Arttu Lindemanin uusi biisi on rakkauslaulu: ”Olen romanttinen ihminen”

Musiikki on Arttu Lindemanille tapa ilmaista asioita, joista muuten olisi vaikea puhua.

Tubettaja ja artisti Arttu Lindemanilta ilmestyy tänään perjantaina uusi ”Multa sulle” -niminen kappale.

– Olen 23-vuotias nuori mies, joka haaveilee siitä, että elämässä olisi joku tyyppi, jota rakastaa ja jonka kanssa voisi kohdata myötä- ja vastamäet. Jos sellainen tyyppi löytyisi, biisin voisi hyvin kohdistaa hänelle, Arttu kertoo uudesta kappaleestaan.

Arttu kertoo olevansa romanttinen ihminen ja miettivänsä paljon rakkauteen liittyviä asioita. Siitä syntyi idea tehdä aiheesta kappale.

– Toivon, että pariskunnat löytäisivät tämän biisin. Ja että ennen kaikkea sellaiset ihmiset, jotka ovat yksinäisiä ja haluaisivat löytää jonkun tyypin, voisivat saada voimaa biisistä.

Onko artisti itse tällä hetkellä ihastunut?

– En kommentoi, Arttu vastaa pienen miettimisen jälkeen.

– Kommentoin suhde- ja tunne-elämäni asioita paljon, mutta pelkästään musiikin läpi. Musiikki on minulle keino viestiä vaikeasti puhuttavia asioita, niistä on helpompi laulaa tai räpätä.

Kaipuu keikkailemaan

Arttu on tottunut keikkojensa ja kuvausreissujensa takia matkustelemaan paljon. Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen takia hän on tänä vuonna ehtinyt viettämään tavallista enemmän aikaa kotonaan.

–  Tänä keväänä on ollut tosi hyvin aikaa olla rakkaan Fredi-koirani ja perheeni kanssa, Arttu kertoo.

– Kaipaan silti keikoille!

”Multa sulle” -biisin lisäksi Artulta on tänä vuonna tulossa muitakin kappaleita. Hän arvelee, että seuraava niistä julkaistaan kesän loppupuolella.

– Olen työskennellyt tosi paljon studiossa viime talven aikana. Minulla on paljon hyviä biisejä valmiina, enkä malta odottaa, että pääsemme julkaisemaan niitä.

Vaikka Artun arki yrittäjänä on kiireistä, aikoo hän kesällä myös lomailla.

– Ihan vielä en kuitenkaan pidä lomaa, sillä odotan, että järvet lämpenevät, kertoo Arttu, joka kuvailee itseään kovaksi uimariksi.

Koululaisen lukijoille Arttu haluaa toivottaa paljon terveyttä kesään.

– On tosi kurjaa, jos joutuu olemaan kesälomalla kipeänä.

Kuuntele ”Multa sulle” -kappale tästä:

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti