Ystävyyttä ja ihastumisia

Koululainen, 2/2010

Ystävänpäivä on yksi helmikuun kohokohdista. Sillon saa, ja oikeastaan pitääkin, juhlistaa ystävyyttä. Se onnistuu vaikkapa kiittämällä kavereita siitä, että he ovat olemassa.

Ihana ystävyys

Rasmus-bändin pojat istahtivat hetkeksi vanhan luokkahuoneensa pulpettien ääreen juttelemaan ystävyydestä. Myös uuden leffan Risto Räppääjä ja Nelli Nuudelipää kertoivat mietteitään kaveruudesta. Vilharmoonikot-yhtye taas kertoo, millaista on kaksosten kaveruus.

 

 

The Rasmus

Cheek valitsi voittajat

Cheek

Cheek saapui Koululaisen toimitukseen kahlaamaan ja lukemaan suurta määrää lehtikisaan lähetettyjä töitä. Vaikka valinnat olivat äärimmäisen vaikeita, voittajat löytyivät lopulta.

Poliisikoira Rex

Poliisikoira Rex

Poliisikoira Rex on Koululaisen lukijoiden suuri suosikki. Me selvitimme, miksi Rex on niin taitava poliisikoira.

Apua ihastumiseen

Ihastuminen

Ihastuminen on yksi parhaista tunteista. Se saattaa kuitenkin aiheuttaa myös sydänsuruja. Koululaisen vinkit auttavat!

Anna Abreu julisteessa

Julisteissa ovat Anna Abreu, Lionel Messi, Salamavaras-leffa ja kameleontti.

Helmikuun Koululainen ilmestyy maanantaina 1.2.2010.

Kommentit

Kiva kuulla, ette4 prtjekoiamme seuraillaan Vihdoin muistin mitata pikkuvessamme. Se on kooltaan 120 x 90cm, takaosa on leveydelte4e4n vain 75cm, koska putkien kotelointiin menee 15cm. IDOn showroomissa kese4lle4 ke4ydesse4 meite4 ohjeistettiin, ette4 pf6ntf6lle kannattaa varata hartia leveytte4 80cm (ve4hempikin riitte4e4) ja pf6ntf6lle syvyytte4 60cm + jalkatilaa 60cm eli yhteense4 120cm.Iloa ja intoa vessaprojektiinne!

10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 prosennttia ckeek on niin hyvä

kenellä teistä on honda manki vastaa mulle.ne kaikki kenellä ei ole hondaa on huonoja tyyppejä. pppaaaiiitttsssiii t..o,r…e,o..a,j…e,r..i,j..i,

onko puhuva kone hyvä teidän mielestä? mä vaan pidän siitä musiikista tosi paljon. ketä pitää siitä kirjottaa puhuva kone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mä tiiän sen salamavaras kirjan, mut en oo nähny elokuvaa…

Twilight-Epäilys julistekkin voisi olla kiva. Tai sitten vaikka ihan Kristen Stewart, Robert Pattinsson tai/ja Taylor Lautner.
Mut Annu Valosesta olis kan mukavaa, jos tulis juliste. Ihan vaikka Rauha Räppääjän roolissa. Ja tottakai Räppääjän tyypit muutkin!;)

Twilight epäilys julisteeseen!!!!!!!! Sairaan hyvä leffa!!!!!!!
Kaikki twilightit on!!!!!!!!! TWILIGHT JULISTEITAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haaaaloo miks aina joku anna abreu !! MIKÄ TAHANSA ON PAREMPAA KU ANNA ABREU!!!

Kumpa tulevaisuudessa tulis edes yks Don huonot juliste:) vaikka onki vähä liian epätoden näköistä:(

jee anna abreu lady gagasta ja cascadast sais tulla juliste

Mut siis joo, voishan Lambertistaki juliste tulla. Voiko kuukauden Koululaisen julistetta öönestää mistään?:)

…niin, enpäs kerrokaan kuka olen.

Ettikää mun nimi jostain se on 4.5!

Ja vastatkaa sitten tähän!!

LOL! (oon siis tyttö!) LoL! LoL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL KUUNELKAA ADAM LAMBERTIA! LooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL

Adam Lambertista juliste!! Ketkä on samaa mieltä?!

Adam on ihana!

Terkkuja kaikille t:mä eli:…

Kyllä Risto Räppääjä ja polkupyörävaras on paras leffa ikinä!

Annu Valonen on mun lempparinäyttelijä ja se näyttelee Rauha Räppääjää.;)

Risto Räppääjä RULETTAA!!!!!

sä oot ihan oikeessa idunnor97 within temttation sitä pitäs joskus olla ja muuten sä oot hyvä tyyppi.

moka. kun mä olin kakkosella niin tämä tapahtui. mää olin koulussa ruokailussa niin yks tyttö vahingossa veti paidan alas. oli varmaan aika noloa!

tässä on yks nolo moka. tää tapahtui sillon kun mä olin koulussa ja mää olin kakkosella. kun meillä oli liikkaa niin mun piti käydä vaihtamassa vaatteet.
kun mää olin riisunut kaikki vaatteet niin opettaja ihmetteli mitä sihitystä
poikienvessasta kuului niin nais opettaja avasi oven. sitten hän huomasi että olin ilman vaatteita. mulla näkys no kaite tiiätte mikä näkys. tosi noloa°.

hei jare henrik tiihonen eli cheek mää kuuntelen sun biisejä v…u kun ne on niin hyviä oikeesti sä oot paras. ja h

Mää kattelen niitä koululaislehtiä ja niissä on joskus aika hyviä juttuja. että jos te halutte vastata tähän niin siitä vaan. vittu

Aina vaan se Anna Abreu.Sais olla jotain muutakin!En haluu loukata.Tietääkö kukaan semmosta bändii ku Within Temptation?Fanitan sitä.Hyvää metallimusaa!XD

ois kiva jos Rihannasta tai Amy Macdonaldsista vois tulla juliste !!! Molemmat tosi hyviä laulajia =D

Voisko Koululaiseen tulla joku juttu tai juliste Miley Cyruksesta? Se olisi HYPERSUPERKIVAA! 🙂

Jos ei niin Hannah Montanasta, mutta mielummin Mileystä!
Ja Selena Gomezista olis myös TOOODELLA KIVA saada juliste!

I Love Miley And Selena!! 🙂

Olisin tosi kiitollinen, jos toiveeni toteutuisi!

Rex on ihana, ja sen takia siitä pitäisi olla myös SUUREN SUURI juliste! Rex on suurin rakkauteni <3

¨Miley Cyruksesta, Hannah Montanasta, Cheekistä, Elastisesta, Fintelligensista, Johnny Deppista, Apulannasta tai The Baseballsista sais tulla monntaaaaa julistetta! Ja Anna Abreu On ihan tyhmä, siitä on tullu jo miljoona julistetta se on ihan huono. Kannattaa kuunnellea jostain The Baseballsin uusin single: Last In Line, mul on se puhelimessa ja se on mun soittoääni ja kolmmanneks se on ihan paras biisi ja ihan paras bändi!

Haluun julisteisiin Hannah Montanan tai Miley Crushin, koska se on niin paras!

on vaan pakko kysyä…ketkä teistä on OLLU jonku kaa???

kun sitte mulla on ainaki 4 sitä anna abreu julistet niitä joita on sen albumin kuvas siis niinku tulee melkein aina sellane samanlainen niin ei mun mielestä taas anna abreuta. (en silti väitä että ois huono mut…)silti xD xD xD xD xD xD xD

Olisi kivaa, jos joku tekisi julisteen ihanista Barbieista. Niitähän on aika paljon erilaisia. Jos sellaisen julisteen löytäisin, ostaisin koko lehden, vaikken tykkäisi erityisemmin siitä lehdestä.

Eikö kukaan tykkää nukkejulisteista? Haluaisin itseni ja nukkeni kivaan julisteeseen. Minä, nuket ja lempileikit… Julisteen nimi olisi minun nimi. Mikähän se on? Tiedättekö, että olen

Risto Räppääkä ka polkupyrävaras on elokuvissa menkää kattomaan

toi kuva mikä tos risto räppääjän kohalla on mulla on se käyttäjäl taustakuvana!!! RISTO RÄPPÄÄJÄ RULETTAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

toi kuva mikä tos risto räppääjän kohalla on mulla on se käyttäjäl taustakuvana!!! RISTO RÄPPÄÄJÄ RULETTAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Voitaisko pistää julisteesen risto räppääjä ja nelli nuudelipää tai oikeastaa miksei niihin voitais pistää ne riston ja nellin näyttelijät severi heikkilä ja lauramaija luoto oon risto räppääjän faniii!!!!!!!!!!!

Risto Räppääjä Ja Nelli Nuudelipää JULISTEESEEN SE ON IHAN SAIRAAN HYVÄ LEFFA! KATTOKAA IHMEESSÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Risto Räppääjä Fani

Tai Jay Z :Stä <3 8D¨
bEYONCESTA 8d
Sori caps 8D
Taii.......
jostain muusta ihanasta laulajasta / bändistä 8D

Anna Abreun pitää aina olla paras kaikessa se on niin tyhmä.. Anna Puu ei koskaan olekun aina vaan anna abreu! (ei pahalla)

Anna Abreun pitää aina olla paras kaikessa se on niin tyhmä.. Anna Puu ei koskaan olekun aina vaan anna abreu! (ei pahalla)

twilight on PARAS! mul on todella iso juliste uusikuu seinällä ja sit mul on kans pieni houkutus juliste.saan koht ne kirjat sekä dvd:t!!!!!!

zzzzzzzzzzzz………….. Joku anna abreu. se on melki aina julisteessa. Mie heivaan sen roskikseen. eli sinne mistä se on tullukki!

Voisko koululaises ol ees yks kerta selena gomezin juliste?? =)

tässä lempitarinani: Laalaa katseli ikkunasta. Ylläripylläri, hän ei nähnyt mitään. Miksi? Verhot oli kiinni! Millainen tarina oli?

Anna Abreu on pelkkä pikkupissis, joka esittää laulajaa, ei mikään artisti!!! Se esittää siis ihan KAUHEESTI!!!!!!!!!!!! julisteessa kuulus olla Michael Jackson!!!! siis halloo???!!!We <3 Michael ja niin teidänkin pitäis!!! se autto ihmisiä ja teki ainoastaan hyvää!! Uskotteko? kannattais!!! Ei pidä uskoo niitä juoruja joita lehdet pursuaa!!!!! esim. Michael ei ois hyväksikäyttäny ketää!!! WE LOVE MICHAEL JACKSON 4EVER!!! <33

joo cheerleadinnii julisteesee!!!! mm kisoist vois olla juttuu!!!

voisko tulla julistetta cheerleadingista esim. maajoukkueesta?????!!! ei oo koooooskaaan tullu… on tullu kans kuvioluistelust nii miks ei cheerleadingist???

oikeesti mun kaikki luokkalaiset fanittaa justinii!!!!!olisin kiitolline jos tulis julistetta/tai juttuu justinist

niitohon äskösee viestii tos luki mu nii mut* 🙂 kirjotus virhe 🙂

Joo mä toivon kaikist eninten Rexin julistetta mu ois kiva jos justin bieberin,akonin ja pitbullin julisteet tulis mut Rexiin juliste pliis oikeesti laittakaa rex!

Miks koululaiseen ei vois tulla poliisikoira rexin julistetta tai niide omistajien kuvii esim Gedeon burkhardin kuvaa?

Miks ei laiteta julisteeseen koskaan liskoa (kameleonttia ei lasketa)?!?!

musta juliteissa pitäis olla:justin bieber, koska se on ollu tosi suosittu ja sit britney spears, harry potter, rihanna ja high school musical

musta harry potter-julisteessa pitäis olla niist tyypeist semmone kuva missä niil ei oo niitä kaapuja vaa normaalit vaatteet

Hmh, miksi ei ikinä koululaisessa Justin Bieber julistetta?!
Miksi, miksi, miksi, miksi?!
Odotan aina koululaista innolla, mutta miksei koskaan tule Justin julistetta8

basallista julisteee tai ees juttu ja hienoa että meille ihastuneillekin on juttu =)

miks annasta taas juliste se on ihan ok mutta sitä on ollut ihan liikaa juttua poliisikoirarexsisitä juliste !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ois ihanaa jos poliisikoira rexist tulis julisteeseen kuva!!!!

Voisko Anna Puusta tulla toka juliste?Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!

no joo kivaa et Anna on taas julistees mut vois joskus laittaa ees Anna Puu tai hannah montana laittakaa jooko hannah montana olkaa kilttei tai hei laittakaa Kristiina Brask! se ei oo ollu kertaakaa julistees vai mitä mieltä ootte?

Ihastuminen on ihanaa!
Oon ihastunu yhteen mun luokkalaiseen poikaan mut en uskalla kertoo sille koska se ehk tykkää yhest meidän luokan Petrasta;”(…
Laitoin kirjekaveri-ilmotuksen lehteen vastatkaa kaikki siihen pliis!!
Oon meinaa se Emilia…HeheeXD…:P…XD XD XD XD
Ketkä kaikki on Aapelissa?
Mä oon nimel Emppu1999.
Rekisteröitykää kaikki sinne ja pyytäkää mua kaveriks se on iha mahtava paikka

Jee!! Annast juliste!!Mul on vast 3 Annan julistetta=(!
Sammakot on IHQ!!!

haluisin akonin julisteeseen. hyvää alkavaa kevättä

kiitos ja kunnia kameleontti julisteesta!se oli aivan mahtava!voisiko olla jostain esim keshasta, Toni Virtasesta , justin bieberistä ym juliste?

Anna Abrey on aika usein julisteessa. Ehkä joskus voisi olla joku muukin… Kuten Hannah Montana, aivan kuin MileyMontana kirjoitti.
Rakastan Hannah Montanaa!
Nimimerkki MileyMontana oli aika hyvin keksitty.

Miksei Hannah Montana tai Miley Cyrus tule ikinä julisteeseen?

POLIISIKOIRA REX JULISTEESEEN HETI!!!
OTTAKAA KANTAA JA LÄHETTÄKÄÄ PYYNTÖ KOULULAISEN TOIMITUKSEEN!!!!!!!

Lopettaakaa jo noitten Anna Abreu julisteiden laitto Koululaiseen, niitä on nimittäin ihan hirveesti!!!!

K
ko
koi
koir
koira
koirat
koirat
koira
koir
koi
ko
k
KOIRIA TÄNNE JA HETI LAITATTE LIIAN VÄHÄN KOIRIA

Hyi ETTÄ! miten kukaan voi olla anna abreun FANI???? Lady Gaga on best!!! Tulis siitä joskus jotaain!!! Anna Abreulle suorat sanat: OOT IHAN HUONO LAULAJA!!! OOOTKO IKINÄ KUULLU MITEN LAULAT??? OOOT SURKKEEEEEEEEEE!!!!!! Lady Gagalle terveisiä!!! Oot paras GAGA

Poliisikoira Rex on iiihana, mut eiks Annast oo tullu vähä liikaa julisteita? Itelläniki on varmaan 4 julistetta, mut siis en väitä, ettei Anna ois hyvä. Eikö kenestäkään muusta vois tulla julistetta? Esim. Lady GaGa? Kun GaGasta tuli eka kuva (ja se ainoa tähän mennessä) nii se oli mun mielestä aika outo. Lady GaGa on hyvä, mut saispa vaan parempia julisteita…

Lady Gagasta vois tulla juliste! Mut kiva oli se Annan-julistekki 🙂

Ihanaa ku cheek oli kannessa<3 Olis kiva jos se tulis joskus julisteeseenki<3

huah ma lövääär ootte sairaan ihq 😉 PANiSIN TEITÄ

ANNA ABREO ON GHVGHMTCJSUPERHYVÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miks Anna Abreun pitää olla joka paikassa????? Siis se on niin huono! Ihan hirvee leso, ei sitä pysty ees kuuntelee. Poliisi koira Rex oli ihg

onneksi ei tarvitse edes nähdä sitä julistetta. jos ei halua. enkä minä halua.

Se olympia juttu oli mun suosikki tässä lehdessä 2/2010 🙂

Voisko Koululainen laittaa seuraavaan lehteen Justin Bieberin kuvan julisteeksi!?

Annasta on ollut kyllä jo aika monta julistetta. Mutta silti ANNA ON BEST!!! Voisko joskus olla vaikka Vanessa Hudgens?(kirjoitinko oikein?)Hyvää kesän odotusta kaikille! ^^)

IIIHHHAAANNNAAA!!! Vihdoinki Anna Abreusta kiva juliste! Anna on niin paras! Olis kivaa, jos ihastumisesta tulis enemmänkin juttua!

cheek on sikamakee ja söpö mu mielestä pikku g cheekja kapisteestiyksikö finteligen ja elastinen on parhaita räpääjiä mut mun mielestä cheek on paras ja söpöin ja makein sorry kirjotusvirheet mut tiiäte et ketä mä tarkotan jos saate selvää tosta koska tuli kirjootus virheitä enkä jaksa kirjotaa enää uuestaa

poliisi koira rex poliisikoira rex poliisikoira rex poliisikoira rex!!!!!… kuka kattoo??????

Jeeeeeeeeeeeee on koira juliste laittakaa aina koira julisteita koska vanhemmat pitää saada uskoo että pitää ostaa koira mut saaolla muitakin kuin koiria esim kissa,hamsu ja muita eläimiä

JEE!!!!!!!! Anna julisteessa!!!!!!!!<3 Mut niitä julisteita useeminkin ja kans koiria ja Miley Cyrus/Hannah Montana julisteisiin!

Ei anna oo ees musta hyvä laulaa.
ois kiva jos tulis jostain keishasta tai the baseballist(:

MISSÄ ON FRUITS BASKET????????????????????? SE ON MAAILMAN PARAS SARJAKUVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ( HUOM KAIKKI KIINNOSTUNEET!!!!!! SE ON MANGAA JA SE MAKSAA NOIN 5 EUROO. SITÄ SAA AIKA MONESTA KAUPASTA.)

Anna on kyllä usein julisteessa, mutta joskus sais olla vaihteluu, esim. Kristiina Brask tai Chisu. Mutta onhan Anna ihan hyvä laulaja. 🙂

Mooij taas <3 haluisin myös Justin Bieberin koululaisen kanteen <33

moooij <3 oon ihan ihquna Justin Bieberiin. Oisko mahdollista saada sen joku ihq kuva koululaisen julisteeseen ? <3

Miiks aina jotain Anna Abreutaa?? miks ei koskaan oo esim. hamsterii, gerbiilii tai joitaki söpöjä eläimiii!!!

tiedoks Anna Abreu on ollu, joka julistees, et ei enää sitä. Tän kuukauden kansi kuva oli niin paras! vois joskus tulla CHEEKIN julisteit

Njää…. Seuraavaks enemmä poliisikoira rexist juttuu!! Ja juliste kans <333<3<3<3<3<3<3

T: ''BlingBling''

Kerrankin oli Rexistä juttua. <3 Rexikin joskus julisteeseen. 🙂
Yleensä Anna Abreu liittyy jotenkin lehteen, mutta eihän siinä mitään, onhan hän ihan OK laulaja. 🙂

Antakaa ihmisten elää! koululaine on ihan hirveen pinnallinen lehti! siin on vaa aina samaa juttuu ja se alkaa muuttuu yhtä sekavaks ku W.I.T.C.H…AAARG!

Moi! Ihana lehti taas kerran =D Haluaisim julisteen sammakosta:)))) ja jonkun jutun mangasta! kiitos toimitus jos jaksoitte lukea jos te edes luette 🙂

ihanaa et Cheek pääsi lehti-kilpailun palkitsijaksi! siis niin ihanaa!

ihanaa et Cheek pääsi lehti-kilpailun palkitsijaksi! siis niin ihanaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moi Sweet child!Anna on ihan kauhea!Rex koira on söpö siitki vois tulla julisteit JA VÄHÄ ÄKKIÄ!!!!!

ja Tikru, mulle ei tulis mieleenkää FANITTAA Anna Abreut!!!!!!

Michael Jackson on popin kunkku!Ceekistä vois kans tulla joku juliste siit ei oo tullu moniakaa!!!!!!!

Anna Abreu julisteet sais jo loppua. Jotain muuta kiitos! Niitä on tullut ties kuinka monta kertaa… -.- Ne alkaa jo kyllästyttään. Mutta joo,joitain muita julkkiksiikin vois laittaa. En tarkota mitään Hannah Montanaa tai Jonas Brothers:sia. Joitain ”kunnollisia” julkkiksia.
( ei pahalla,Anna,Hannah ja Jonas fanit. Te ette vaan omista maailmaa)

En oikein ymmärrä teit Anna Abreu faneja ! kertokaa mitä kivaa siin on teidän mielest! Alexander Rybak on iha OK…Entä teistä?????En oo ite nähny yhtäkää Twilightiä mut oon kuullu huhuja et se ois hyvä!

Tulis joskus juliste cheek:istä tai Robert Pattinssonista 🙂 <3

miks kaikki puhuu koko ajan twilightistä??
Ei pahalla:D

mullakin on yks veli ja tosi hyvä kamu sekin
oli kiva lukea kun bestis on oma broidi-
ei tosin oo kovin yleistä ainakaan meidän kouluss..

Mua siis niin ärsyttää se anna abreu. musta pitäs olla enemmän koirien kuvia, ne on niin sööttejä. kultaisenoutajan pennut ois IHANII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nii ja cheek kans julisteeseeeeeeen nyt hetiiiiiiiiiiiii ja joka tykkää annasta on kyl seko

aina anna abreu julisteesee haloo jo kolmatta kertaa rexsin pitäis päästä se on vaa nii ihana katon sen joka päivä

koululainen on ihan paras lehti!!!!!!!!! ekaks voisko kultasennoutajan pennuista saada kuvan julisteeseen, kun ne on niin söpöjä. ja tokaks ei oo enää muuta sanottavaa!XD

eikä se on toi kuva annast oisin halunnu et ois ollu uus kuva. 🙁 mut what ever ,tilaan, et mulle ilmasta! 😉

Haluisin Natalie Horler:in (Cascada:n) julisteen , kuvan siitä koululaisee tai jonku tekstin ees <3 (: Ja Annaa on tullu koululaisee paljo, mut mulle on iha sama tuleeko enää vai eikö tuu.

- mun mielipide.

:D:D:D
Lehdessä on vaikka mitä hyviä juttuja..Varsinkin toi kansi<3
Sitä voisi katsoa vaikka kuinka kauan eikä kyllästyisi..<3
CHEEK ON IHANA<3!!!

wyhyy 😀 Lionel Messi !!! :PPPP Se on paras futiksen pelaaja 😛

Päiväni nousi ihan himoon nousuun ku näin kannes otsikon: YSTÄVYYS Erilaiset kaveruudet, The Rasmus-Bändi. Tujottin niitä kahta kuvaa varmaa yhttensä tunnin koko päivän aikana ja luin artikkelin monta kertaa läpi <3<3<3 ja kans pieni juttu HIMistä oli tosi hyvä ois kiva saada julisteisiin jompaakumpaa noist tai Johnny Deppiä. Annan juliste oli ihan kiva mut liika on aina liika(ei mahu kaikki Annan julkat seinälle.)I LOOOOVE The Rasmus ja Anna Abreu <3<3<3

Joo Anna on ihan hanurista voitteko laittaa vaikka CHEEK TAI POLIISIKOIRA REX se on kyvä …………..

Sori aivan kauheesti Anna fanit mut ton äskesen ei ollu tarkotus mitenkään loukata mutta on sitä maailmassa muutakin kuin Anna Abreu.. Muuten ***heppahullu*** Onks sulla sähkärii?? Multa löytyy paaaaljo heppu kuvii koneelta ja kameralta+kännykältä.. Ja meidän läheiselle tallille on just muuttanu kaks vuonista.. Sairaan söpöjä vaikka en oo mikään oikeen 100% heppa hullu mut ne oli ihanii!!

Twilight julisteita kehiin ja äkkiä, pliis?? Anna Abreu on ok mut ei se tarkota että siitä pitäis aina olla julkka!! Mä ja mun kamuni luettiin se söpöimmät suosikit.. EI VOI OLLA TOTTA!! Meista Robert on sata kertaa söpömpi ku joku Zac!! Järjestys olis voinu olla näin: (tää on sit meidän mielipide!) 1. Robert Pattison 2. Alexander Rybak 3. Zac Efron/joku muu.. Mutta ihastus juttu oli kyl kiva!! 😀

Ei haittais kyllä yhtään jos tulis niitä Twilight julisteita…

Krääh, Taru Sormusten Herrasta joskus juliste. Pliis?

Twilight love love, Twilight Uusikuu juliste on tullu jo siin 11/2009 numerossa missä haloo helsingin elli on kannessa. Mulla on se seinällä <3333 Twilight on paraaas!!!

Lady Gagasta on jo kerran tullut juliste ja se on nii IHANAA!!! Ja sitte on tullu Twilightist!! <333 Anna Abreu on iha hyvä : )

Tulis nyt oikein jätti juliste Alexander Rybakista!! My LoVe..<33

nnii ja omppu96..ihmettelen kans minne ne häippäs:( kai ne vaa…häipy:/

nja..tai siis anna on ollu NIIN monta kertaa!et alkaa sori vaa vähä ärsyttää…JESSSS REXXXXX I<3KOMISSAR REX<3333uaahhh wtf rex MUUTTAA ROOOMAAN????MITÄÄÄHH!!mut rex on ihana..ku avasin lehen oli sellane JEE fiilis..ois vaa niiku voinu olla jotain muuta tietoo rexistä..:)

Twilight juliste pakko tulla!!!!!!!<33jaaa michael jackson juliste myös!!!!!!!!<3<3<3<3

Voooee eiiii ei annaa vaan michaeliii!!!!<33Ei pahalla, rakkaudella!!!

JEEE!!Annasta vihdoin juliste!KIITOS KOULULAINEN!!♥♥♥<3333
Ja kivaa kun The Rasmuksestakin tuli jotain koululaiseen,sillä mun sisko fanittaa sitä.;)
Saadaan siis tavallaan kaks kärpästä yhdellä iskulla kun ostetaan koululainen.:DD

IHA MIKÄ VAAN KÄY KUNHAN EI OO ANNA ABREU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHAAAANSITÄ,OON KYLLÄSTYNY KATTOO SEN NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!x(

Ettekö oikeesti keksi mitään muita julisteisiin ku sitä SAMAA vanhaa tylsää ANNA ABREUTA?!?ODOTAN aina innolla koululaist mut into menee siinä ku nään sen jossain kohtaa lehdes!se on joko julisteessa tai sit siit on haastatteluja ja monia tylsiä kuvia lehden nimen vois muuttaa vaik ”ANNA ABREUN JULISTELEHTI”

voisitteko kertoa minkälainan anna abreun juliste koululaisessa oli? fanitan annaa täysillä!

Joo mieluummin miley cyrusista juttuu!!!! Ja kylll justin bieberistäkin vois tulla juttuu ja kuvii…

Salamavaras!!!!! Vähän paras!!!!!!

ps. WOW on perseestä

Äh, taas Anna Abreu! Ois kivaa jos eläin julistees tulis joskus koira -tai joku jyrsijä! ((:

ois kiva jos se heppa ois shettis,pinto,suomenheppa,norjanvuonohevonen tai russi. niitä rotuja olikin aikas paljon:P

Voisko vähän useemmin tulla heppaponi julisteita? ois tosi kivaa, onhan niitä pari kertaa tullukkin mut mä haluun lisää…:D

Olis kivaa jos tulis kissa juliste… Se sais olla sit Pyhä birma… Onko tiedän mielestä kissat söpöjä? =)

Toi lehti oli ihan hyvä toivoisin et jostain twilight tyypistä tulis viel toinen juliste koska annoin sen ekan pois koska en tienny viel miten hyvä twiligt on! Ja haloo miks te vaa riitelette??? eka jotkut valittaa miks ei tuu sitä ja sitä ja sit joku sanoo et älkää valittako! KAIKILLA ON OMA MIELIPIDE! Mun mielestä anna abreu ei oo hyvä mut jonkun muun mielestä on haittaaks se jotenkin teitä!

miksi jotkut vain ihkuttaa julistetta? eikö lehden sisältö ole ollenkaan tärkeä? mun mielestä on suppperkiva sisältö!

vois tulla juliste 30 second to marsista ja joku juttukin siitä koska mä fanitan sitä ja varmaan muutkin fanittaa sitä

on tää koululaine ihana ku laittaa anna julistee! ja se tulee huomen. JEEEEE!!!!!!!!! Muute hallutteko et kerron mikä kuva? anna forkkalaine sano et sellane jossa se kattoo alaviistoon ja sil on valkone vyö! kuvaa en oo nähny mut kuulostaa yli ihanalta!
Hei vaan annan vihaajatt!

Lol joku Anna Abreu juliste… Niit on tullu jo vaiks kui mont, ois tullu vaik Justin Bieber ♥ 😀 Ei millää paha toi äskene… mut oikeest…

Ai annast muka vaan pari kertaa??!!No miettikää paramorest on vaan kerran!!!

miks julisteessa on aina ANNA ABREU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eikö joskus vois tulla juliste pitbullista tai paramoresta???Aina toi hiton anna

anna abreu pois julisteista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!miksi antti tuisku ei ole ikinä????????????????????????????????????? ps.mie etin sähköposti kaveria

omppu96, minäkin ihmettelen miksi böck ja brandner lähtivät poliisikoira rex -sarjasta. todella outoa… >=( he olivat minunkin suosikkityyppejäni rexin jälkeen. kertokaa jos joku tietää miks ne lähti! jookos kookos? 😀

IHANAA!! 😀 <33 Kiitos koululainen Poliisikoira Rex jututsta! <33 KIITOS KIITOS!! 😀 Vielä kun julkan saisi.. Mutta aivan täydellistä että tuli tuollainen!

aaahhh,anna abreu on todella ihana ihminen ja anna laulaa aivan upeasti!<3 annasta pitäis saada vielä enemmän julisteita =)

Tietääkö kukaan miksi Böck ja Brandner lähti
Poliisikoira Rex-sarjasta?Ja miksi siinä nyt on joku nainen ja joku mies niitten tilalla?Olisi kiva tietää,koska he olivat lempparilenkilöni Raxin jälkeen siinä sarjassa…En enää edes katso ohjelmaa niin usein kuin silloin,kun Brandner ja Böck olivat siinä…

hyi taas anna abreu.tosiaankin vois tulla juliste twilightista,mutta ei ainakaan sitä uusikuu julistetta,koska semmonen on jo ollu.vois olla vaikka joku jossa ois edward ja bella.TWILIGHT ON PARAS!!!!!!!!!!!!<33333333<3<3

hei,onko niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin vaikeeta laittaa julisteeseen joku muu ku anna abreu!!!!! joka tuutti muutenkin jo pursuu sitä!

ja TAAAAS anna abreuta!!!!!!! koululaisesta tullee suunnilleen joka toinen juliste siitä!!!!!! on maailmassa muitaki ku anna!!!! siis tykkään annan lauluista,ne on hyviä,mut hei,muitaki artisteja julisteeseen pliis!!!???

Jeah! annasta juliste!!<3<3<3 vielä kun tulis justin bieberistä niin jee!!!!!!<33<3<3<3<3<3<3

ANNA ON PARAS!!! kaikilla on oma mielipide, ei kaikkien tarvi tykätä Annasta, mut kukapa ei tykkäis…:) Annasta tulee julisteita siks, koska se on suosittu ja se haluttiin julisteeseen!!! ja koirista sais tulla enemmän julisteita!!!

JA TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSS JOKU ANNA ABREU JULISTEESSA…! IHAN KU MAAILMASSA EI MUITA ARTISTEJA OLISKAAN KU JOKU ANNA ABREU, NIIN MONTA KERTAA ON JO OLLU KOULULAISEN JULISTEESSA…ESIM. ARI KOIVUNEN ON OLLU EHKÄ TASAN KAKS KERTAA JA ABREU NOIN VIISSATAA… KETUTTAA…>:(

Ei mitää Anna Abreuta taas! Kyllä se on ihan suosittu, mut silti vois laittaa välil jotain muutki. Kaikki ei nimittäin välttämättä tykkää siit… Vaik on sil kyl jotai iha OK biisei… Mutta laittakaa nyt sinne julisteeseen välil vaik Rihanna tai joku muu ” suht. suosittu” artisti. Monipuolisuus takaa suuremman lukijakunnan! 😉

JEEEEEEEE!!!!!!!!! Anna julisteessa!:D Anna on paras! Ja ANNNNNNNA FAN on oikeessa! Onko IHAN pakko haukkua joidenki fania!?!?!? HALOOOOOOO! Suomi on vapaa maa ja jokasella saa olla omat mielipiteet! Siis en nyt tarkota et ”Anna-vihaajat” ei sais kans sanoo omaa mielipidettäs, mut ei oo silti pakko haukkuu!!!!!!!! Oisko teistä muka kivaa jos teistä puhuttais pahaa selkänne takana!?!?!? Musta ei ainakaa ois!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja bb kilpailijoista vois tulla julisteita.. esim yhteis kuva!

cheek julisteita tai pitbull.!. anna ja lady gagaki on ihan ok..

Jes! Rexistä juttu! ihanaa!!!<33333Kiito,kiitos!!! Joksus vielä juliste!!!

Yritetäänkö täs jotenkin korvata sitä kirjoittamalla Poliisikoira Rexistä juttu, ettei julistetta saada? Miten voi olla niin vaikea löytää hyvä kuva, jos netti on täynnä sellaisia? o.o

ANNA ABREU ON PAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSS!!!!!

teille kaikille jotka ei tykkää anna abreusta:Mun mielestä anna on tosi hyvä,mut ei tarvi haukkua sitä ääneen jos ei tykkää!!!!!! muuten koululainen on paras lehti IKINÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anna jee minä rakastan annaa laulajana ja muutenkin se on ihana <3 hän on paras! kiitos anna ! ja koululainen teootte maailman parhaita rakastan teitä!! <333

Jes, kerranki poliisikoira rex ! Oisitte laittanu rexin ja muun tiimin julisteeseen. ja EI ENÄÄ MITÄÄN TWILIGHTIA ! Jotkut kakarat varmaan fanittaaki sitä, mutta eiköhän sitä oio joka lehti täynnä. Per*ee*een koko twilight ja joku eetvartti culliton.

Ja miks annasta pitä tulla koko ajan julisteita onko se niin Ihq vai??

Miks the baseballsista ei tullu julistetta!? Ja miks koirien kuvia ei tuu (esim. pitkäkarvainen collie) tai muita koiria??

Millon voi olla BB-2009 kuva kannessa??=)Ja ainkain julisteessa!!!!

Ihmettelen vaa et miks edellisessä numerossa ei voinut laittaa Poliisikoira Rexiä? Siin oli saksanpaimenkoira, mut pentuna. Yhtä hyvin olisvoinut laittaa Rexin, oon nimittäin aina halunnu siitä julisteen :/

Jesss!! Lionel Messi!! Julisteissa on YLEENSÄ Huom.YLEENSÄ hyvii tyyppejä, mut ärsyttävää ku kaikki neljä on samassa isossa julisteessa. Pitää ottaa lehestä niitit irti, et saa ne julisteet irti. Sais tulla vaikka joku Beats & Styles- juliste, et riemu ratkeis!

Futis rulez!!!!!!

siis miksi aina anna se on surkee miksei vaikka miley curystä tai hannah montanaa tai jotain muuta julisteeseen???????????? X(

miksi aina anna anna on surkee mikeivaikka miley curysta tai hannah montannaa julisteeseen X(

Jee! Anna julisteessa! Onneksi basepallit ei tullu julisteeseen.

JEEEE ihanaa Anna Abreu juliste<3333;))
Anna is the best!

tulispa Rex juliste 🙂 onneks siitä on juttuu! vielä kun se juliste saatais! olis tosi kivaa! :DD

Laittakaa Rexistä vielä juliste! Sopivia kuvia on netti täynnä!! Mutta ihanaa että edes juttu Sankarikoírasta tuli <3, kiitos siitä! Juliste kun vielä saataisiin niin olisi mukavaa!!
Lumisin terkuin: ShadowHuskie.

Rex on paras!!! Rakastan sitä ohjelmaa, siit vois olla enemmän juttuu tai julisteita 😀

Jeee annna abreu<333333333333333333333333333333333333333333333333333333 Love

Anna on ihana kävin eilen sen keikal! !!!
Anna rulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Annasta vaa lisää julisteit!

Mielummin twilighttia kuin ”Anna Abreuta”. I HATE ANNA ABREU I HATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII. lOPETAN KOULULAISEN TILAAMISEN JOS TULEE VIELÄ YKSIKIN ANNA ABREUN KUVA, JULISTE TAI KANSIKUVA. I HATE ANNA ABREU I HATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hei helmee, ehkä kerrankin voisin tuhlata rahani koululaiseen koska rex-juttu ois ihan pakko saada seinälle, vaikka kieltämättä taidan olla muuten vähän vanha lukemaan koko lehtee 🙂 aika jeez.

öö..Miks aina tulee Anna Abreu julisteita?Vois vaikka tulla joku muu..:)

Mun mielest pitäis tulla Lady gaga siit ei oo tullu Paljoo julisteitta!

sulle Veera– koiria on tullu ihan hulluna!
kissoja sais tulla lisää!!!

EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
EI ANNA ABREUTA TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS MULLA ON NIITÄ AINAKIN 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I-N-H-O-A-N- -A-N-N-A- -A-B-R-E-U-T-A-!-!-!-!-!-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I
I H
I HA
I HAT
I HATE
I HATE A
I HATE AN
I HATE ANN
I HATE ANNA
I HATE ANNA A
I HATE ANNA AB
I HATE ANNA ABR
I HATE ANNA ABRE
I HATE ANNA ABREU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I HATE ANNA ABRE
I HATE ANNA ABR
I HATE ANNA AB
I HATE ANNA A
I HATE ANNA
I HATE ANN
I HATE AN
I HATE A
I HATE
I HAT
I HA
I H
I

KOULULAINEN ON SURKEA LEHTI NYKYÄÄN!!!!!!!!!!!!!(ainakin julisteiden kannalta!!!!!

Michael Jacksonista juttua tai ainikin juliste (mielummin molemmat)!!!

HYIII! Miks just ja aina ANNA ABREU???????????????????????

Ihanaa!!!!!! Anna Abreu julisteessa!!!!! Kerrankin ei siit oo ollu ku pari kertaa!!! <33333

Ei kai taas Anna Abreu!!?? Joku muu julkkaan, vaik Lady GaGa, Twilight, Ke$ha, Cascada…. Anna Abreu ei oo niin hyvä, et sen pitäis olla joka paikas. (En väitä, että nuo edellämainitut mun julkkaehdotukset olisivat parempia)

moi oon zara ja mun mielest kaikki julisteet on kivoja paitsi kaikki tollaset hanna mari sepplä tai ronaldo jutut eikö vaa oikee nimimerkki on zarak et tidoks oikee nimi on zara koskinen

Ei tarvitse valittaa että ”Ei! Taas Annan juliste!” Anna Abreu on suosittu ja siitä tulee sen takia julisteita! Miettikää asioita! Jos Annan suosio yht äkkiä laskisi ja vaikka The Baseballssin suosio kasvais täälä olisi valituksia ”Miks taas julisteessa on The Baseballs?”

lady gagasta juliste ja the basebolsin juliste tai hannah montanan tai edes cheekin

superkiva juttu kaksosista!
Olisi hienoa, jos mulla olisi kaksonen ja paras kaveri!

Huoh, ei enää Annaa, Laittakaa jotain parempaa, kuten Lady GaGa! On toinenkin idea, mutta tällä lehdellä on myös 1 luokkalaisia lukioita joten he eivät tiedä kuka hän on, toisinkuin Suosikissa. Laittakaa GaGasta juttua, ei Annaa tai mitään idos / X-Factor juttua!!!

Mahtavaa, että tuli juttua Rexistä! Kerrankin! (: Ja siitä Annastahan on joka koululaisessa… Julistekkin melkein joka toisessa. Mutta onneksi nyt oli juttua Rexistäkin, voisi juliste kyllä vielä tulla!

jee anna anna on paras!!! anna useimminkin julkkaan vois tulla tyra banks mut anna usien julkkaan

ihanaa,suklaa sydän,että pääset! olisin halunnu,mut asun espoos et vähä paha.:(.

Ei pahal immi,mut siks ku se on paras! ei tarvi sun tykätä,ei ollenkaan! 😉 ja stpaits opettele kirjottaa!

Veera ja Omena: teille vaan että tammikuun lehdessähän oli julisteessa just koira ja Britney Spears… et.. älkää valittako

Miksi helkkarissa anna on TAAS julisteessa!!!!!????
Se on ollu jo 3:sti julisteessa!!!!!
Se on tyhmä!!!!!!!!!!!!!!
Laittakaa joskus CHEEK tai ela julisteeseen…
Helkkarin anna babreu….
ihan tahallaan piti kirjotta nimi väärin……….
haaaaahhaaaaaaaaaaa

jee! annastajuliste! oon menossa sen helmikuun keikalle kuopioon!
eikö joskus julisteessa voisi olla tiibetinspanieli? ♥

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!
annasta julkka!!! hurraa! mikä kuva?

IHANAA!!!!!!! POLIISIKOIRASTA REXISTÄ JUTTU!!!!!! Poliisikoira Rexistä vois tulla juliste joskus:)

Mielummin tulis Miley Cyrusista julisteita enemmän <3 Ja hannah montanasta 🙂

pahempia sanan jälkeen piti tulla kuin.anteeksi erehdys

ei taas annaa! tehän puhutte siitä kuin uskovainen jumalasta jotakin rajaa!
te ootte pahempia lasten tarhallinen lapsiá
uuden lelun kanssa!

Anna Abreusta sais tulla enemmän julisteita kun niitä tulee niin harvoin!

anna abreusta tulee auna julisteita!!! voisiko joskus tulla ville larinnon, anssi koivurannan tai niko kapasen julisteita???

Abreuhan on jo kymmenettä kertaa julisteessa. Jotain rajaa, ihmiset.

Ihanaa,kun on poliisikoira Rexistä juttu!!!
Ja ihanaa,kun Cheekin on mukana!<3
Ja ihanaa,kun koululainen on vaan niin hyvä lehti!!!

IHAN KIVAA SE ANNA JULISTE……..MUT BASEBALLS ON IHAN PARAS!!!!!!!!!!!!!!SIITÄ JULISTE!!!!!!

EEEIIIHH!! Anna Abreu julisteessa! Taas!? Miksei The Baseballsia? : ( Rexistä on juttu, hienoa. <3

Ei enää Anna Abreun julisteita. Siitä on aina joka koululaisessa joko kuva tai juliste. The Basebalssin juliste olis ihana tai ees Lady GaGan juliste, mutta ei enää Anna Abreuta!!!!

JIPPII,POLIISIKOIRA REX ON PARAS!!!!KIVA KUN SIITÄKIN ON JUTTU!!!!JOO, TODELLAKIN VOIS TULLA JOTAIN KOIRA/ELÄIN JULISTEITA!!!!!!

BASEBALLS RULEZ!!!!!!!!! HARMI KUN SIIT EI TUU JULISTETTA

Ihanaa! Poliisikoira Rexistä juttuu! Olis tosiaan kiva jos Robert Pattinssonista
olis juliste.

toivon että Robert Pattinssonista tai jostaki twilight tyypistä tulisi juliste!

JES ANNA JULKAS ♥ Toivottavast Justin Bieberist jotain juttuu/kuva.

musta oli tosi kiva, et poliisikoira rexistä tulee juttu! se on ihan paras tv-ohjelma! mut anna abreu ei oo hyvä! se on kyl sit vaan mun mielipide…..!

Aina Anna Abreu 🙁 Sentään Rexistä on juttu 😀

KOIRIA, SAMMAKKO; TAI BRITNEY SPEAR JULISTAASEEN HETI JA TOISEKS LIONEL MESSI ON MELKEIN KAIKIS LEHDIS JOITAMA TILAAN JULISTEENA!!!!!!!
=(=(

KOIRIA, SAMMAKKO; TAI BRITNEY SPEAR JULISTAASEEN HETI JA TOISEKS LIONEL MESSI ON MELKEIN KAIKIS LEHDIS JOITAMA TILAAN JULISTEENA!!!!!!!
=(=(

Mulle ihan sama mistä tulee julisteita.Mut sammakot on silti IHQui!!!!:)

Oma kommentti