Maaliskuun Koululainen on täynnä sisustusvinkkejä

Kevätsiivouksen yhteydessä on mukava vaihtaa huonekalujen järjestystä tai keksiä jotain muita muutoksia omaan huoneeseen. Inspiraatiota siihen saa maaliskuun Koululaisesta, jossa kaksoset Viivi ja Venla Sydänmaanlakka vinkkaavat, millä tavoin he laittavat huoneisiinsa uutta ilmettä. Tiktokista, Instagramista ja Youtubesta tutut Viivi ja Venla kertovat myös, millaista elämä on identtisenä kaksosena ja miltä tuntui, kun lapsena huone piti jakaa siskon kanssa.

Uudessa numerossamme syvennytään myös lastenhuoneiden historiaan ja vieraillaan 10-vuotiaan Ursula Korhosen huoneessa. Pitkään omasta huoneesta haaveillut Ursula nauttii nyt omasta rauhastaan ja siitä, että saa itse päättää, miltä huoneessa näyttää.

Omasta harrastuksestaan kertoo Hemmo Hannula, 13. Hän on ikäluokkansa nopeimpiin kuuluva pikaluistelija, joka haaveilee luistelevansa joskus olympialaisissa. Somesta tuttu konstaapeli Daniel eli Daniel Kalejaiye taas vastaa kiperiin väitteisiin rikoslaista.

VIIVI-nimellä tunnettu laulaja Viivi Korhonen julkaisee tänä keväänä debyyttialbuminsa. Musauran ohella Viivi on työskennellyt vuoden myös sijaisopettajana alakoulussa. Lehdessä Viivi kertoo, millainen opettaja hän oli.

Koululainen 3/2022 ilmestyy 9.3.

Oman huoneen rauhassa voi myös nauhoittaa omaa podcastia!

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti