Huhtikuun lehdessä juhlimme syntymäpäiviä – kannessa Namikolinx

Huhtikuussa juhlistamme 80-vuotiasta Koululaista. Vinkkejä on tarjolla juhlien järjestämiseen, koristelemiseen ja tarjoiluihin.

Koululaisen huhtikuun kansi

Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, paljon onnea, Koululainen!  Huhtikuun lehti on kunnianosoitus 80-vuotiaalle Koululaiselle. Synttärinumeron kannessa on Namikolinx eli Miranda Rönnberg, joka aloitti tubettamisen vain 13-vuotiaana. Jutussa Miranda kertoo, miten hänestä on tullut juuri sellainen kuin hän nyt on. Koulussa Mirandaa kiusattiin ja haukuttiin tyhmäksi. Nyt hän kertoo, mitä hän siitä ajattelee ja, mikä on hänestä oikeaa tyhmyyttä. Lisäksi hän paljastaa, miksi juuri lila ja keltainen ovat hänen vuotensa teemavärejä.

Eli Koululainen täyttää nyt 80, vai täyttääkö? Tätä mysteeriä toimitus lähti selvittelemään jo pari kuukautta sitten. Historia-palstalta voit lukea, minne kaikkialle selvittely vei ja mitä saimme lopulta selville. Sen verran voimme jo paljastaa, että ei mitään hätää! Juhlalle on todellakin aihetta. Löysimme myös Maija Vilkkumaan palkitun runon, jonka näet samaisella palstalla.

Synttärijuhlat jatkuvat myös reportaasissa, jossa tällä kertaa vieraillaan nyt 11-vuotiaan Lia Silanderin Stranger Things -teemaisissa kotijuhlissa. Kenties saat jutusta vinkkejä omien synttäreiden järjestämiseen, joten kannattaa lukea! Stara-palstalla tiktokkaaja Karla Könönen antaa vinkkejä lankutukseen ja kertoo, miten hänen lankutuskisoissa norjalaisia laulajia Marcusta ja Martinusta vastaan kävi. Norjalaisesta pop-duosta puheenollen huhtikuun numero on parasta herkkua faneille. Duo loistaa sekä julisteessa että Nyt-palstalla.

Kokkikerho- ja askartelupalstojen avulla voit piristää pian koittavia vappujuhlia tai ihan arkeasi. Mun harrastus -palstalla tutustumme 12-vuotiaan Ivarin johdolla kiipeilyyn. Toimi oikein -palstalla jaamme Hätäkeskuslaitoksen ohjeet 112 eli hätänumeron käyttöön. Luonto-palstalla bongaamme huhtikuussa lintuja.

Tule kanssamme teatteriin!

Prinsessa Pikkiriikki ja Keskiyön Kum(m)itus esityksen juliste

Toimituksella on myös erityinen syntymäpäivätoive: haluamme tavata teidät lukijamme! Kutsumme lukijamme Suomen Komediateatteriin Helsinkiin katsomaan yhdessä Prinsessa Pikkiriikki ja Keskiyön Kum(m)itus -näytelmää lauantaina 11.5. Ilmaisia lippupaketteja on jaossa 125:lle ensimmäiseksi ilmoittautuneelle. Yhdellä lippupaketilla pääsee kaksi henkilöä ilmaiseksi esitykseen. Voit siis tulla vanhempasi, sisaruksesi tai vaikka kaverisi kanssa. Esitys alkaa kello 14, mutta pyydämme teitä paikalle jo kello 13, jotta ehdimme jakaa pienet yllätyslahjat. Esityksen jälkeen on vielä luvassa erikoisohjelmaa, jossa pääsee tapaamaan näyttelijöitä.

Liput Koululaisen ja Kaksplussan yhteiseen näytökseen saat, kun menet aikuisen kanssa osoitteeseen: http://www.kaksplus.fi/kilpailut/prinsessa-pikkiriikki-lukijanaytos

Nähdään Komediateatterissa!

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti