Tietoa schleich-figuureista

Keräilen schleich-eläimiä. Mistä niitä saisi edullisesti? Voisitko kertoa mm. missä maassa niitä valmistetaan? Miten niitä voi hoitaa ja kunnostaa? Onvatko ne leluja vai koristeita? Kiitos, jos vastaat! <3 Tämä on tosi kiva palsta!!!
Värikäs tyyppi<3

Vastaus:
Schleich-figuureja valmistaa vuonna 1935 perustettu saksalainen firma Schleich useassa eri maassa. Valmistusmaa näkyy Made In -merkinnästä. Muoviteollisuudessa aloittanut yhtiö on keskittynyt 1950-luvulta lähtien valmistamaan muovisia pienoishahmoja piirrossankareista, kuten smurffeista ja Snoopysta eli Ressusta. 1980-luvulla firma aloitti muovieläinten valmistuksen, joka jatkuu edelleen.

Schleich-eläimiä voi ostaa useista lelukaupoista sekä netistä. Ainakin seuraavista osoitteista löytyy laaja valikoima muovifiguureja: www.lahjakas.fi/product_catalog.php?c=4 ja www.lelupuu.fi/?p=p_16&sName=Schleich .

Figuureja voi pitää koristeina tai niillä voi leikkiä. Paras hoito-ohje on varovainen käsittely. Niitä kannattaa säilyttää vaikkapa hyllyssä, eikä laatikossa muiden lelujen seassa. Näin hienojen pienoismallien maalipinta pysyy hyvänä.

Kommentit

Oma kommentti