Lähde Liikuntaseikkailuun!

Liikuntaseikkailu on koko luokan yhteinen juttu. Idea on, että jokainen oppilas kerää joka päivä merkintöjä omaan liikuntakorttiinsa. Sitten luokan merkinnät lasketaan yhteen, ja lopuksi nähdään, mihin asti luokka voi mielikuvitusmatkailla!

Koululainen

Merkinnän saa monenlaisista liikuntahetkistä. Koulupäivän aikana merkintöjä voi kerätä välituntileikeillä ja vaikkapa opettelemalla matikkaa liikkuen. Esimerkiksi kertotauluhipassa pelastaja kysyy kiinnijääneeltä kertolaskun. Jos kiinnijäänyt vastaa oikein, hän pääsee vapaaksi. Kertotauluhippa on ideoitu Putaanvirran koulussa Pihtiputaalla. Lisää liikuntavinkkejä löytyy täältä.

Kurkista Liikuntaseikkailuun tästä videosta:

Liikuntaseikkailun ilmoittautuminen on käynnissä perjantaihin 9.3. saakka. Varsinainen seikkailu käydään 10.–29.4.2012. Lisätietoja ja ilmoittautumislomake löytyvät täältä.

Koululainen

Kuva: Jari Härkönen

Kommentit

meiän koulussa oli kuukaussitten liikunta seikkailu maapallon ympäri

Meidän koulussa on tää Liikuntaseikkailu. Mua ärsyttää tosi paljon kun monet meidän luokkalaiset huijaa liikkuneensa enemmän mitä oikeasti ovat liikkuneet. Esim yks joka ei oo kovin liikunnalinen liikkuu päivässä muka yli 4h, vaikka se ei yleensä liiku yhtään. Ja monet vaan laittelee niitä rasteja sinne, ihan tosta vaan ! D:

meidän luokka menee liikunta seikkailuun ku kerroin heille tai oikeestaan opelle että tehään sellanen nii kaikki halus!

kjvm nk miks täytyy kiroilla?????!!!!!? ei mitäääääääään järkeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meijän koulus on ideoitu toi kertotauluhippa!:) En ees tienny…

Voispa tähä osallistuu vvaa niinku yksin.. et vois tulostaa sen lomakeen tms 😀 ku mein luokka on nii läski ja laiska et ketäää muuta ei kiinnosta liikkuu paitsi mua 😀

Eka!
Jee kivaa. Mä ainakin tykkään liikuntaseikkailusta.

Oma kommentti