Tähti-gaalan juhlahumua

Koululaisen Tähti-kisan finaalin käynnisti Lauran huima hulahulashow. Taituri luki lehteä, harjasi hiuksia, puhki paidan ylleen ja kiipesi korkeita rappusia ylös samalla kun pyöritti kevyesti hulavannetta. Lauran avustajana toimi pikkuveli Markus.Laura ja Markus

– Kohta voin viedä hulavannetta pyörittäen roskat ja hakea postin, Laura suunnittelee.

Kia ja Wilma

Seuraavana lavan valtasivat  vauhdikkaalla hiphop-esityksellään Kia ja Wilma. Tytöt tanssivat niin hyvin, että Koululaisen lukijat äänestivät heidät omaksi suosikikseen Koululaisen nettisivuilla. Kia ja Wilma saivat noin 20 prosenttia kaikista annetuista äänistä. huima määrä!

– Tuntuu upealta. Emme ajatelleet, että voisimme voittaa. Sydän alkoi pamppailla, tytöt huokaavat.

Pian oli illan ensimmäiset bändin vuoro. Siniseen sonnustautunut Mess esitti oman kappaleensa En lähde tänään. Eveliinalla, Siinalla ja MessSallalla oli mukana suuri kannattajaryhmä, joka oli myös pukeutunut siniseen. Nähtiinpä Huimalassa Mess-kasvomaalauksiakin!

Yksi illan notkeimmista oli kiistatta vantaalainen Emilia. Kuka teistä pääsisi kuvan osoittamaan asentoon? Ei ainakaan tuomari ja päätoimittaja Ville Kormilainen, kuten gaalassa saatiin kuulla…

Emilia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roope ja Okko vastasivat Tähti-gaalan hillityn tyylikkäästä osuudesta. Uskomattomalla vauhdilla Rubikin kuutioita ratkovat kundit Roope ja Okkomatkasivat Huimalaan Tampereelta.

 

Simona esitti hiljaa kuunnelleelle yleisölle Tiktakin kappaleen. Kaunis ääni ja lavakoreografia saivat kaikki kuulijat Simonan puolelle! Simonalla oli mukana myös runsaslukuinen, kannustuslakanoita heilutteleva tukijoukko.

Simona

Turkulainen Onni tanssi selällää, kyljellään, päällään ja vatsallaan – ja sai yleisön hieromaan epäuskoisena silmiään!Onni

Emma ja Iida meinasivat Osallistua Tähti-kisaan jo viime vuonna, mutta saivat vasta tänä vuonna osallistumisvideon lähetettyä. Hyvällä menestyksellä!

Emma ja Iida

Helsinkiläinen Joe-bändi sai aikaan hysteriaa. Bändin kannattajat huusivat ja kiljuivat, ja miksipä ei! Johanneksen, Joelin ja ValtterinMad Mike -kappale on selvä hitti.

Joe

Huikean esityskimaran kruunasi turkulaisen Rosen uskomaton ilma-akrobatiaesitys. Yleisö ole sydänkohtauksen partaalla, kun Rose pudottautui kahden käyden varassa korkealla ilmassa. Mieletöntä!

Rose

Katso kuvakoosteen toinen osa täältä.

Teksti: Minna Huuhka Kuvat: Kari Hautala

Kommentit

Oma kommentti