Tähdet, tähdet – Koululainen kulissien takana

Tähdet, tähdet -tv-ohjelman yleisö- ja lehdistötilaisuus pidettiin Helsingin Kampissa tammikuun 20. päivä tänä vuonna. Tilaisuudessa julkistettiin Tähdet, Tähdet- ohjelman toisen kauden kokoonpano. Pääsi tilaisuuteen mukaan Koululaisen toimittajan kanssa.

Koululainen, Tähdet, tähdet
Kuvassa vasemmalta: Krista Siegfrids, Markku Aro, Roope Salminen, Laura Voutilainen, Waltteri Torikka, Mira Luoti, Anette Olzon, Jesse Kaikuranta, Jarkko Ahola ja Arja Koriseva.

Maaliskuun alussa starttaavalla kaudella on mukana 10 tähteä: näyttelijä-muusikko Roope Salminen, vuoden 1989 tangokuningatar Arja Koriseva, The Voice of Finlandista tunnetuksi tullut Jesse Kaikuranta, PMMP:n Mira Luoti, muusikkona pitkän uran tehnyt Markku Aro, oopperalupaus Waltteri Torikka, Euroviisuissa Suomea edustanut monilahjakkuus Krista Siegfrids, Teräsbetoni-yhtyeen solisti Jarkko Ahola, Nightwishin entinen laulajatar Anette Olzon sekä iskelmätähti Laura Voutilainen.

Tämän vuoden osallistujat olivat yllätyksiä niin lehdistölle kuin muullekin yleisölle. Joukossa on paljon eri musiikkityylejä kattavia artisteja. Koossa on monipuolinen kokonaisuus ja ainakin itse odotan innolla tulevaa kautta.

Tilaisuuden aloitus

Pääsin mukaan yleisö- ja lehdistötilaisuuteen, sillä olin tet-harjoittelussa Otavamedian lasten- ja nuortenlehdissä. Lehdistölle oli rajattu istumapaikat ihan lavan edessä. Noin kello 15.00 hurmaava Tähdet, Tähdet -ohjelman juontaja Mikko Leppilampi astui lavalle ja lehdistö alkoi räpsiä ensimmäisiä kuvia.

Tuomarien kommentit

Ennen tähtien esittelyä Leppilampi pyysi lavalle ohjelman tuomarit Juhani Merimaan ja Maria Veitolan. Ohjelmassa he kommentoivat nähtäviä esityksiä, mutta katsojat saavat kuitenkin päättää putoajan puhelin- ja tekstiviestiäänestyksellä. Merimaa ja Veitola sanoivat arvostavansa sellaisia esityksiä, jossa tähti eläytyy ja antaa kaikkensa, vaikka laulettava musatyyli ei olisi entuudestaan tuttu.

Koululainen, Tähdet, tähdet
Keskellä juontaja, reunoilla tuomarit: Maria Veitola, Mikko Leppilampi ja Juhani Merimaa.

Tähdet esittäytyvät

Tuomarien kommenttien jälkeen tähdet olivat valmiina esittäytymään. He laskeutuivat yksi kerrallaan rullaportaita pitkin lavalle Mikko Leppilammen haastateltaviksi. Tunnelma oli hyväntuulinen, vaikka jotkut tähdet kertoivat jopa olevansa kauhuissaan. Kun kaikki oli esitelty, yleisötilaisuus loppui ja lehdistö rupesi ottamaan heistä ryhmäkuvia.

Lehdistötilaisuuden alku

Lehdistötilaisuus pidettiin Kampin Memphis-ravintolassa. Sinne pääsivät ainoastaan lehdistön edustajat. Ovella oli kaksi vartijaa, jotka vartioivat, että ravintolaan ei livahda ylimääräisiä. Valokuvaajat ottivat ravintolassa tähdistä yksittäiskuvia. Tarjolla oli myös pientä purtavaa: kahvia, tähden muotoisia leivoksia yms.

Haastattelut

Kun kaikki yksittäiskuvat oli otettu, tähdet asettuivat heille nimettyihin pöytiin. Toimittajat saivat yksitellen mennä haastattelemaan heitä. Koululaisen toimitus haastatteli Jesse Kaikurantaa, Krista Siegfriedsiä ja PMMP:n Miraa lehden Musa-palstaa varten. Kaikki vaikuttivat innostuneilta tulevasta ohjelmasta.

Molemmissa tilaisuuksissa oli todella hauskaa! En ole ikinä aikaisemmin ollut vastaavanlaisissa, joten tämä oli mielenkiintoinen kokemus. Tähtiä oli todella hienoa päästä haastattelemaan, vaikka se aluksi tuntui hieman jännittävältä!

Teksti: Kaisa Jokinen, Koululaisen tet-harjoittelija
Kuvat: MTV3

Tähtien kommentteja voit lukea Koululaisesta 4/2015, joka ilmestyy 18.3.2015.
Tähdet, tähdet -ohjelma alkaa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.15 1.3. alkaen.

Kommentit

Kivaa kun tähdet tähdet alkaa taas onhan se huippu ohjelma ja kaikkee…

Oma kommentti