Koulu alkaa

 Elokuun tärkein juttu on tietysti käynnistyvä syyslukukausi!

Koululainen 8/2010

Justin Bieber on yksi musiikkimaailman kuumimmista nimistä. Hän ei ole ainoastaan mahtava laulaja, mutta myös erinomainen tanssija. Ja sehän sopii syksyyn mainiosti. Televisio ja elokuvateattereiden valkokankaat nimittäin täyttyvät tanssista. Syksyllä ei ole koskaan ollut hauskempi liikkua!

Justin Bieber tanssii

Robert Pattinson on kalpea hurmuri

Robert Pattinson

Robert Pattinson jutteli Koululaisen toimittajan kanssa Los Angelesissa. Twilight-saagan hurmuri paljasti muun muassa, millaisen taidon hän opetteli uudelleen Twilight-leffoja varten…

Aakkosia pitkin kouluun

Aakkoset

Kouluvuoden käynnistyminen jännittää! On kivaa nähdä kaverit kesän jälkeen. Pulpetteihin tungetaan kasapäin uusia kirjoja ja koulutarvikkeita. Me kokosimme aakkoset, joiden avulla pääset hyvään kouluvauhtiin!

Unto on eläkkeellä oleva poliisihevonen

Unto

Unto on mahtava pakkaus. Valtava hevonen herättää huomiota missä ikinä se liikkuukaan. 24-vuotias hurmuri on myös tuore isä!

Adam Lambert julisteessa

Adam Lambert, Toy Story 3 -elokuva, keihäänheittäjä Andreas Thorkildsen sekä lukijoiden äänestämä kissarotu bengali ovat julisteessa elokuun Koululaisessa.

Elokuun Koululainen ilmestyy maanantaina 2.8.2010.

Kommentit

Avatar

Justin Biebe Is The Best=)))) <333333333333333333333333333333333333333

Avatar

eric saade on best. I LOVE ERIC SAADE<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ERC SAADE<3<3<3<3<3

Avatar

mä rakstan sua tahdon tukea sua nam miss ne sanoo se ko pää its heavy mä annan sut pois mä päästän sut pois henna ihqq tytöt on tähtii kunnes ne sammu onn hieman puLLa kipuun tottu ku tarpeeks sattuu sun odotan vieLä paaLaavan vieLä kerran mua haLaavan paskaa puhuu vaan ne joia vitutta oLLa huonompi freaky Like me elämäs on loppu asti vaa vitun iso paLapeLi mika pyLLyprofiiLi eLLa neLLi veera henna niko veikka mikan pyLLyprofiiLi mika niko eLin ja henna

Avatar

komeeeeeeeeeeeeee <333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Avatar

Rakastan Justinii voiku se tulis suomee keikalle <33333333333333333333333333333333333333333333333

Avatar

Aawwwss JUSTTIIN??! Mulla on vieläkin toi juliste seinällä<3 söpööh niin söpö toi Justin Drew Bieber! ...<33<3 I LOVE U JUSTIN BIEBER!<3

Avatar

J
JU
JUS
JUST
JUSTI
JUSTIN♥
BIEBER
B
BI
BIE
BIEB
BIEBER♥
SANO J
SANO U
SANO S
SANO T
SANO I
SANO N
SANO ♥

I♥JUSTIN BIEBER

I♥JUSTIN BIEBER

Avatar

I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bie I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieberber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber I ♥ Justin Bieber.

Avatar

Tulevasta lehestä tulee PARAS! Siinähän on hyvät ihmiset ROBERT PATTINSON!

Avatar

jee justin bieber se on niin hyvä!!!=)=)=) juliisteet kin on ihan kivoi=)

Avatar

Aagh!
Ihanaaaa!!!!!!!!!!!!!!
Unto on NIINsöpö………………………………………………………………………………………!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Avatar

ai joo, saatana joka toisessa koululaisen julisteessaki on just joku antti tuisku tai vittu rihanna tai joku muu paska…lol oikeesti hyi -______-

Avatar

ihan sama minne tästä pitäs kirjottaa mut hyi vittu saaatana perkele jumalauta joku justin bieber ja vittu antti tuisku jne! oikeest hyi vittu! miten kukaa voi kuunnella jtn tollast paskaa? en kestä ees nähä niitten naamaa ku alkaa oksettaa eskdlfnsdlj AAAGH jumalauta ku nykyää joka saatanan paikka on täynnä kuvii jostai justinist ja noista… ”AAAAAH JUSTIN ON NIIIIIIIIIIN IHANA JA ANTTI TUISKU <3<3<3<3333<3<3<3<3<3<3<6969696969<3 SIIS ANTTI TUISKU ON KOULULAISEN KANNESSA IIIIIIH<3333 OIKEEESTIIIIIH sis meen kyllä naimisiiin justinin kaa<3" ja lisää teinisydämii<3 prkle.

Avatar

Minä tykkään koululai sesta koska niinssä tulee kivoja julisteita

Avatar

se on vähän jää nyt taakkse mut ihan kiva tyyppisekin on…

Avatar

Nää… testit o iha pas*ja mun mielest (esim). ku tein semmosen mikä on oikea ikäsi nii ni siin mun oikee ikä oli semmone lissu”TEINI Vaiks mä o 8-w ”lol”

Avatar

oon justin oon sun fani ja millon tuut haiputaalle ja sun bändi ja oot söpö justin bieber

Avatar

Ihan kiva lehti,mut Justiina Piipertäjä…AAAAAAAAARRGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHH
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Niinpä siitä vaan on juttuja joisessa lehessä se alkaa jo tympii pikku hiljaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

ROLL JA HOPLA OON TEIJÄN KAA IHAN SAMAA MIELTÄ. JUSTIN ON IHAN P….!!!

Avatar

UUSI KOULULAINEN? EN EES TIENNYT SIITÄ! ONKS SE JO TULLUT? TOIVOTTAVASTI

Avatar

Roll, oon samaa mieltä sun kaa!!! justin on p*******ä!!! HUONO!!

Avatar

Justin Bieber on ihan p*******ä sellanen piipittäjä ……………

Avatar

Eläinjutut ja Justin kuulostaa kivalta, mutta eniten ootan mokia

Avatar

Toisin päin! Adam Lambert<3 on paras!<3

Avatar

Adam Lambert on ihan vit#n huono laulaja!Justin Bieber on kyl paljon… parempi, verrattuna Lambert:tiin!!!!!! Ei pahalla!! Bieber:illä on tullu äänenmurros niin se kuulostaa paljon paremmalta kun ennen!!

Avatar

seuraava koululainen on varmaan hyvä ~d mut julistees ei oo melkee mitää

Avatar

Tää lehti oli ihana kun siinä oli juttuu Bieberistä♥♥

Avatar

Aina kun huomaan jossakin lehdessä Adam Lambertin julisteen, se täytyy ostaa! ;D

Avatar

oikeesti justin bieber ei kuulosta yhtää tytölt jos sitä kuuntelee mun mielest justin bieber on maailman söpöin ja ihanin ja hyvin ja mahtavin laulaja

Avatar

Kiitos Adam Lambertista, mutta ISO MIINUS Justin Bieberistä! koululaisessa jauhetaan ”oi justin on ihana, se laulaa niin just hyvin, ihkuuu” Katselin kantta murhaavasti kun näin siinä justiina piiperön, koululaisessa olisi aika kirjoittaa vähän muistakin artisteista kuin justinista. On muitakin artisteja ja bändejä, on green dayta, on paramorea, on reckless lovea, on nana kitadea, on an cafea, on metallicaa ja vaikka mitä, mutta koululainen kirjoittaa justin bieberistä, järkeä?
Voisin sanoa että koululaisen laatu huononee lehti lehdeltä. 🙁

Avatar

Ajattelin samaa sinun kommentistasi, adam lambert<3 ja kesha fani<3.

Avatar

On jännää,ku koulut alko.:)Meil vaihtu ope,mut kokeet ja läksyt on
tylsii.

Avatar

koululainen on niin hyvä mutta se on tylsää kun mä oon yritäny saada kirjeystävii mut ne ei vastaa mulle ei kukaa eikä ikinä

Avatar

mä haluuuuuuuun et mira luoti ja paula vesala on syyskuun lehes mä rakastan pmmpeet

Avatar

jee! se justin bieber juttu oli tosi hyvä! ja kannattaa kuunnella se musiikki video joka oli siin lehessä ihan paras!

Avatar

adam ja Justin on molemmat iha sika hyviä<3. EIKÄ justin näytä yhtään tytöltä. Sokeita tai tyhmiä kaikki jotka niin väittää.

Avatar

jos justiina piipertäjä on oikeesti tehny sukupuolileikkauksen ni se ainakin selittäis sika oudon äänen XD XD XD XD XD 😛

Avatar

R
RO
ROB
ROBE
ROBER
ROBERT
ROBERT P
ROBERT PA
ROBERT PAT
ROBERT PATT
ROBERT PATTI
ROBERT PATTIS
ROBERT PATTISO
ROBERT PATTISON
ROBERT PATTISON!
ROBERT PATTISON
ROBERT PATTISO
ROBERT PATTIS
ROBERT PATTI
ROBERT PATT
ROBERT PAT
ROBERT PA
ROBERT P
ROBERT
ROBER
ROBE
ROB
RO
R

Avatar

koulun alku on ihan mukavaa kun näkee ne kamut jota ei koko kesänä oo nähny ja meil alkaa enkku

Avatar

Onko Justiina/Justin oikeasti poika? Ei voi olla ainakaan 16-vuotias!!!

varmaa oikeesti tyttö joka haluu olla poika ja tehny sen takii sukupuolileukkauksen!

Avatar

SAISINKO HUOMIONNE?!uudessa koululaisessa on juttua justin bieberistä.ihanaa!fanitan sitä aivan hirveästi.Se aikoo tulla suomeen 2011 vuonna.:)<3 OI justin osaa tanssia ja laulaa niin hyvin!<3mulla on justinin julisteita seinät täynnä ja stereoissani soi aina joku justin bieberin biisi.<3oih odotan jo innolla koska pääsen justinin keikalle!<3:)

Joo ja pask**!!! Jos se tulee suomeen ni meen dissaa sitä kamujen kaa nii se kuolee häpeään!

Avatar

no jaa justiinan olis voinu jättää pois MUTTA parasta että adamikulta oli laitettu julisteesee <3<3<3<3<3<3<3<3<6969696996969 ♥♥♥♥♥♥

Avatar

IHAN SURKEE LEHTI TULEE TÄS KUUS!!!!!! ANNA ABREU JULISTEESEEN!

Avatar

Minullakin alkaa koulu huomenna…:( Se ei ole kivaa. Loma on kivempi. Olen kyllä itsekin joskus halunnut kouluun........ykkösellä. Mutta aina seuraavana päivänä koulu onkin ollut jo tyhmää...:)

Avatar

Hmm. huomenna alkaa koulu ja se on ihan kivaa. Toisaalta, parin päivän päästä haluisin taas et ois lomaa. Mut eihän se lomakaan aina herkkua ole.

Avatar

Justin on maailman
surkein laulaja!
Se kuulostaa tyttömäiseltä
ja musa on ihan kamalaa!

Avatar

paras on toi Unto <3 <3 <3 justin ihan kiva..
ENEMMÄN JUTTUA HEPASTA!!!!!

Avatar

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.uuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssss kkkkkkkkkkkkooooooooouuuuuuuuuuullluuuuuuuuuuuuullaaaaiiiiiiinnnnneeeeeeeeeennnn.jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Avatar

niin mun mielestä koululaisessa on parasta vitsit ja mokatja paljon paljon muuta kivaa.=)

Avatar

Mun mielestä toi liitu taulu juttu oli kuva ja toi naru jossa loli niintä numeroita……

Avatar

Joo toi lehti oli uskomaton uskokaa luin sen varmaan 100 läpi!!!!!

Avatar

Jee Justin Bieberist on tehty juttu pittääpä käyä ostaa toi lehti!!Ois ollu vielä juliste justin bieberistä nii sit ois ollu hyvä!!:DD

Avatar

Onko Justiina/Justin oikeasti poika? Ei voi olla ainakaan 16-vuotias!!!

Avatar

Ja olen minäkin kuullut puhuttavan Justinista ”naislaulajana”.:D

Avatar

Niin minäkin tekisin, Veepukkq. Jos meille tulisi Koululainen. Laittaisin eskarikuvan Justiinan kuvan päälle. Olin muutaman vuoden ikäisenä paljon Justiinan näköinen (2-3).:D No, en oikeasti, mutta voihan olla, että joku toinen taas on ollut…:)

Avatar

Luin tän jo heti illalla taas tympii !! ku ei oo mitää luettavaa. ja mut julisteet oli aika tyhmäy

Avatar

Justin on ihana, söpö, hyvä laulaja jne. Adam lambert on iha surkee laulaja !!

Justin I <3 U !

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Avatar

YÖK JOKU VOI TYKÄTÄ JOSTAAN IHMEEN ADAMISTÄ,MUT SORI VAAN JUSTIN RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

DIE ADAM DIE ROBERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GO JUSTIN BIEBER<333

Avatar

mä ainaki aion mennä adamin (söpöliinin,komistuksen…)keikalle!!!!! siis jos se tulee suomeen: :...<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 I Love Adam Lambert 4ever!!!!<3<3<3

Avatar

Yäk!Adam Lambert on julistessa oispa justin bieber!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Toivottavasti tulis h2o:sta juliste! semoonen missä olis bella… aah, h2ooo! <333

Avatar

Koululaisessa vois olla vähä enemmän eläin juttui.Julisteen Bengali oli SUPER-SÖPÖ!

Avatar

Ja JB<3: Mitä välii vaikka sä et tykkää Adamist? Mäkin meinaan yökätä joka kerta kun nään tai kuulen piipertäjää!! Jos et Lambertista♥ tykkää, voit pitää sen omana tietonasi, ei pahalla 😉

T: Kaikkein Suurin Adam Lambert Fani 4ever♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Avatar

Ihanaa, Adam julisteessa!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Ketkä aikoo söpöliinin keikalle? Mä ainakin meen, sataprosenttisenvarmasti!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Avatar

HYI SIIS ADAM JA UUSIKUU LEFFAT!!!!!!!!!!!! mut justin on one<33333 ja miten kuvan saa liitettyy nimimerkkiin

Avatar

MOI MUL KYSYTTÄVÄÄ MITEN TON KUVAN SAA TOHON NIMEEN LIITETTYÄ

Avatar

HYI ADAM JA EPÄILYS JA UUSIKUU ,MUT ON HYVÄÄ ETTÄ ON JUSTIN BIEBER OLEMASSA

Avatar

HYIII ADAM ,MUT JUSTIN BIEBER JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Avatar

mun mielest koululainen on paras lehti,siin asias oon pulla2kkosen kaa samaa mieltä mut onko se jo kaupois???? vastatkaa… oon epätoivonen:

Avatar

uusi koululainen justin bieber on pras ikinä mutta mä pidin tosta lehdistä ja
mun mielestä se ei ole hyvä lehti vain se on MAHATAVAAA XD XD
jee justin bieber on paras ikina <3 <3

Avatar

Hyi! Justin Bieber on aivan kauhea! Oltiin aivan jär-kyt-ty-nei-tä kun se oli kannessa!!! Sotkettiin sille viikset, hattu ja lasit. 😀

Avatar

kui usei koululaine tulee ku oon alottanu vast nii tuleeks se kerra kuus?

Avatar

Wuhuu, Uus koululainen, pitää alkaa lukee, kun pääsee kotiin ;))

Avatar

Mä kyl kävin just hakkeen postin ja oli vast tännään tullu…
Mut jee tuli nyt! Ihan hyvältä näytti äkkiseltää.

Avatar

HALLOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VASTATKAA!!… kiitos:>:>:>:>:>:>

Avatar

Hyvä koululainen! Tyhmää ku ei vielä tullu MADONNAN julistetta ja toivottavasti vielä joskus tulee..

Avatar

Äähh….oon oottanu jo ikuisuuden että Paloma Faith tulis julisteeseen eikä viäkää tullu….:(

Avatar

9 päivää sitten
Tiivitaavi♥ kirjoitti:

Ja sanonpahan vain, että tunnen yhden Justiina Bieberin näköisen tytön meidän koululta.

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA XDDDD mäki tunnen : ja yks meijän koulun ope näyttää justiina piipertäjältä ja kaikki nauraa sille ja dissaa sitä 😮 :D:D:D:DD

Avatar

Varsinaisen surkee juttu Justinista…vaikka rakastan Justinia yli kaiken oli ihan surkee juttu… :O

Avatar

kuule 69:D justin on BEST!!!!! 1JUSTINBIEBER1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Mä laitoin oman eskarivalokuvan tohon kantee Bieberin päähä. Mitäköhä seuraavaks? : D

Avatar

JA SYKSYLLÄ ON MUN SYNTTÄRIT ELI 15 PÄIVÄ NAM

Avatar

UNTO UNTO UNTO IHANA HEPPA MUT NIMI ON PAREMPI MUT SE LEHTI ON KAI HYVÄ MUT EN OO VIÄ LUKENU KUNNOLLA OON VAA KATTONU KUVIA MUT ELLIN JA EMMAN LUIN SE OLI MAAILMAN PARAS KOHTA JAKSO EKSNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,JOO TOTA EI KAI LASKETTU MOIHEIPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA OOONPA HULLU

Avatar

joo se tuli siiis uus koululaine ja justinin tanssia ja tietoa ropert pattisonista ja uudet kujeet mä oon tyttö tiedoks vaa ja oon joskus haaveillu laulamista justinin kanssa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik

UNI.

Avatar

Meille ei tullu tännään!
Normisti on tullu aina sillon ku se on ilmestyny
mut tännään ei. Byääh! Ja meikä ku istu ikkunan
ääressä ja suunnileen joka kerta ku auto ajo ohi hyppäs
seisomaan. Ja sit, ei Koululaista! Ääh! Oisin halunnu lukkee…

Avatar

pälälpläpläplpäläpälääääpäpläplpåpäpälälälpälpäläpäläpääpäläpäläpäläpäläpäläpäläpäälpäläpäläpäl

Avatar

nykysin koululaisessa on IHAN LIIKAA justin bieberia! en tykkää justinista YHTÄÄN! robert pattinsonin haastattelu oli plussaa samata andreas thorkildsenin juliste <3

Avatar

Jes, vihdoinkin se tuli. Justin, mmm<3<3<3
Oli hyvä lehti;P

Avatar

Hyi että joku Justiina Biibertäjä.. x_x YAK

Avatar

julisteet on huonoja. Harmi vaan ettej tullut Britney Spearsista julistetta ,no ehkä seuraavassa numerossa . Toivon mukaan

Avatar

tuleeks se lehti tänää!!!! en löytäny sitä kaupasta!!!!::...

Avatar

adam on paras laulaja maailman historiassa samoin Justin mutta Pattison on ei ehkä mun makuun mutta justin ja Adam<33

Avatar

adam o homo… siis mit välii adam on vaaan niin söpö ja myös hyvä laulaja

Avatar

JUSTIN BIEBER ON PARAS AINA JA IKUISESTI VAIKKA KUKA SANOIS MITÄ <3 AHH JUTIINN (: NIIN SÖPÖ JA KOHTELIAS JA AINA NIIN ILOINEN <3

Avatar

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
justinnista tulee juttu! upeeta! ja paljon muuta hauskaa

Avatar

Katoin aluks et ”ei hem.. justin kannes, ei voi lupaa hyvää” mut sit ku luin et adam o julistees ni ajattelin et on pakko ostaa (:

Avatar

Ei millään pahalla Justin Bieber-fanit, mut mun mielestä Justin Bieber ei oo niin hyvä… biisit on kyl aika tarttuvia.

Avatar

jeee Thorkildsen tulee julisteeseen se on niin söpö<33333333333333333333333333333333333333333333

Avatar

Justin Bieber kannessa…
*hmph*
Robertti valokeilass.. No jaa..
Adam Lampertti(XD)
Julisteessa,jeij,mulla on jo jättijulisteena(Fani -lehestä)seinällä.
Luen silti,hyviä juttuja..

Avatar

ihan hyvä. harmi että ei tullut julistetta britney spearsista.

Avatar

JJEEEESSS!!!!!!!!!! Justin on ihan ok mut Pattinson on tosi hyvä näyttelijä ja Adam on hyvä laulaja jeesss!!!! Odotan innolla!!

Avatar

Hyi. Nykyään Koululaisessa ei ole mitään mistään muusta, ku jostain Bieberistä, Lambertista ja Pattinsonista. Pian pääsen lukemaan lehteä, ja toivon, ettei se ole yhtä suuri pettymys, kuin nyt vaikuttaisi olevan.

Avatar

Adam Lambert on aivan ihana laulaja<3<3<3
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Avatar

Mun mielest Justin on ihan surkee ja kuulostaa tosi paljon tytölt ei se ees oo komee sorry nyt vaa. pidän eniten animest

Avatar

jee,kivaa! jos mietitte mikä,niin toi lehti!siin on just kaikkee parasta esim.adam lambertin julkka,valokeilassa pattinson,juttu Bieberistä…=)

Avatar

Justin Bieber ja Robert Pattinsson -suurin osa tykkää niistä, eikä oo viititty julisteita laittaa? mun rakas ei pääse mun seinälle :(:(

Avatar

Adam Lambert ON IHANA!!! Jes viimein tulee sen juliste! <3<3<3 Se on maailman paras laulaja MAAILMAN HISTORIASSA!

Avatar

Heh! Aattelin just tännään aikasemmin päivällä et; ”Oispa kiva ku koululaisesta tulis joskus Andreas Thorkildsen.” Ja mitäs sieltä tuleekaan? Andreas Thorkildsen! xD

Avatar

♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Justin Bieber ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Avatar

Niinpä, adam<3! Mutta kaikki ei tietty voi tykätä samasta, ja minusta esim. Robert Pattinson on vähän outo. Ei pahal mut se on hassu. Ihan kivan näkönen mut... Adam Lambert on paras!<3

toi oli sit vain mun mielipide Adamista!<3 Adam Lambert on ihana! Mä en nähnyt häntä hesassa. :'[]
=

Avatar

JEE UUS KOULULAINEN!!

justin on ihana,
mut julisteet ei nii hyvii

Avatar

IHANAA! kaikki hyvät just tässä :)) ootan innolla ! <33

Avatar

Adam Lambert on laulaja eikä mikään sirkuspelle!
Mutta kaikki eivät voi tykätä samasta asiasta.
Robert Pattinson on aika komea<3

Avatar

adam en tiiä koko ukkelii Mikä lienee sirkuspelle jota fanitatte.

Avatar

Hyvä!!! Odotan innolla että uusi lehti tulee se tarkoittaa että se tuo mukanaan taas jotakin uuttta. Luen eka aina kaikki palstat esim. Helppis, Asiaa, Kysy sinä Välkky vastaa jne. Niin ja julisteitakin tulee!!!;D Se on varmaan hyvä…

Avatar

sulle hopeapisara oot oikeessa ja kaikki jotka vihaa adamia on aika kukkuu!!!!

Avatar

adam on söpö ihana lutunen ja kaikkee mahollista hyvää ja mähan näin sen livenä hesas<3<3<3<3<3<3

Avatar

jee,adam lambert julisteessa…<3<3<3<3<3<3<3<3 pakko ostaa harmi et se tulee vast 2 yön pääst...: adam<3<3<3

Avatar

@katti44

70-luvun biisit on niin hyviä piiperöön verrattuna ettei justiinaa voi edes verrata niihin! mikä pelle säkin oot kun meet tollasta kirjottaan? O_o
sillon 70-luvulla tehtiin OIKEAA musiikkia!

Avatar

Mä ootan uutta koululaista innolla vaikka julistees ei oo melkeen mitää :-((((

Avatar

Oon samaa mieltä katti44:n kanssa!!! Ja siks voittekin miettii tätä; If you hate Justin Bieber, I hate you!!!!Tätä sanontaa käyttää Justinin ykkösfanit…miettikää jos teiän paras kaverinne olis Justinin ykkösfani???

Avatar

Jos kaupassa näkyy ykskin lehti missä on Justin Bieberin kuva tai sen nimi mainittu…lehti on muutamassa sekunnissa mun oma…heti kun tää on kaupoissa tai kun meen kauppaan se on MUN!!!!!!!!!!!!!!Because I love Justin Bieber so much!!!!!!!!!!!!

Avatar

MÄ inhoon teitä kaikki jokka hakku justinii sydämmeni pohjasta asti murr..älkää ilmaisko sitä että ette tykkää justinist ku se loukkaa monia justinin faneja

Avatar

justin bieber on ihanaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! kaikki justin bieber inhoojat ajatelkaa vähä tykkääätte varmaa jostain 70-luvun biiseist pah!!!!!

Avatar

Justin Bieber..eikä! mut muuten vaikuttaa ihan ok:lta koululaiselta.:) Muttei o varmaankaan mitään Reckless Lovesta.. :'((

Avatar

voi jee tulispa se lehti jo tänään! | Minä <3 Koululainen. . . . . . . . . . .

Avatar

voi jee tulispa se lehti jo tänään! | Minä <3 Koululainen. . . . . . . . . . .

Avatar

Seuraavakoululainen on varmaan ihan paras koska mä tykkää Justin Bieberistä

Avatar

oon samaa mieltä viime numerosta Banbiina liikaa jalka palloo!!!
kuka muuten tietää vuosittaisen lehtikisan!!??
olen jo valmistautunut siihen!!
paitsi isommat ovat parhaita piirtämään ja voittavat aina!!!
ei hätää vaikka olen 10.v en ole mikään super hyvä piirtämään, odotan jo lehti kisaa!!

Avatar

en malta odottaa että koululainen tulee!!!
se pitäisi tulla ainakin kolme kertaa kuukaudessa!!!
ihan maailman paras lehti!!!
p.s. voiko tännekin laittaa jotain kirjeen vaihto haklemus ilmotus juttuja??!!
p.p.s. olen tyttö vaikka minua kutsutaan laariksi, (kaikki luulevat pojaksi) oikee nimi on laura.

Avatar

Koululaisen viimenumero(jalkapallonumero) oli huono, mutta tämä on paras! Kissa julisteessa!!!!

Avatar

hitsii me menään siloin laivalle mut katon sen myöhemmin

Avatar

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooko

Avatar

joo ei siinä julisteessa oo mitää mut mul on vaan yks kaveri et mä kysyn kaveria kuten bella<3 se tosi kiva kun se keksi hyvän kommentin koska robert on paras ja aina olis kiva saada kamuja ja muita vaikka tuttuja ei tarvi olla kamu tai kaveri mut mä haluun olla sun kamu bella3 pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Avatar

MIKS JUSTIN BIEBER ON KANNESSA!!!!!!!! HYIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!! SE TUNKEE NAAMANSA KAIKKIALLE!!!!

Avatar

EIIIIIIIIII JUSTIN BIEBER MÄ EN JAKSA OIKEESTI KUKA JAKSAA FANITTAA JOTAI JUSTIN BIEBERIÄ

Avatar

Höh. Mulle on koululaista tilattu jo 2vuotta ja nyt kun alkoi kolmas vuosi nii ei oo näkyny koululaista kertaakaa uudenvuoden jälkee 🙁

Avatar

RM! niin just!! ootko sä saanu muuten sen koululaisen jossao n TH juliste? jos et niin voin lähettää sen sulle,mutta ehk oot. ja V.I.P Mäki inhoon Justin Biibertäjää! tulis sen sieaan Rex juslite!

Avatar

En malta odottaa! Robert Pattinson on hyvä <3

Avatar

Adam Lambert… Voisin oksentaa! Justin Bieber… jee! Toy Story… En mä ny tiä

Avatar

Mä en oo vielä saanu tota… Ois kiva jos tulis joskus Taylor Lautnerin juliste tai joku Twilight 😀 Mut ei sitä eclipse leffa julistetta koska sen saa joka paikasta..

Avatar

ke$ha fani ja saanatar,oon samaa mieltä!JA KOULULAINEN ON IHAN PARAS LEHTI!TOIVOTTAVASTI JUSTININ JA CODYN JULISTEITA TULEE LISÄÄ!!!:)<3

Avatar

SAISINKO HUOMIONNE?!uudessa koululaisessa on juttua justin bieberistä.ihanaa!fanitan sitä aivan hirveästi.Se aikoo tulla suomeen 2011 vuonna.:)<3 OI justin osaa tanssia ja laulaa niin hyvin!<3mulla on justinin julisteita seinät täynnä ja stereoissani soi aina joku justin bieberin biisi.<3oih odotan jo innolla koska pääsen justinin keikalle!<3:)

Avatar

OIH!JUSTIN BIEBERISTÄ JUTTUA!uus lehti on varmaan maailman paras!varsinki ku siinä on justinia!<3<3<3joo ja olis muuten kiva jos laittaisitte justinin uuden julisteen koululaiseen!<3;)

Avatar

Mun mielestä hyviä artisteja ovat mm. Adam Lambert Ke$ha Amy MacDonald Rihanna Shakira Muse Lady GaGa Madonna Katy Perry Anna Abreu mm. Nuo ovat hyviä!:) paljon muitakin, nuo parhaita täl hetkel.

Avatar

JUSTIN BIEBER SEN YKS BIISI ON HYVÄ SEN BIISIN NIMI ON BABY MUT MUN KAVERI TYKKÄÄ KATY PERRYSTÄ MUT KAI MÄÄKIN TYKKÄÄN SIITÄ

Avatar

jee koululainen ihkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mut lady gaga ja kesha ja shakira on parhaita

Avatar

Yäk!!!
Justiina Piipertäjä kannessa!
Ihanaa!!!
Adam Lambert julisteessa♥♥♥

Avatar

Yäääääääääääääääääääääääääk!!! Justin Bieber! Se ällöttävä pikku räkä nokka. Se on liian massaa!!!

Avatar

Jei, Robert tulee Koululaiseen«33 pitää ostaa toi uus lehti itelleen«33 Sisko ei anna leikata yhteisestä lehestä :«

Avatar

ihan hyvä.Koululainen on ihan mahtava lehti,vaikka se minua hiukan jo kyllästyttää kun sitä on yli kolme vuotta tilattu 🙂

Avatar

Eeeeeeeih,Justin Bieber siis että minä inhoon sitä tyyppiä!!!!!

Avatar

justin on paras! toivottavasti sen julisteita tulee lisää. koululainen on hyvä lehti

Avatar

Jihuu!! Kerrankin KISSA julisteessa!:D:D:D:D:D:D:D <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Avatar

Tiedän Kymppilinjan, sen kappaleen myös. Ihanok, Adam Lambert on parempi(paras!)

Avatar

Paavo pesusieni on ihan paras se on niin hauska ja kaikke kivaa, kymppilinja on myäs hyvä, ainaki se kappale”Minä”. Jos ette tiiiä sitä kappaletta niin menkää youtube.com

Avatar

Hei, mä en älyy mitä ihanaa on Adam Lambertissa? Se on ihan huono. Mä haluisin Paavo pesusienen julisteen, se on ihan paras. Justin Bieber on ihan okei, mut kyllä se kuulostaa vähän tytöltä, sillä on vain pari kappaletta jotka on ihan hyvii. Olis myös kiva saada kymppilinjan juliste…

Avatar

Ton lehen kansi on aika huono, ku siin on piipertäjän kuva, mut muuten se on varmaan ihan kiva :))

Avatar

OMG JUSTIN BIEBER!!!!! I LOVE YOU JUSTIN BIEBER!!!!!!!!!!!!<3<333333<3333<3333

Avatar

jeees!!!!!! adam lambertin juliste!!!!!!! Jode-Josku aik hyvä!!

Avatar

justiiin <3 ja julisteist BENGALI kosk kävin tnää kattoo mun kaverin kissaa ja se oli BENGALI <3 iha paras lehti ;)) paitsi Adam Lambert juliste !! ;PP

Avatar

WIIII!!! Ihanaa, Justinista juttu!! Se rimmaa hyvin =) Ja se on vielä kannessakin!!! Mutta kaksoissisko ei taida tykätä…

Avatar

Höh, ei vieläkään Epäilystä julisteessa D:
Jee, Robert <3

Avatar

Julisteessahan on Adam Lambert!
Ja koululainen ilmestyy 2.8

Avatar

hätäilin jo, että meille ei enää tule koululainen-lehti. mutta huomasin että ei se vielä ole kellekkään tullut!!vai onko???

Avatar

Seuraava koululainen on varmaan hyvä 😀 mut julistees ei oo melkee mitää 🙁

Avatar

Ja sanonpahan vain, että tunnen yhden Justiina Bieberin näköisen tytön meidän koululta.

Avatar

Samaa mieltä kuin Jode-Josku!
Justiina-nimi sopii tytöille, Justina on tyttö!

Avatar

Kuule ei siis ehkä mitään hauskaa oo mut se on ihan sika hyvä laulaja ja sillee kässääks!!!!

Ja muuten kun joku oli ollu kaupas ja sielt oli tullu piipertäjän laulu ni joku poikah oli sanonu kamulleen:
– Täl justiinalla vai mikä se nyt olikaa on niin ihana ääni! Tollasen tytön mä haluaisin ittelleni!

hahahaha lol!!!! siis se kuulostaa ihan tytöltä!!!!! Ja yhes kuvas näyttää ku sill ois meikkii!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Kaikkea: Adam on ihana, söpö, mahtava, hyvä, paras…………………………….:Ihan mahtava laulaja!

Avatar

jee kun Adam on julisteessa! Toivottavasti kamu ei luokkaannu kun en anna sitä sille;)!

Mut ei siis ****** ku joku surkee piipertäjä on kannes! Mä en kestä sen pärstää sit sekkaakaa! Jos ois sen juliste repisin sen palasiks!

Avatar

-Nessie- juuri niin!
Justin Bieberist ja Robert Pattinsonista juttuu!
Ei vois juuri paremmin olla (no okei, vois jos ois
vielä Epäilys xD)

Avatar

OMG!
Justin Bieber, Robet Pattinson ja Adam Lambert?!?!
Mut ei Epäilystä… Byääh!

Avatar

Hei, ei mitää upeita julisteita. No jee, ehkä kissan vois panna seinälle.. Mut lampertkaa ei oo mikää paras

Avatar

Awww.. Justin Bieber ja Robert Pattinson <33 Tulee varmaan hyvä lehti =) Adam Lambert viel julisteessa 😉

Avatar

Hyvä lehti varmaan tulee. Justin Bieber ja Robert Pattinson<3. Harmi ettei Twilight Epäilyksestä tullut julistetta...

Avatar

Yäk! Justin Bieberisät on juttu seuraavassa Koululaisessa:(
Ihanaaa!!!!Adam Lambert julisteessa♥♥♥♥♥

Avatar

Adam Lambert julisteessa! Jee! Toivottavasti erilainen mitä mul jo on!

Avatar

Jane Volturi: Munkin mielestä ois ollu kiva jos ois tullu Epäilys juliste kanssa… :> Sen tiesin et Houkutus juliste on tullu, mut en tienny että Uusikuukin.

Avatar

Ois kiva et tulis Twilight-Epäilyksen julistekkin,houkutus ja uusikuu julisteet on tullu!

Avatar

kivaa kun uus koululainen tulee! ois kivaa saada Lauri tähkä julisteeseen!

Avatar

Jee ihanaa vihdoin Adam Lambertin julisteeee♥♥♥♥♥♥♥♥

Avatar

Ja uus Koululainen tulee vast 2.8! Kattoka itä lehtee tarkemmin!

Avatar

ei oo tullu
vaikuttaa tooosi kivalta=)=)=)=)=)=D
ootan innolla

Avatar

Uusi koululainen on kaikista paras, mitkä muut lehdet ovat olleet.

Oma kommentti