noin 25 kpl
Tarvitset
Munia, sokeria, vehnäjauhoja, leivinjauhetta, vaniljasokeria, voita tai margariinia, kermavaahtoa ja tomusokeria kuorrutteeseen sekä karkkeja koristeluun.
3 munaa
1½ dl sokeria
4½ dl vehnäjauhoja
1½ tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
100 g voi- tai margariinisulaa
Tee näin
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita loput kuivat aineet, eli vehnäjauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe keskenään.
Lisää jauhoseos vaahtoon vuorotellen rasvan kanssa.
Sekoita taikina varovaisesti tasaiseksi ja jaa se muffinivuokiin.
Paista muffineja 200-asteisessa uunissa keskitasolla 10-15 minuuttia.
Jäähtyneet muffinit voi kuorruttaa valmiilla kuorrutteella, tai tehdä helpon kuorrutteen itse kermavaahdosta ja hyppysellisestä tomusokeria.
Värjää kuorrute haluamallasi elintarvikevärillä ja koristele muffinit karkeilla.
Säilytä valmiit muffinit viileässä tarjoiluun saakka.
Teksti Hanna Karttunen, kuva Jarkko Virtanen
Näyttää hirveen hyviltä:) Laari,mäkään en jaksanu lukee.
Nam! Varmaan tosi hyviä!
Näyttää törkeen hyvältä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tarttee kokeilla!
noi on iha sika hyvän näkösii
Ei ole vaikea ohje:)
Voisin kokeilla..
Nuo muffinit näyttävät
taivaallisen hyviltä. Nam!
Juu, mie voisin kokeilla näitäkin!
siis kielelle*
nammmmm!!!p: Vesi herahtaa kilelleeee!
noi näyttää tosi hyviltä voisin vaikka kokeilla<33
naaaaaaaaammmmmm en jaksnu lukee…
Näyttää tosi hyvältä,mutta en oo vielä ehtiny kokeilla mut varmaan kannattais!!!
Nam 😀 Melkein jo maistan kuorrutteen.Tulee yhet juhlat jo ens viikon lopulle,vois kokeilla ohjetta…