Tietoa Selena Gomezista

Olen suuri Selena Gomez -fani, ja haluaisin tietää, myydäänkö Selenan levyjä Suomessa? Missä? En saa tilata netistä mitään. Pyydän sydämeni pohjasta vastausta!
Artemis Fowl & Selena 4 ever

Vastaus:
Yhdysvaltalainen Selena Gomez on levyttänyt useamman albumillisen musiikkia sekä näytellyt niin televisiossa kuin valkokankaallakin. Hänet on nähty ainakin elokuvissa Spy Kids 3 ja Operaatio Prinsessa sekä tv-sarjoissa Hannah Montana ja Waverly Placen velhot. Mutta jos nuorena aloittaa, niin 19-vuotiaana on jo tehnyt paljon. Meksikolais-italialais-teksasislaiseen perheeseen syntynyt Selena aloitti nimittäin näyttelemisen jo seitsemänvuotiaana, ja 14-vuotiaana hän lauloi jo levylle.

Valitettavasti levykauppa niin kuin muukin kauppa on siirtynyt yhä enemmän ja enemmän nettiin, mikä tarkoittaa sitä, ettei edes suuremmista kaupungeista välttämättä löydy laajavalikoimaista levykauppaa. Sinun kannattaa silti käydä kysymässä kotikaupunkisi levyjä myyvistä kaupoista, jos ne voisivat tilata Selenan levyjä, sillä ainakin nettikaupoista niitä on hyvin saatavilla.

Kommentit

Oma kommentti