Tietoa Hayden Panettieresta

Kiitos ihanasta palstasta! Siinä on ollut paljon juttuja, joita olen halunnut tietää. Yhtä juttua ei kuitenkaan ole kysytty ja toivon, että vastaisit siihen: Mikä on Hayden Panettieren fanipostiosoite ja onko häneltä tullut levyä?

Vastaus
Hayden Panettiere kiinnosti useampaakin kysyjää, joten tässä hänestä hieman enemmänkin tietoa: Näyttelijä Hayden Leslie Panettiere syntyi Yhdysvalloissa New Yorkin osavaltiossa 21. elokuuta 1989. Perheeseen kuuluu Leslie-äidin ja Skip-isän lisäksi nuorempi veli, myös näyttelijänä kunnostautunut Jansen.

Haydenin ura alkoi käytännössä jo vaippaiässä: hän alkoi tehdä mallintöitä 4-kuukautisena. Mainoksissa tyttö alkoi esiintyä 11 vuoden iässä. Ensimmäisen tv-roolinsa Hayden sai jo vuonna 1994; kyse oli amerikkalaisen ABC-kanavan One Life to Live -nimisestä sarjasta. Suuren yleisön tietoisuuteen nuori näyttelijätär ponkaisi viimeistään NBC:n vuonna 2006 alkaneesta Heroes-sarjasta – Heroesissa Hayden näyttelee Claire Bennettiä, uskomattoman parantumiskyvyn omaavaa cheerleaderia.

Monilahjakas Hayden on lisäksi esiintynyt useissa elokuvissa ja luonut uraa myös laulajana. Hänen lauluesityksiään on jo kuultu useiden leffojen soundtrackeilla. Esikoisalbumin nimeltä Falling Down on määrä ilmestyä ensi vuonna. Haydenille voi lähettää fanipostia osoitteella Hayden Panettiere, William Morris Agency One William Morris Place, Beverly Hills, CA 90212, USA.

Kommentit

Oma kommentti