruuasta, kierrellään kaupungilla ja käydään kävelyillä.

Hermanni käy Mansikkkan kanssa Sealifessa ihastelemassa kaloja:

  1. PewDiePie

Ruotsalainen Felix Kjellberg eli PewDiePie puhuu videoillaan englantia – kovaan ääneen. Aiheina olivat aiemmin ennen kaikkea kauhu- ja toimintapelit, mutta nykyään myös muut pelit ja ajankohtaiset aiheet sekä haasteet. 27-vuotias Felix asuu Brightonissa Englannissa, ja hänen kanavansa tilaajamäärä lähentelee jo 55 miljoonaa.

PewDiePie julkaisee myös Try not to laugh eli Yritä olla nauramatta -videoita:

Tee myös testi: Kuka tubettaja sopii kaveriksesi?

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti