Vuoden viimeinen Koululainen on jouluinen ja reilu

Koululaisen kannessa Antti Tuisku

Pyysimme Antti Tuiskun mukaamme tapaamaan vuoden reiluinta luokkaa, joka löytyi tällä kertaa aivan pohjoisesta, Inarista. Reilu luokka -kisan voittajan ja Antin iloinen tapaaminen on tämän lehden pääjuttu.

Lukijamme pääsevät joulutunnelmiin monella tapaa. Kävimme kurkistamassa Joulupukin rovaniemeläistä tukikohtaa, SantaParkia, joka on kyllä todellinen elämysluola. Joulupukki täytti jopa ystäväkirjamme!

Supersuositut popparit Marcus ja Martinus kertovat jouluperinteistään, ja Dr Sugar ideoi makeita joululahjaherkkuja. Toisenlaista herkuista askartelua on sokeri-iglun muuraaminen, johon löytyy myös ohjeet tästä lehdestä. Testimme avulla selvität, mihin joululeffaan sinä sopisit parhaiten mukaan.

Pikkuposterissa poseeraavat jouluiset koiranpennut, ja aivonystyrät saavat harjoitusta joulun emojiristikossa.  Myös Peräspojalla pörisee jouluisasti, ja Nyt-palstalta kannattaa napata parhaat lomapuuhat ja joulunodotusvinkit. Jos joulukalenteri on hankkimatta, niin siihenkin löytyy apua tästä numerosta.

Lisäksi lehdessä on juttua muun muassa poikabändi Why Don’t Westä, muulista nimeltä Olle sekä lautapeleistä.

Pärjäisikö tällä lukupaketilla joulukuun?

Koululainen 14/2017 ilmestyy 29.11.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti