High School Musical 2 teatteriin kesän alussa

Menestyksekkään musikaalin kakkososa High School Musical 2 alkaa pyöriä Savoy-teatterissa heti kesän alussa. Harjoitukset ovat parasta aikaa käynnissä ja näyttelijät odottavat näytösten alkamista innoissaan.High School Musical

– Olen tällä hetkellä aika iloinen veikko, musikaalin ohjaaja Marco Bjuström toteaa.

Musikaalissa uusia ja vanhoja naamoja

High School Musical 2:ssa on mukana paljon ykkösosasta tuttuja vanhoja näyttelijöitä, mutta myös uusia tulokkaita.

– Porukka on ihan loistava ja uudet ihmiset ovat sopeutuneet loistavasti joukkoon. Jaottelua uusiin ja vanhoihin ei ole ollut, musikaalissa näyttelevä Jon-Jon Geitel kertoo.

– Ei todellakaan ole mitään jakoa uusiin ja vanhoihin. Tämä on uusi juttu uudella loistavalla porukalla, Sharpeyn roolissa nähtävä Anna Laulumaa vielä lisää.

Ei ainoastaan kopio elokuvasta

– High School Musical 2 mukailee elokuvaa ihan niin kuin ykkönenkin. Kaikista musiikkikappaleista on vain tehty monipuolisemmat versiot kuin elokuvassa. Musikaali on siis kuulijoille rikkaampi ja runsaampi kuin elokuva. Musikaali ei ole toistanto elokuvasta, vaan elokuvan näytösversio, Marco Bjuström kertoo.

– High School Musical 2 on viihdyttävä sekä High School –elokuvista pitäville, että musikaalista taidemuotona pitäville. Viihdykettä on varmasti luvassa kaiken ikäisille katsojille, musikaalissa näyttelevä Jon-Jon Geitel lupaa.

Ei enää kauaa esitysten alkuun

Musikaalin näyttelijät ja muut avustajat odottavat innoissaan esitysten alkua.

– Koko ajan haluaisi vaan tehdä enemmän. Olen löytänyt ihanan yhteyden roolihahmooni Sharpeyhyn ja odotan innolla esitysten alkua, Anna Laulumaa suitsuttaa.

High School Musical 2 Ensi-ilta Savoy-teatterissa 28.5.2009

Teksti: Hilppa Alanko Kuva: Helsingin kaupunginteatteri / Mikko Stig

Kommentit

Oma kommentti