Tietoa c-kaseteista

Ensiksi kerron, että en ole niin kuin muut nykynuoret yleensä. Olen omistautuva, enkä vaihda musamakuani nopeasti. Itse asiassa kuuntelen vielä suurimmaksi osaksi kasetteja. No nyt päästäänkin kysymykseeni: Mistä saisin vielä ostettua kasetteja? Missään ei enää myydä niitä! Siis esim. De La Soulia tai A Tribe Called Questia! Tarvitsisin tässä apua.
Kasettikuuntelija

Vastaus:

 

Nykyään musiikki on tallennettu digitaaliseen muotoon cd-levylle tai mp3-tiedostoksi. Ennen digitaalista aikaa tallennukset tehtiin analogiseen muotoon lp-levyille ja c-kaseteille. Uusia lp-levyjä julkaistaan nykyäänkin jonkin verran, mutta c-kasetit ovat valitettavasti saaneet väistyä uudemman tekniikan tieltä. Itse asiassa väistyminen tapahtui jo parikymmentä vuotta sitten, eli 1990-luvun alussa.

C-kasettien kulta-aikana, 1980-luvulla, niitä myytiin hurjia määriä, joten kassuja löytyy vielä ihmisiltä paljon. Välkky suositteleekin Kasettikuuntelijaa kiertelemään kirpputoreja ja vanhojen tavaroiden liikkeitä. Kasetteja varmasti on myynnissä paljonkin, mutta omien suosikkibändien tuotosten löytymisessä tarvitaan seikkailumieltä ja hyvää onnea. Kannattaa myös tarkistaa nettihuutokauppojen valikoima.

Kommentit

Oma kommentti