Fanipostia Robert Pattisonille

Hei!
Voisitko kertoa mulle jotain Robert Pattinsonista? Esim. osoitteen fanipostille ja sen, millä kielellä hänelle pitää lähettää fanipostia? Ja muutakin… Kiitti jo etukäteen.
Twilight-fani

Vastaus
Englantilainen näyttelijä Robert Pattinson on syntynyt 13. toukokuuta vuonna 1986 Lontoossa. Muutaman pienemmän roolin jälkeen hän näytteli Harry Pottereiden Liekehtivässä pikarissa ja Feeniksin killassa. Varsinaisen läpimurron Robert kuitenkin teki tammikuussa leffateattereihin tulleessa Twilight-elokuvassa, jossa hän esittää Edward Cullenia. Elokuvan pohjana on yhdysvaltalaisen Stephanie Meyerin kirjat. Jatkoa Houkutukselle, joka on leffan suomenkielinen nimi, pitäisi tulla piakkoin.

Ennen elokuvatähteyttä Robert toimi mallina, ja onpa hän harrastanut myös pienimuotoista musisointiakin: niin kitaran kuin pianonkin soitto luonnistuu. Hän esiintyy muuten Houkutuksen soundtrackillä. Postia suositulle näyttelijälle voi laittaa osoitteeseen Robert Pattinson c/o Curtis Brown Group Ltd., Haymarket House 5th Floor, 28-29 Haymarket, London, SW1Y 4SP, England.

Kommentit

Oma kommentti