Putous Junior alkaa – hae mukaan omalla sketsihahmollasi!

Suosikkiohjelma Putouksen 8. kausi alkaa tulevana lauantaina MTV3:lla. Tänä vuonna mukana on uusi osuus, jossa alle 18-vuotiaat Putous-fanit voivat omilla tulkinnoillaan päästä nettiin, yleisöön tai jopa suoraan lähetykseen.

Osaatko imitoida täydellisesti munamiestä tai Matti Pikkuvanhasta? Viihdytätkö koko perhettä omilla hokemillasi? Jos vastasit kyllä, saatat olla tuleva Putous Junior!

Tänä vuonna lapsilla on ainutlaatuinen tilaisuus osallistua Putous-viihdeohjelman tekemiseen aivan uudella tavalla. Perinteisen sketsihahmokilpailun lisäksi ohjelmassa on mukana nimittäin uusi Putous Junior -osuus, jossa haetaan lasten ja nuorten hulvattomia tulkintoja sekä vanhoista sketsihahmoista että aivan uusista tyypeistä.

Lue myös: Putous-tähdet kertovat: hahmot syntyvät ihan oikeasta elämästä

Minustako Putous Junior?

Jos sinulla on hyviä vitsejä takataskussa ja esiintyminen tulee luonnostaan, on osallistuminen helppoa. Kuvatkaa vaikka koko perheen voimin video, jossa esittelet oman sketsihahmosi tai tulkintasi jostain aikaisemman kauden klassikkohahmosta.

Puvustamisesta, peruukeista ja muusta rekvisiitasta on kisassa vain hyötyä. Osallistua saa jokainen alle 18-vuotias.

Osa lähetetyistä videoista julkaistaan MTV3:n Putous-sivustolla ja kaikista hulvattomimmat Putous Juniorit pääsevät perheineen mukaan suoraan lähetykseen.

Mukaan pääset lähettämällä oman videosi täällä.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan myös koko perheen rannekepaketti Linnanmäelle.

Testaa myös: Kuka Putous-hahmo olet?

Avainsanat

Kommentit

tänä vuonna< tulee putoukseen tylsiä putous hahmoja mun mielestä ennen on ollu paljon kivempia eiks niin aina on ollu parempia näyttelijöitä

Oma kommentti