Kurkistus Idolsin live-lähetyksen kulisseihin: Mitä tapahtuu suoran lähetyksen mainostauoilla?

Millaista on seurata suoraa lähetystä studioyleisössä? Mitä tapahtuu ennen ohjelman alkua ja mainostauoilla?

Koululainen kurkisti Idolsin livelähetyksen kulisseihin ja niiden taakse. Tässä vinkkejä studioyleisöksi saapuville.

Idols-Anniina lavalla

Saavu ajoissa ja varaudu jonottamaan.

Idolsin live-lähetystä seuraamaan saapui runsas joukko katsojia. Jono kiemurteli pitkin pihaa yleisön jonottaessa sisäänpääsyä studioon. Katsojat ohjattiin istumaan siinä järjestyksessä, kun he pääsivät sisälle studioon. Kannattaa siis saapua ajoissa paikalle, mikäli mielii saada hyvän istumapaikan.

Muista taputtaa.

Taputtaminen on studioyleisön tärkein tehtävä. Idolsin livelähetyksessä studiojuontaja nauratti ja innosti yleisöä tunnin ajan ennen suoran lähetyksen alkua. Taputtamista ja hurraamista harjoiteltiin juontajan johdolla ennen lähetystä ja mainostauoilla yhä uudestaan ja uudestaan.

Idols-tuomarit

Idols-tuomarit Jurek, Antti Tuisku ja Erin.

Älä kammoa kameroita.

Koskaan ei tiedä milloin kamera osuu juuri sinuun. Muista olla valmis hymyilemään ja taputtamaan siltä varalta, että kameramies kääntää yhtäkkiä kameransa sinuun päin. Välillä kuvaajat poimivat yleisön joukosta ihmisiä kuviin jopa heidän huomaamattaan. Kannattaa varoa kaivamasta nenää juuri sillä hetkellä!

Mainostauolla voi tapahtua mitä vaan.

Kun suora lähetys keskeytyy mainostauon ajaksi, studiossa voi sattua sen aikana mitä ihmeellisimpiä juttuja. Idols Liven mainostauoilla nostettiin juontaja Anni Hautalan kukikkaita saappaita ylöspäin, kannettiin valkoista nahkasohvaa lavan poikki, hiottiin kilpailijoiden esiintymisasuja ja puuteroitiin tuomareita.

Idols-juontajat

Juontaja Anni Hautalan saappaat aiheuttivat päänvaivaa mainostauoilla.

Lue myös:

Idols-kilpailijoiden viesti nuorille: Uskaltakaa olla erilaisia!

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti