Takaisin kouluun 10/2015

Koululainen 10/2015

Niin siinä tänäkin vuonna käy, että kesäloma loppuu ja koulu alkaa. Mahtavaa! Uudesta Koululaisesta saat vinkit maistuvaan aamupalaan ja kivoihin koulutarvikkeisiin. Kertaamme, saako koulussa kuvata ja miten oppi oikein uppoaa aivoihin.

Kannessa poseeraa The Voice of Finland -kisan voittaja Miia Kosunen. Haastoimme hänet carting-radalle, ja Miia tietysti tarttui haasteeseen. Lue jutustamme, mitä Miia tuumasi vauhdista!

Koululainen 10/2015: Trendit

Koulutarvikkeiden päivittäminen on monelle hauska perinne ennen syksyn ensimmäistä koulupäivää. Tutkailimme koulutavarahyllyjä ja nostimme juttuun mukaan omat suosikkimme. Valikoimaa riittää sekä futareille että eläinfaneille.

Koululainen 10/2015: Reilu luokka 2015

Reilu luokka -kisa on tämänkin syksyn hauskin juttu! Innosta luokkasi mukaan, tehkää tehtäviä ja jännittäkää, matkaako palkinto juuri teille! Jokainen osallistunut luokka saa ainakin hyvin luokkahengen! Lue lisää kisan tehtävistä ja palkinnoista Reilu luokka -osiosta.

Jarkko Nieminen, Cheek, Kätyrit-leffa ja minisika ovat Koululaisen 10/2015 julistekuvissa. Uudesta Koululaisesta löydät myös asiaa koulukiusaamisesta, rottakoulun kuulumisia sekä testejä, visoja ja paljon puuhaa!

Koululainen 10/2015 ilmestyy keskiviikkona 5.8.2015!

Kommentit

Oma kommentti