Koululaisen kesälehti

Heinäkuun Koululainen on superpaksu puuhapaketti! Lehden kannessa komeilevat Monsterit-leffoista tutut hahmot. Lehden sisäsivuilla tutustumme monsterijoukkoon paremmin.

Koululainen 7/2013

Lehdessä 132 sivua puuhaa, vinkkejä, vitsejä ja mokia. Kesällä ei missään nimessä unohdeta myöskään herkuttelua! Lehden sivuilla lähdetään piknikille ja valmistetaan makeita makupaloja.

Koululainen 7/2013

Erilaiset pulmatehtävät, sudokut ja labyrintit – vain muutamia mainitaksemme – ovat mitä mahtavinta tekemistä helteisiin päiviin puistossa tai rannalla. Automatkoille ja telttaan suosittelemme muun muassa Reuhurinne-kirjoistaan tutun kirjailija Tuula Kallioniemen novellia!

Koululainen 7/2013

Jos sattuu käymään niin, että tavaalta tiputtelee vettä, löydät Koululaisesta vinkit niihinkin hetkiin! Sisätiloissa voit myös tutustua kivoimpiin kesäkirjoihin ja testaamaamme kesämusaan!

Koululainen 7/2013

Jos olet saanut laiskottelusta tarpeeksesi, tartu toimeen! Kesälehden vinkeillä voit tuunata t-paitaa, askarrella naamiaisasuja, harjoitella kesäkampauksia ja kasvomaalauksia. Ja tehdä tietysti testin!

Koululainen 7/2013

Heinäkuun Koululainen ilmestyy maanantaina 8.7.2013.

Kommentit

Oli kiva lukee niistä monstereista:) Ja osallistuin siihen kisaan. Ja noi ruokavinkit oli kivoja sillä tein ne kaikki ite pidin eväsretken,:) Menin kesällä muuutes bongaan lintuja ja tein kaikki kivat tehtävät:) Ja meillä oli kaikki nuo elokuvat joten pidin neljä elokuvailtaa:D Ja tein mun veljelle tollasen tee paidan ja itelleni tollasen toisen laisen:)

Eka tulee mulle syyskuussa:DDD Jee! Kohta pääsen lukemaan sitä riippumatossa…

Muistattehan pitää kielenkäytön asiallisena. Jokaisella on oikeus mielipiteeseen, ja oikeus pyytää muita perustelemaan omansa. Kuitenkin jokaisen tulee ilmaista mielipiteensä asiallisesti, hyvää tapaa ja sivuston sääntöjä kunnioittaen.

ois ollu kiva jos julisteita olis tullut :c kun niitä on kaikkein eniten odotettu :/ mutta ensi numerossa kai tulee (: hyvä lehti muuten

mun mielestä noi paksut on parhaimpii niis on kivaa tekemist mä kyl teen ne aina eka ku saan semmosen:)

No aijon käyä ostaa sen! Kertokaa kuinka huono tai hyvä se on!?

Rosa2011: Munkin mielestä lehti olisi ollut hyvä, jos siinä olisi ollut nuo palstat. Ainakin asiaa ja helppis.

Kesänumerot on mustparhait, ku niis on enite puuhaa ja vitsei

Ihan hyvä oli,mut ois ollu kiva jos ois ollu helppis ja nää. :)Kokkaus ohjeet oli kivoja. 🙂

en mää vaan jaksa ettii suloo ois kiva tommone rannekello:) kuka kertois sivun numeron mistä ulo löytyi

Rosa2011:n kanssa samaa mieltä, koska ne on yleensä ne palstat jotka luen + kirjeystävä-palsta.

-EPPI-n kanssa melko samaa mieltä… Ois ollu parempi, jos ois ollu Asiaa-, Helppis-, Eläinystävä- ja Välkky Vastaa-palstat. 🙁

Mä oon samaa mieltä siitä, että miksi koululaisen pitää ilmestyy aina maantantaina? Koululainen on ihan super hyvä lehti, ja olisi kivempaa jos se ilmestyisi enemmän kuin kerran kuussa.
Totta, myös sekin et koululaisen noi kesänumerot on aikalailla samanlaisia.

Miks koululaiset on aina pakko ilmestyy maanantaina? Olisin halunnut et koululainen ois ilmestyny tässä kuussa aikaisemmin. Odotan kuitenkin koululaista innolla ja sitä mitä se pitää sisällään!

Eka :DDD

Mutta jooo, lehti vaikuttaa samanlaiselta ku aiemmatki kesänumerot…Kyllä vissii sitä o sitte hauska lukee xd

Oma kommentti