Anna vai Kristiina?

Kumpi on parempi laulaja, Anna Abreu vai Kristiina Brask? Koululainen

Kysymyksen esitti Koululaisen kävijä Tessa. Oman kysymyksesi voit lähettää täältä!

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Anna Abreu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MÄ TYKKÄÄN ENEMPI KRISTIINASTA, KOSKA SE ON IHAN SIEDETTÄVÄ. ANNA ON SIETÄMÄTÖN PIKKUNEN VILAUTTELEVA RUIPELO PISSIS!

Anna abreu 1000 kertaa parempi !!!!!!!<3

A
AN
ANN
ANNA
ANN
AN
A

molemmat on yhtä hyviä! mut ehkä Anna on vähän parempi.

Käytkö täällä päin sivustoa, Uusikuu@. Voin kysyä jollakin muulla palstalla. Haluaisin vain saada tietää mielipiteitäsi.=)

Anna on paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mut on Kristiinaki ihan ok. Mut Anna jyrää kristiinan 100-0

Kun kysytään: Anna Antti Abreu vaiko Kristiina Kristian Brask, niin jätän vastaamatta. Tällä kertaa arpaonni suosi Anna Anttia…

kristiina on aivan surkee, kauheeta kiljumista ,mut Anna on paras, miten joku voi ees kuunnella jotai kristiinaa joka ei osaa ees laulaa.

ANNA EHDOTTOMASTI!!!!! KRISTIINA LAULAA NENÄSTÄ.

ANNA
ANN
AN
A
AN
ANN
ANNA <3

Kristiina Barsk on ihan hyvä,mutta ANNA ABREU ON TUPLASTI PAREMPI!!!!!!!!!!!!!!!!

Anna,Anna,Anna,Anna,Anna,Anna,Anna,Anna,Anna,Anna,Anna,Anna,Anna,Anna,

ANNA ABREU ON PARAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OIKEEESTIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Siis todellakin Kristiina, vaikka molemmat on ällöttävii:S

voi niistä tykätä vanhemmatki ku jokkku 9-vuotiaat:) esim. mie ja tiijän monia muitaki jokka tykkää Annasta. eli Anna

Hmm.. Hankala kysymys. En mä tiiä, molemmat aika surkeita 😀

Jos luulette että se ihQ pissis Kristiina voittaa tän kisan, niin turha luulo!
Anna Abreu on paras <3

Anna on tietenkin paras! En kuuntele Kristiinaa lainkaan mutta mulla on Annan kaikki kappaleet puhelimessa.

vitut sille joka väittää annaa joks ki hemmetin kukkoilijaksi!!
oon tosissani!

Anna Abreu on ehdottomasti parempi kuin kristiina!!!
Jee jatka Anna A. samaan malliin musan suhteen ja sit esittäisin toiveen annalle :: voisitko joskus laulaa suomen kielisiä kappaleita kiitos jos vaivauduit lukemaan tän viestin!! 🙂
eikä sillee et sun biiseis olis jotain vikaa…..

Annan laulut ovta samanlaisia kun kiristiinalla on erinlaista

ANNA abReU!Sori,brask fanit,ette voi asialle mitää,mut mummielest kristiina baittaa annaa ku sil o sama väriset hiukset HIUS PIDENNYKSILLÄ,kiharoilla niinku annalla, käyttää sellasii sama tapasii vaatteit! Anna eka värjäs ja käyttiniit vaatteit! Jooeimillääpahal! Kristiina<3-tyyppi vitsi oot tyhmä tai ainaki sun kommenttis! 😉

Anna on hirvee! Siis olemukseltaan. Kristiina on parempi koska se ei oo sellai kukkoilija.

anna abrei om niin ihku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.mutta en tiiä tykäänkö kristiinasta??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Se että on aina kaupungilla ostamassa uusia vaatteita kun edelliset meni likaseks ja se että sanoo aina ihQ ja Daa… Ja on Portugali on huono maa ja on hirveetä jos ei ole suomalainen koska Suomalaiset on parhaita!… Ja sulle Aksu

Kristiinalla on kauhee vauva-ääni!!!
Anna on paaaaljon parempi, sil sentään on tavallinen ääni.
Mun mielest Annalle sopii enemmän vaaleet hiukset, kuin tummat.
Ootteko samaa mieltä???
Anna on parempi 🙂

Anna Abreu tietty!!!!!!!! mut on fristiinabrask kin hyvä mut ääneni menee ehdottomasti ANNALLE!!!!!!!!!!

Kristiina!!! Anna on hirvee ihQ pissis lissu oon aina inhonnut!!!!!!

mun mielest Anna on parempi. I LOVE YOU ANNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anna.
Ymmärrän kyllä teitä jotka ette ole Annan faneja,että teitä alkaaa vähän tympiä.On myös totta että Annalla on paljon 8-10 vuotiaita faneja.Musta ón ehkä vähän tyhmää kuunnella jotain tiettyy bändii tai artistii ja ei edes tiedä mistä kyseinen henkilö laulaa.

Mä oon aina tykänny Kristiina Braskista ja kun se meni vielä siihen kuorosota ohjelmaan niin oli tosi iloinen… Anna taas kun on aina huomion keskipiste… Ja kun vielä julisteissakin on aina Anna eikä Kristiina… Anna on pissistyttöjen idoli eikä 9 v. idoli… Musta Kristiinan biisijen sanoittaja on tosi hyvä!… Nimittäin Kristiinan laulut on tosi hyvii… Ja parhaat on : Kuivilla susta ja Nyt mä meen… Ja sit vielä ollaan suomalaisii niin kuunnellaa suomalaista musaa jota lauletaan suomeksi eikä enkuksi… Enkuksi laulaminen on musta ihan tyhmää!… Mitä hauskaa on laulaa enkuksi????… Ja vielä kun Anna Abreu ei ees ole suomalainen kun se on portugalilainen!… Kuka kuuntelee portugalilaisia????… Kunnioittakaa suomalaisia ihmisiä… Älkää muun maalasia!… Ainakin toivon niin!…

No anna abreu ♥ musta kristiina oli ennen iha ok,mut nykyään se vaikuttaa hirveeltä pissikseltä,eikä osaa laulaa! Sory…

Anna Abreu tietysti. Hyvä jos kristiina osaa edes laulun sanoja.

Molemmat jotain 9-vuotiaiden idoleita. En tykkää kummastakaan.

Sori kaikki Anna-fanit, mut ihan oikeesti alkaa vähän tympii se joka puolella hössötys Annasta. Kristiina on sitä paitsi elävämpi, eikä se oo sellanen ihkudaapissis niinku Anna.
🙂

Mun nimimerkin mukaan KRISTIINA ♥ Olin sen keikalla eilen!

Pidän molemmista mut valitsin Kristiinan koska Annan biiseihin kyllästyy tosi nopeesti

Musta Kristiina on paljon parempi kun Anna. Kristiinallla on kaunis ääni.

Anna Abreu on parempi, koska sillä on enemmän biisejä josta mä tykkään. On mun kaimallaki muutamia hyviä bíisejä, mutta Annalla enemmän. Ja minusta ei ole järkee haukkua toista laulajaa vaikka tykkää enemmän toisesta tai vaikkei tykkäis kummastakaan, voi vaan kirjottaa että tykkää enemmän toisesta tai ei kummastakaan.

kristiina on paras,mut on annakin tosi hyvä. ne on molemmat
hyviä.

Anna Abreu on ihana!Mutta ei Kristiina kuitenkaan mikään huono ole…

Kumpikaan ei oo paras, mut noista Kristiina on parempi, koska se on kotoisin Savosta.

annalle on suotu lauluääni!
se on niin hyvä.
voisin kuunella sitä vuorokauden,
ja en tod kyllästy!!!

Anna on paras. Kristiin on huono. Ainaki mun mielest.

nna on siit huono et se on ni teennäisen näkönen.

A
AN
ANN
ANNA
ANN
AN
A

A
AB
ABR
ABRE
ABREU
ABRE
ABR
AB
A
ON PARAS TOTTAKAI!

en osaa päättää mut kummatki on ihan hyvii!!! mun mielest Kristiinan ois pitäny voittaa kuorosota!!!! Annallaki on kaunis ääni!! kummatki on niin BEST!!!

Kummatki on ihan surkeita!!! Onneksi Kristiinan kuoro putos siitä Kuorosota ohjelmasta!!

ANNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mut on toi kristiinakin aika hyvä!= )

Emmäkää tykkää Anna Abreusta, mutten myöskää Kristiina Braskista…

Eli en tierä kumpi on parempi. Arvoin vain kumpaa äänestin. Arpa onni suosi………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..Krisua.

HYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYIIIIIIIIIIII Anna Abreulle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kuinka joku voi tykätä sellasesta kaunistelijasta????????????? Kristiina on PAAAAAAALJON parempi, vaikken ookkaan suuri fani. Mut hyi annalle!!!!

Molemmille vaan HYI!!!!!!!! (Okei, Anna on vähän parempi.)

nooo kirstiina! sillä on hyvä ääni ja muutenkin laulaa mukavavasti! anna on hvä laulaja laulaa hyvin mutta ei yllä annan tasolle! kuka on samaa mieltä?

Mie en pidä kummastakaa. ;(
Mut jos on pakko valita nii Krisu.

Olin 12!!! Jeee!!!!:D Musta Anna Abreu on parempi kun Kristiina Brask mut ei Krisse huonokaan oo:)

anna on paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anna abreu tietty ei tarvii toista kertaa kysyy anna on maailman paras <3

kristiinalla on oma tyylinsä ja laulunsa ja hän elää ihan omaa mailmaa toisin kuin anna.

Oma kommentti