Heinis-leffassa näyttelevät  muun muassa Ella Kangas, Emily Shipway ja Aku Hirviniemi.

Suosikkikirjat muuttuvat elokuviksi: katso trailerit!

1Elämme kotimaisten lastenleffojen kulta-aikaa. Leffateatterissa nähdään tänä ja ensi vuonna ainakin kolme suomalaista elokuvaa, jotka perustuvat suomalaisiin lastenkirjoihin. Mikä sinua kiinnostaa eniten?

Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset sai ensi-iltansa 24.11. Elokuvan pääosissa ovat Emily Shipway ja Ella Kangas, ja se perustuu Tiina ja Sinikka Nopolan samannimiseen kirjaan. Koululainen haastatteli päätähdet numerossa 13/2017.

26.1.2018 ensi-iltansa saava Supermarsu-elokuva perustuu vapaasti Paula Norosen kirjoittamaan teokseen Emilian päiväkirja – Supermarsu pelastaa silakat. Elokuvan lapsipäärooleissa nähdään Ella Jäppinen (Emilia) ja Viljami Lahti (Simo). Leffasta voit lukea lisää Koululaisesta 1/2018, joka ilmestyy 3.1.

Veera Salmen Puluboi ja Poni -kirjoihin perustuva Puluboin ja Ponin leffa saa ensi-iltansa vuoden 2018 elokuussa. Pääsimme kurkistamaan tämänkin elokuvan kulisseihin, ja lehtijuttu on luvassa ensi vuoden puolella. Koulunsa aloittavan Main roolissa näyttelee Jenni Lausi, ja hupsua Puluboita esittää Aapo Puusti.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti