Marraskuun Koululaisessa 2010

Harry Potter, Hanna Pakarinen ja suloinen hiiriperhe ovat marraskuun Koululaisen tähtiä.

Koululainen

Harry Potter palaa valkokankaalle

Koululainen

Harry Potter kavereineen on kulkenut pitkän tien ensimmäisestä Harry Potter ja viisastenkivi -elokuvasta. Muistelimme, mitä kaikkea matkan varrelle on mahtunut.

Hiiriperheessä riittää vipinää

Koululainen

Lähetimme hiirikammoisen toimittajamme tutustumaan suloisten siimahäntien elämään. Ja kuinka ollakaan, toimittaja palasi tapaamisesta hiirifanina. Lehdestä voit lukea jutun lisäksi myös sen, kuinka hiirijuttu syntyi!

Mun oma lehti!

Koululainen

Koululainen on ilmestynyt jo kymmeniä vuosia. Sukelsimme arkistoihin ja kokosimme parhaita katkelmia vuosien varrelta. Katso, mikä on muuttunut – vai onko mikään… Voit myös testata, mikä voisi olla sinulle sopiva ammatti aikakauslehdessä.

Osallistu lehtikisaan

Koululainen

Reckless Love -bändin laulaja Olli on lehtikisan tuomari. Kisa alkaa nyt! Tarkemmat osallistumisohjeet ja tiedot palkinnoista löydät täältä. Haastattelimme Koululaiseen julkkiksia, opettajia ja tavallisia lapsia siitä, millainen on unelmien lehti. Voit hyödyntää heidän mielipiteitään kun teet omaa lehteäsi.

Pink julisteessa

Pink, NBA-koripalloilija LeBron James, hassut mangustit ja Legenda suojelijoista -leffasta tuttu pöllö ovat marraskuun Koululaisen julisteissa.

Marraskuun Koululainen ilmestyy maanantaina 1.11.2010.

Kommentit

Toi lebi juliste on ihana <3 lisää korist koululaisee! <3 😉

Mikä oli se koululaisen lehti( halloweenina) jossa opastettiin tekemään ne oven väliin jääneet kynnet jne? Siinä lehdessä oli myös joku julkkisjuttu, jossa julkkiksia ( mm. miley cyrus) oli naamioitu ja ne piti tunnistaaaa! Vastatkaa pliis! =)))

Toi Harry Potter oli PARAS. Laittakaa joskus sen aiheinen juliste Koululaiseen, ja siinä julistettssa tietty pitää olla mukana myös Ron ja Hermione<3<3<3

oli ihan hyvä lehti mutta ois munkin mielestä voinut laittaa harry potterin julisteeseen. ja ne ketkä ei tykkää koululaisesta niin tehkää jotain muuta sitten älkääkä mäkättäkö täällä!

Siis mitä ihkutatte täällä? 😛 Koululaisen surkein numero! D:

Ärsyttää kun kaikki koko ajan jauhaa jostain
Harry Potterista ! >8(
Mitä hienoo siinä on !
Vanha pikku ukkeliini … ;(
Tokiih ….
Myönnän et ne leffat on kyl ihan hyvii 😉

H
HA
HAR
HARR
HARRY
HARR
HAR
HA
H
HARRY POTTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IHANAA <333 P!NKISTÄ TULI VIIMEIN JULISTEEEE !!! <3 NIIN KAUNIIIISSSS!! LAITOIN HETI SEINÄLLEEE <333333333 Black Eyed Peas:ist seuraavaks julistee <333 Pliiz :))

Kuka viettää isänpäivää? Minä, äiti ja pikkveli ennen isän heräämistä teimme aterian.

TOIVOISIN ETTÄ RECLESS LOVE TULISI JULISTEESEEN <<3<3html5-dom-docu ment-internal-entity1-lt-end3>

HARRY POTTER ON PARAS! OON KATTONU KAIKKI MAHOLLISET ELOKUVAT, JA AION KATTOO KUOLEMAN VARJELUKSET(VARMAAN)

Siis Harry Potter on ihan sairaaan paras!!!!
ite tykkään severuksesta ja siriuksesta lukekaa H.Ptä..(eli harry potteria)
<3...<3

Voi lol: No miksiköhän sitten raahauduit tänne nettisivuille? Varmaan siksi että oikeesti tykkäät tästä!!!!! Ja kiroilu SEIS!!!
>:(

HYVÄÄ TALVISYKSYN JATKOA!!! 😀

mää teen lehden!ajattelin ainakin…
millasen tekis???

Moi,
mun mielest ihan paras lehti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En suosittelis kiroilee et surkee lehti,ku te ennakkoluuloset ette älyy, et te tilaatte kallist, parast lehtee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tää lehti o täynnä hyvii juuttui ja ihania eläintekstei ja kaikkee ihanaaaaaaaaaaaa……………….!!!!!!!!!!!!!!!!

muute, mis o asiaa palsta???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
helppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitäääääääääääää lehti o best!!!!!!!!!!!!!!!!!

harry poter on ihan kiva onn lukenu kaksi ekaa ja komennesta puolet oon myös kattonu yhen leffan yksi mun kaveri on lukenu kaikki 12 kertaa no se lukee kokoajan

Moiiii! onks täällä ketää??? Mulla ei oo mitää mielipidettä tosta lehestä. Tulin vaa tänne:) Siis on toi lehti hyvä ku se tuli jo postissa. Siis ku mä tilaan koululaista:D ooooonks tääällläää kettäää??? höh ei näytä olevan bye bye!!

Tungettaan Justiina piipertäjä joka paikkaan! Muuten tosi hyvä lehti. Meijän luokka oli tossa lehes… Ja mä oon tosi ruma niis kuvis!!!

Harry Potter is BEST!!!!!Oon lukemassa Feeniksin kiltaa ja oon kattonu elokuvat ensimmäisestä osasta neljänteen osaan..xD

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ihan ok lehti, oon yhexä vee nii ei oikee Potterit kiinnosta (viel =D) , mutt tulipa luettuu. Ja jos joittenki mielest on huono lehti nii tilatkaa sit hitto jotain muuta lehtee ku turhaan te siellä piipitätte ku älkää tilatko jos ette tykkää, ei oo meidän ongelma.
Se oli ihana se Magnusti juliste!

HARRY POTTER ON IHANA! OOTAN INNOLLA UUSII LEFFOJA MUT HARMI KU SE TARINA LOPPUU…

miks kaikki valittaa tyyliin et huono lehti tai jotai? miks sit tilaatte?

kiitos koululainen että sain kirjeystävän sillä mun vanha ei enää vastaa

Wallu10,

Kirjeystävä-palstalla lukee näin:
Posti palstalle os. Otavamedia, Koululainen/Kirjeystävä, 00002 Helsinki tai netissä koululainen.fi/ohjeet/kysy-meilta.

Mutta meillä toi nettiosoite ei toimi.

-Ameno

hei kuka vois auttaa kun oon aika uus alotin
vasta tilata koululaista syyskuussa
niin miten sinne voi kirjottaa sen
kirjekaveri pyynnön tai minkä lie???
P.S. Tää numero oli paras siis marraskuun numero
kun oli 2 sivun mokat ja tykkänlukee ne aina
P.P.S.Voisko joku autttaaaaa???????

jee oon 23
Harry Potter on paras
sääli että oon nähny vaa 1,2,3 ja 4
haluaisin nähä viel kaikki loput eli 5,6 ja 7
mut se ei oo viel tullu kyll elokuvii
ja hiiret on ihanii<33<33<3<3<3<3<3<3<3<3

$iru xD ai siks hyvä lehti ku oli juttuu Harry Potterista??
Musta aika huono lehti!

Ihan sika hyvä lehti!!Tuli eilen!Ihan huippu mahtavia noi aiheetki ja kerranki paljon testejä!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3>

Pooooooooooootttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr, Haaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Samaa asiaa minäkin tulin saarnaamaan kun gjmga (vai miten kirjotetaankaan :D). Helvétti toimitus! Green Dayn sitten iskitte johonkin poppari testiin noitten popparin páskojen kanssa! D:

Miten yhteen lehteen voidaan työntää noin paljon roskaa!? >:(
Ja haha, poppari testiin laitettu kautta aikojen menestynein punkbändi. Kiva kun laitatte Green Dayn samaan testiin jonkun pikku pop Bieberin kanssa. Toivottavasti arvon toimittajat tutustuisivat bändeihin kunnolla ennen kun laittavat niitä lehteen.. Ovat tietysti kuulleet vaan ne 21 guns biisit joita helkutisti radiossa soitettiin viimevuonna. Kuunnelkaa toimittaja rakkaat Nimrod levyn biisejä ja miettikää sitten, onkohan se sittenkään niin pop.. -_-’
Laittakaapas seuraavalla kerralla joku Operation Ivy pop tietämys -testiin, niin saatte koko punk kansan kimppuunne! >:D Buahha!
Mutta joo, ei yhtään kiinnostavaa juttua (taaskaan).

Anna Abreusta juttuu ja julkkari<3<3<3<3oisin NIIN kiitollinen

aika moni valittaa et tylsä lehti tai et miksei harry potter oo julisteessa.ärsyttävää meille ei oo tullu viel tota!!!!!

Harry Potter on ihan best oon nähny kaikki leffat ja lukenu kaikki kirjat ja me saatiin liput Harry Potter ja kuoleman varjelukset ensi iltaan.

Harry potter on best! Tehkää kissajulisteita enemmän.

Jes Harry Potterista juttua. Ois saanu olla vielä vähän pitenki se juttu siitä. NIIN JA MILLONKOHAN SE PARAMORE OIS TULOSSA JULISTEESEEN. ODOTTELEN SITÄ TÄÄLLÄ INNOLLA

I <3 harry potter!! ketkä menee kattoo 4.11.2010 hp näyttelijöit tennispalatsii? sinne tulee evanna lynch ja matthew lewis!!!

se tuli ainaki meille tänää !!!! mut luin jo koko lehden ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
eli nyt odotamme seuraavaa (((((:

monesko päivä toi tulee???????????????haluun lukee ton jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ihan ok lehti mutta toivoisin niin kovasti että olisi juttua berninpaimenkoirista ja julistekkin ois kiva:)) koska mulla on berninpaimenkoira niin ois kiva jos ois juttuu siitä:)))

Ois kiwaa jos julisteessa ois joskus pitkä-
karvainen mäyräkoira <33
Oisin kiitollinen jos oisss <33 ;))

Mulle ei oo vielä tullu sitä lehtee .. ;(
Mut kyllä se varmaan kohta tullee ;=)
Koululainen on paras lehti <33

ois ny sentää voinu pistää harry potterist julisteen… D:D
Eikä yhtäkään juttuu Draco Malfoyst/Tom Feltonist ;(

wou! viies vähä hyvä!!!!!!!!!! HARRY POTTER O IHA BEST!!!<3 noi julisteet iha ok...

Oma kommentti