Hankalat veljet 3/10

Mulla on perhe: äiti, isä ja kaksi veljeä (14-v. ja 15-v.). Vanhempani ovat ok, mutta en yksinkertaisesti voi elää veljieni kanssa. He huutavat minulle, haukkuvat minua yms. En ole koskaan nähnyt, että he olisivat minulle kilttejä. Itken joka päivä. Näin on ollut niin kauan kuin jaksan muistaa. Vanhempanikin ovat epätoivoisia tämän takia. Vaikka he kuinka komentavat veljiäni, he eivät usko. Haluaisin lastenkotiin tai sijaisperheeseen, en voi elää täällä! Auta, ole kiltti!
Help Me Please

Vastaus:
Kerro asiasta koulussa, ja kerro vanhemmillesi, ettet jaksa enää. Kyllä aikuisten pitää saada kuriin veljet, jotka tekevät elämästäsi vaikeaa. Joskus ulkopuolinen henkilö on herättäjä nuorten mielissä. Kun joku muu kuin perheenjäsen tekee selväksi, ettei sellaista loukkaavaa ja pahan mielen tekevää käytöstä sallita, saattaa tapahtua paljon. Silloin veljesi ehkä vasta ymmärtävät, että sanat ja teot loukkaavat sinua.

Ymmärrän, että haluaisit päästä tilanteesta eroon, mutta pyydä apua vielä vanhemmiltasi. Kerro heille tämän viestisi sisältö. Kerro, että sinusta tuntuu niin kurjalta, että haluaisit muuttaa pois. Koita jaksaa!

Kommentit

Oma kommentti