Oletko ollut kiltti, Joulupukki?

Oletko ollut kiltti tänä vuonna? Kuinka porot ovat oppineet lentämään? Nämä ja monta muuta kysymystä esitimme joulukuun päähenkilölle, Joulupukille. Kaikkia maailman lapsia ilahduttava partasuu paljastaa piinapenkissämme jopa sen, miksi lahjapaketista ei aina löydy sitä mitä on toivonut.

Koululainen 12/2014

Jonne Aaron tapasi Reilun luokan

Jonne Aaron kurvasi marraskuun lopulla Poriin. Sieltä nimittäin löytyi Reilu luokka -kisan voittajat, Lattomeren koulun 3.-4.-luokkalaiset.

Koululainen 12/2014

Tee itse jouluherkut

Karkit maistuvat kaikille, ja näitä nameja on lisäksi helppo tehdä. Ne sopivat myös lahjaksi ystäville ja sukulaisille. Miltä kuulsotavat värikkäät kaurapallerot, pienet luminamit ja makeat pikkunekut? Mmm…

Joulukuuseen voi ripustaa myös kokattavia koristeita. Taikataikinaa ei kannata syödä, mutta siitä voi muooilla vaikka minkälaisia koristeita. Kokeile itse!

Koululainen 12/2014

Luokka muuttui reilummaksi

Lattomeren koulun 3.-4. luokan yhteishenki rakoili viime keväänä, ja siksi osallistuminen Reilu luokka -kisaan tuntui heistä tärkeältä. Luokka sopi, että kilpailun tehtävät palautetaan syksyn päätteeksi kaikki yhdellä kertaa ja vain, jos henki on hyvä koko syksyn ajan. Näin he jättivät myös osallistumatta kuukausipalkintojen tavoitteluun. Riskinotto ja reilun menon edistäminen kannatti!

Koululainen 12/2014

Taekwondon MM-kisat tavoitteena

Eevi Huuskonen on nuori, mutta menestynyt taekwondon harrastaja. Koreasta kotoisin olevaan kamppaululajia harrastaa Suomessa laaja joukko, ja Eevin laji on vienyt kerran jo Meksikoon asti.

Putouksen sketsihahmoja ihailijakuvassa

Putouksen sketsihahmot Kissi Vähä-Hiilari, MC Jusu ja Loordi Lally koristavat joulukuun Koululaisen ihailijakuvaa. Julisteessa poseeraavat laulaja Diandra, jalkapalloilija Zlatan, russponit ja supersöpö novascotiannoutajapentu.

Joulukuun Koululainen ilmestyy maanantaina 1.12.2014.

Kommentit

Oma kommentti