Fanipostia Eion Colferille

Minulla olisi liuta kysymyksiä, 1. Mihin osoitteeseen Eoin Colferille voisi laittaa fanipostia? Miten yleensäkin löytää joidenkin näyttelijöiden/kirjailijoiden fanipostiosoitteen ja miten sen luotettavuudesta voi olla varma? 2. Mistä löytäisin iirinkielen kielikurssin? Onko myös mahdollista löytää jonkinlainen kielikurssi latinan opiskeluun? 3. Mistä löytyy kappaleen River Flows In You -pianonuotit. Kappaleen on säveltänyt Yiruma.
Neliapila

Vastaus:
1. Artemis Fowl -kirjasarjan kirjoittajalle Eoin Colferille voi kirjoittaa fanipostia osoitteeseen
Penguin Group (USA) Inc., c/o [Imprint] Publicity, 345 Hudson Street, New York, NY 10014.

Fanipostiosoitteiden löytäminen voi olla joskus varsin vaikeaa. Netistä löytämäänsä tietoon kannattaa suhtautua kriittisesti, eli kaikki nettiin kirjoitettu ei pidä paikkaansa.

Yleensä luotettavimmat osoitteet löytyvät fanituskohteen virallisilta sivuilta. Joskus osoitteena voi olla taiteilijan levy- tai kustannusyhtiö. Monesti luotettavaa osoitetta ei vain löydy mistään.

2. Välkky ei ainakaan tiedä iirin kielen kursseista, mutta netistä löytyy joitain iirin kursseja itseopiskelua varten, kuten myös kirjastoista Irish-niminen kielikurssi.

3. Kappaleen nuotit löytyvät ainakin seuraavista nuottikirjoista: Yiruma Piano Concert, Yiruma Easy Piano Concert ja Yiruma Piano Album.

Kommentit

Oma kommentti