Asiaa elokuvista ja tv-sarjoista

Mminulla olisi hiukan kysymyksiä koskien televisiosarjoja ja elokuvia. 1. Tuleeko Frendit-sarjasta elokuva? 2. Jatkuuko Harper’s Island -sarja enää? 3. Tuleeko Pirates of the Caribbean -elokuville jatkoa? Elokuvia on ilmestynyt nyt kolme. Ja vielä yksi kirjoihin liittyvä kysymys. Tuleeko Midnight Sun -niminen kirja suomeksi? Se on näitä Twilight-sarjan kirjoja…

Vastaus:
1. Frendejä tehtiin kaikkiaan 10 tuotantokautta vuosina 1994–2004. Sarjan päättymisen jälkeen on huhuttu Frendit-elokuvasta, mutta välillä vahvoistakin huhuista huolimatta elokuvaa ei ole tekeillä. Viimeksi tammikuussa osa suosikkisarjan näyttelijöistä vakuutti elokuva-aikeiden olevan pelkkää palturia.

2. Jännitysmysteerisarja Harper’s Islandia tehtiin 13 jakson verran. Ne on näytetty Suomenkin televisiossa. Näillä näkymin sarjaa ei tehdä enempää.

3. Huippusuosittu Pirates of the Caribbean -elokuvasarja saanee jatkoa. Elokuvan suunnittelu on jo niinkin pitkällä, että sen kuvaukset pitäisi aloittaa lähiaikoina. Leffateattereihin merirosvoseikkailu tulee todennäköisesti ensi vuonna. Ja tärkein asia: Johnny Depp on jälleen Jack Sparrow’na.

4. Yhdysvaltalaisen Stephenie Meyerin kirjoittaman Houkutus-kirjasarjan neljä ensimmäistä osaa on suomennettu. Viimeisimpänä ilmestyi Aamunkoi viime lokakuussa.

Viidettä osaa Meyer vasta kirjoittaa, joten sitä ei ole ilmestynyt vielä edes englanniksi. Vuonna 2008 osia tulevasta kirjasta ilmestyi laittomasti nettiin, joten koko kirjan ilmestyminen oli vaakalaudalla. Meyer on kuitenkin ilmoittanut Midnight Sunin olevan hänen seuraava projektinsa.

Kommentit

Oma kommentti