Marraskuun harmauteen iloa tuo uusi Koululainen, Pinkku Pinsku ja joulukalenteritesti

Mitä kuuluu Pinkku Pinskun Sissi-käärmeelle ja mikä on tämän joulun paras herkkujoulukalenteri? Marraskuun Koululainen kertoo!

Koululaisen kansi, jossa muun muassa Pinkku Pinsku ja joulukalenteritesti.

Marraskuun Koululaisessa tapaamme Pinkku Pinskun, joka kertoo kuulumisiaan. Lehden herkkuna on joulukalenteritesti.

Tubettaja Pinkku Pinsku kävi Koululaisen studiolla kertomassa kuulumisiaan. Kun hän sai valita taustapahvin kansikuvaa varten, oli valinta pirteä pinkki, sillä näin marraskuussa me kaikki tarvitsemme värejä!

Haastattelussaan Pinja Sanaksenaho eli Pinkku Pinsku kertoo muistojaan ensimmäisen videonsa kuvauksista sekä antaa tärkeitä ohjeita heille, jotka ovat kokeneet lähisuhdeväkivaltaa. Jutussa Pinja paljastaa myös, mitä kuuluu Sissi-käärmeelle ja mistä lemmikistä hän nyt haaveilee.

Toimittajamme kävi tutustumassa erikoisiin lemmikkeihin 9-vuotiaan Juliuksen kotona. Kahden kerroksen talossa asuu niin liskoja, torakoita, pupuja kuin käärmeitäkin. Mutta Juliuksen mielestä kotiin mahtuisi vielä ainakin yksi lintu.

Ylä-Härkösen tilalla Virroilla taas hoidetaan lampaita, joista saadaan villaa ja lihaa. Perheen pojat Aarni ja Touko Koro ovat mukana lampaiden hoidossa, sillä heidän päävastuullaan on niiden rapsuttelu.

Lukijat pääsevät nyt valitsemaan, kuka on Vuoden lemmikki 2022, kun kilpailun yleisöäänestys on käynnissä. Osallistu äänestykseen täällä. Viime vuoden voittajasta eli Timo-pupusta kerromme täällä.

Joulukalenteritesti paljasti suosikkeja lapsille ja äideille

Marraskuuhun iloa tuo myös isänpäivä, joka on täydellinen syy opetella uusia taitoja keittiössä. Kokkikerhon palstalta löytyy reseptit sekä helppoon että vähän haastavampaan isänpäiväkakkuun. Antaapa oman kokkiohjeensa myös Sanni ja Joonas sarjakuvassaan.

Sokerina pohjalla arvoisa raatimme testasi herkkujoulukalenterit. Raadin suosikiksi nousi suklainen vaihtoehto, mutta testissä on mukana myös nallekarkkikalenteri ja joulukalenteri, joka sopii lasten sijaan paremmin äideille. Ainakin raadin mielestä.

Koululainen 11/2022 ilmestyy 9.11.2022.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti