Starwars 3 ja 4

Home Forums Leffat ja sarjat Starwars 3 ja 4

This topic contains 5 replies, has 5 voices, and was last updated by Avatar Borderterrieri 1 year, 11 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • Avatar
  topi-olavi
  Participant

  Starwars 3 on starwars ja Disney tiimin luoma starwars episodi 7 voiman koettelemukset ja uuden Jedi oppilaan nousu starwars episodi 8 jendin koettelemukset tulossa joulukuussa 2017 starwars episodi 9 pimeä voima vuodet 2016-2018 starwars 4 episodi 10-12 starwars episodi 12 nimi Darth Vaderin paluu. Vuodet 2019-2021.

  mä en tykkää mistään tollasista elokuviasta missä ammutaan ja kaikkee sellasta ne on poikien juttuja ja sä taidat olla poika

   

   

   

   

   

   

   

  muuten mitä elokuvia te ootte käyny katsomassa mä oon käynyt katsomassa me rosvolat ja tatu ja patu kanelia kainaloon

  Avatar
  Severus Lovegood
  Participant

  mä oon ainoo tyttö koko luokka-asteella ja ehkä koko koulussa joka tykkää star warsseista mutta hei kuitenkin: HARRY POTTER IS BEST!

  kaikki aina luulee ettei star warssissa tapahdu muuta kun että ne ampuu ja taistelee valomiekoilla mutta se on paljon enemmän!!!

  Avatar
  supermaimai
  Participant

  Hei, eipäs nyt aleta jaottelemaan sukupuolirooleja. ”Ne on poikien juttuja”?   Miks se olisi sukupuolesta kiinni, että mistä saa tykätä ja mistä ei? Star Wars- elokuvia ei ole edes suunnattu vain miespuolisille katsojille, ja tuhannet Star Wars- fanit ovat naisia/tyttöjä. Ja miksi ihmeessä pojat muka tykkää aina aseista? Mitähän järkee tossakaan on?

  On myös epäreilua tuomita elokuva vain sen takia, että siinä ”on aseita”. Ei se, että elokuvassa esiintyy ase, tee siitä elokuvasta yhtään samanlaista kuin muut elokuvat, joissa on ase. Star Wars- elokuvat eivät ole pelkästään ammuskelua ja tappamista, vaan suuri ja kompleksi tarina romanssista, seikkailusta, toiminnasta, korruptoituneesta hallituksesta ja taistelusta hyvän ja pahan välillä.

  Avatar
  Borderterrieri
  Participant

  Samaa mieltä ku supermaimai. Ei Jaottelu Sukupuolen Mukaan Kiitos!!!!!!!!!!!!! ? Se on inhottavaa. Mä tykkään aika monista ”poikien jutuista” vaikka oon tyttö. Kaikki väittää et vihreä on poikien väri ja mä tykkään siitä. Kaikki väittää että jääkiekko on poikien peli ja mä harrastan sitä!

  Star Wars ei ole mikään ihmeen tappamisjuttu!

  Kiitos.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.