Horoskooppi lomalle – lue, mitä kesä tarjoaa sinulle!

Horoskooppi on perinteisenäkin hauskaa ajanvietettä, mutta Koululainen kehitteli tulevalle kesälle ihan omat taivaanmerkit. Löydät omasi syntymäajan mukaan.

Kirpeät vesimelonit (21.5. – 20.6.)

Moninaiset tunteet kuuluvat elämään, niin myös tähän kesään. Asiallinen riitely puhdistaa ilmaa kuin kunnon ukkosmyrsky. On olemassa useita kasvilajikkeita, joiden kylväminen ei ole vielä näin alkukesästä myöhäistä. Ja vaikket saisikaan kukkasia kukoistamaan tänä suvena, aina koittaa uusi vuosi ja uusi kesä.

Kärähtänyt rantapossu­ ­(21.6. – 22.7.)

Toisinaan hyväkin asia voi kääntyä ikäväksi, kun sitä saa liikaa. Tästä ei pidä lannistua, sillä vain pienoisia riskejä ottamalla todellinen, riemukas elämä löytyy. Uskalla siis iloita, kolhut ja haavat kyllä paranevat. Koet kesän aikana jotakin hauskaa, johon liittyy oranssi väri.

Myrskyleija (23.7. – 22.8.)

Tuuli yltyy! Elät vuotesi kiireisintä aikaa. Meno on välillä niin villiä, että olo on kuin vuoristoradassa ja hetkittäin aivan hirvittää. Hyvin tässä kuitenkin käy, kunhan pidät pääsi kylmänä ja muistat myös nauttia vauhdista. Tähyile säännöllisesti korkeuksiin, saatat yllättyä iloisesti.

Tipahtanut jäätelö (23.8. – 22.9.)

Pieni virheliike voi tuoda ongelmia kesäpäivääsi. Mutta vaikka yhtenä päivänä jäätelö jäisikin syömättä, voit lohduttautua sillä ajatuksella, että seuraavana päivänä onnistaa ja ainakaan ei tarvitse juosta yhtenään hammas­lääkärissä. Älä unohda strösseleitä!

Hiekkalinnapoliisi (23.9 – 23.10.)

Horoskooppi: hiekkalinnapoliisi

Älä pelkää, hauraat kesäsuunnitelmasi eivät romahda, vaikka tilanne vaikuttaisikin aluksi haastavalta. Mieli kannattaa pitää avoimena muutoksille. Rannalla huolet unohtuvat ja tekemistä riittää, vaikkei sää aina suosisikaan.

Lue lisää:  Testi: Mitä horoskooppimerkkiä muistutat?

Inisevä onkiretki (23.9. – 22.11.)

Uskallat vihdoin avautua sinua pitkään vaivanneesta asiasta. Sinulla on lupa puhua, ruikuttaa ja kiukutellakin. Kunhan olet saanut jälleen tilanteen hallintaan, on aika kutsua ystävät luoksesi ja pitää kunnolla hauskaa. Kesän parhaat hetket sijoittuvat vesistöjen äärelle.

Chilli saimaannorppa (22.12. – 19.1.)

Pian on lupa ottaa rennosti. On ihanan stressitöntä, kun ei aina tarvitse olla huomion keskipisteenä ja kaikessa menossa mukana. Näet kesän aikana jotakin harvinaislaatuista, jota moni ei pääse elämänsä aikana kokemaan.

Vallaton tuuliviiri (23.11. – 21.12.)

Tänä kesänä sinkoilet ennustamattomasti suuntaan ja toiseen. Toisinaan mielelle tekee hyvää edetä päämäärättömästi vain sinne, minne kulloinkin nokka näyttää. Kulje kerrankin umpituttu reittisi kiertotietä, saatat yllättyä positiivisesti.

Puhjennut uimalelu (20.1. – 19.2.)

Tässä vaiheessa vuotta on lupa tuntea, että ilmat ovat pihalla ja olo on kaikkensa antanut. Kesä onneksi rentouttaa ja palauttaa voimasi. Jos mahdollisuuksia uimiseen ei ole tai säät ovat vielä liian viileät, löytyy onneksi kuivalta maalta paljon iloista puuhaa.

Revenneet uimahousut (20.2. – 20.3.)

Ikävä takaisku uhkaa pilata hauskat suunnitelmasi, mutta se osoittautuukin vääräksi hälytykseksi ja lopputulos on aiottuakin parempi. Tänä kesänä ei kannata ottaa itseään turhan vakavasti, vaan pieni vitsailu omalla kustannuksella tekee hyvää sinulle ja ilmapiirille ympärilläsi.

Sadesään telttaretki (21.3. – 19.4.)

Säätilan vaihtelut tuovat muutoksia huvimatkaasi. Alun harmituksen jälkeen tutkailet sadesäätä hieman toisesta näkökulmasta: kaihoisan kaunis harmaa tunnelma, veden raikastama hengitys­ilma, rentouttava ropina. Tilanne ei näytäkään enää toivottomalta ensinkään! Maanantait osoittautuvat yllättävän onnekkaiksi tänä kesänä.

Laidunhullu lehmä (20.4. – 20.5.)

Liika seesteisyys ja järkeily ei ole sinua varten juuri nyt. Elämä etenee päivä kerrallaan ja jos keskityt liikaa täydellisten valintojen tekemiseen, menetät monta hulvatonta hetkeä. Jos onnistut löytämään kesän aikana neli­lehtisen apilan, on suvestasi tulossa tavallistakin hauskempi.

Juttu on julkaistu Koululainen 5/2024 -lehdessä.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti