Kokkaa syötäviä kärpässieniä

myrkyttömiä kärpässieniä tomaatista ja kananamunista

Tarvitset:
2 tomaattia
4 keitettyä kananmunaa

1. Täytä kattila kylmällä vedellä ja laita kananmunat veteen. Anna kananmunien kiehua kymmenen minuutin ajan ja nosta ne sitten kylmään veteen. Anna munien jäähtyä noin 5–10 minuutin ajan ja kuori ne sitten.

2. Leikkaa tomaatit puoliksi.

3. Leikkaa kananmunien pohjasta pieni pala irti, jotta saat ne pysymään pystyssä. Leikkaa myös yläpuolelta pieni pala, jotta saat aseteltua tomaatinpuolikkaan kananmunan päälle.

4. Aseta tomaatit kananmunien päälle ja pilko aiemmin leikatuista ylimääräisistä kananmunan paloista pieniä täpliä tomaatin pinnalle.

5. Tarjoile vihreällä salaatti- tai kurkkupedillä.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti