Toukokuun Koululaisen kannessa ovat Blind Channelin Niko ja Joonas

Toukokuun lehdessä Blind Channelin Niko ja Joonas puhuvat kiusaamisesta. Lisäksi tutustumme ainakin laulaja Mirellaan, yliopistolehmiin ja fobioihin.

Koululaisen toukokuun kansi, jossa Blind Channel.

Toukokuun Koululaisen kannessa ovat Blind Channelin laulaja Niko Moilanen ja kitaristi Joonas Porko. Äitienpäivän kunniaksi muusikot askartelivat kanssamme kortit omille äideilleen. Haastattelussa Niko ja Joonas myös kertovat, että molempia kiusattiin koulussa. Samalla he paljastavat, että kiusaajat ovat olleet vuosia myöhemmin bändiin yhteydessä. Tästä inspiroituneena syntyi sitten biisi Not your bro. Lisäksi Niko paljastaa kaikkien aikojen suosikkielokuvansa!

Nelisivuisessa reportaasissa vierailemme tällä kertaa Helsingin yliopiston Viikin tutkimustilalla. Siellä navetassa asustelee vuoden ympäri noin 60 lehmää, joiden avulla tutkitaan maailmanluokan ongelmia. Jutussa tilan johtaja Tapani ja karjanhoitaja Assi kertovat navetan asukkaista, niiden arjesta ja tilan tarkoituksista.

Stara-palstalla tutustumme tällä kertaa laulaja Mirellaan. Mirella kertoo haastattelussa, miltä suuri suosio on hänestä tuntunut ja paljastaa samalla omat esikuvansa. Mun harrastus -palstalla 10-vuotias Ellen kertoo kulttuurimatkailusta. Tunteet-palstalla käsittelemme fobioita ja Luonto-palstalla teemme toisenlaisen sieniretken. Askartelu-palstalla askarrellaan opettajalle kiitokseksi kukkia kynistä ja Kokkikerhossa kokataan aamiaisyllätys.

Horoskooppitietäjille lehdestä löytyy iloinen yllätys! Hassuttelua-palstalta voit selvittää oman uuden kesähoroskooppimerkkisi syntymäaikasi perusteella ja katsoa, mitä kesä tuo sinulle tullessaan. Pianhan se onkin täällä!

Koululainen 5/2024 ilmestyy 8.5. 

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti