Asiaa valkovuodosta 9/10

Mulla on monta kysymystä, jotka ovat vaivanneet mun päätä jo kauan. Toivoisin kovasti, että saisin niihin vastauksen. 1. Olen 11-v. tyttö, 50 kg ja 162 cm. Ok? 2. Mulla on valkovuotoa, ja olen huomannut, että joskus löydän pikkareista hyytelömäistä läpinäkyvää mömmöä. Onko se normaalia? 3. Jos tänne lähettää kirjeen ja jos sitä ei julkaista seuraavassa lehdessä, julkaistaanko se silti joskus? Kiitos, jos vaivauduit lukemaan tämän kirjeen ja vielä enemmän kiitos, jos julkaisisitte sen, että saisin vastaukset viimein.
Kiitollinen 98

Vastaus:
1. Toivottavasti vastauksista on sinulle apua. Kokosi on ok. Kuten huomannette vastauksista tällä palstalla tällä kertaa, kokoasiat ovat hyvin yksilöllisiä, ja erot pituuden ja painon suhteen voivat olla melko suuriakin.

2. Läpinäkyvä mömmö kuulostaa valkovuodolta, jonka väritys vaihtelee tavallisestikin kirkkaasta vaalean väriseen. Ihan normaalilta siis vaikuttaa.

3. Jokainen kirje, joka Helppikseen lähetetään, luetaan. Koska palstatilaa on rajoitetusti, voin vastata vain osaan. Tarvittaisiin kokonainen lehti, jotta saisin kaikki tulevat kysymykset vastattua. Silloin jäisi monta kivaa ja hyödyllistä juttua väliin. Harvoin kysymykset ehtivät seuraavaan lehteen, mutta oikeassa olet siinä, että vastaus tulee vasta myöhemmissä numeroissa. Kannattaa siis sinnikkäästi lukea Helppistä ainakin muutama numero eteenpäin nähdäkseen omaan kysymykseensä vastauksen.

Kommentit

Oma kommentti