Asutko pääkaupunkiseudulla?

KoululainenTämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

en tod toosi kaukaa sielt meiän koulus on vaan n.200 oppilast

Mä asun joensuussa ja haluisin asuu hesassa!! Kuule chibi ei todellakaan voi arvostella ihmisii asuinpaikan perusteella! Mä ainakin muutan stadiin sit opiskelee jos saa opiskelu kämppiä ja jos ei saa niin toimin täällä kampaajana jonkin aikaa ja muutan sit kun on enempi tienestii! Mä oon käyny helsingissä 5 kertaa ja se on mahtava paikka. Käytiin kesällä hesassa ja samal virossa. Yhteensä viikon reissu ja pääsin ekaa kertaa ulkomaille niinkun mun 14 vuotias velikin.(mä oon 10) Joten olkaa kaikki ulkomailla käyneet ilosii ja älkää pliis valittako! I♥HELSINKI♥♥♥♥♥☺☻♥♥♥•

asun helsingistä tosi kaukana oon vuonteelta se on maa seutu. tulkaa käymään!

en asu asun jossain…Vaasan lähellä tai laihialla =) onneks!

TuRuN lÄhElLä! (ja Cibi toi on siiiiiis niin tyhmää sanoo että kaikki jotka asuu pääkaupunki seudulla on idiootteja!)

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asun just joo turus ja se on lisäks viel vanha pääkaupunki ennen helsinkii!!!!!!ja laitoin vahingos et en asu!tai mitä se nyt olikaan!

Pikkumyy99: Kiva kun olet samaa miltä kanssani ja tykkäät Twilightista! Kiitti!

nii oon samaa mieltä iha oululaisen, cisu99:n ja Vertellan kanssa et chibi on tosi tyhmää sanoo et kaikki siellä asuvat on idiootteja mut ei ne oo ne on ihan samanlaisii ku vaik kuopios(jossa mä asun)tai ihan missä muualla mut oikeesti ei ne oo idiootteja vaa ihan samanlaisii paitsi puhe on tietty erilaist mut kuiteski ei oo mitää välii! oon mäki käyny hesas monta kertaa ja se on hyvä kaupunki paitsi en itte haluais siellä asuu, en siks että se ois muka idioottien kaupunki vaa siks et siellä on nii paljo hälinää ja tämmöstä mut jos mä siel asuisin nii kyllä mäki sata varmasti tottuisin siihe! Siellä ei sit edelleenkään asu idiootteja! Ps.mustaki twilight on ihan paras!:)

Chibi: Toi on siis NIIN maailman idioottimaisinta. Mitenkäs ihmeessä ihmistä voi kommentoida asuinpaikan perusteella. Onko aivot unohtunut ulos? Mitäs jos sanoisin että asun, ja kaikki jotka asuu maalla on ihan tolloja!! Mitäs tykkäisit? Olisko niin kivaa? Ite asun hesassa, joo, ja musta tähän voi ihan hyvin tottua. Autoja tottakai ajelee aika paljon, mutta ei täällä oo mitenkään kamalaa. Sitä paitsi asun larussa(Lauttasaaressa), eli aika rauhallisessa paikassa! Joten muista: Ei asuinpaikalla ole mitään väliä!!!
P.s. Robert Pattinson rulaaaaaaaaaa!!!!!
Ja Twilight on paras!!!

olen samaa mieltä kanssasi iha olulaine. esim. jotkut opiskelee siellä kuten vaikka eläinlääkistä tai vaikka lapset niin eihän ne voi päättää missä niiten huoltajat asuu..

”24.8.2010 klo.20:53 Chibi
Chibi kirjoitti:

En.Tai siis EN TODELLAKAAN! Ainoastaan idiootit asuu siellä.”

ööh .. tunnetko sitte kaikki pääkaupunkiseudun asukkaat ? en usko että läheskään kaikki on idiootteja -,-

noup, mut vastasin vahingossa joo 🙂 tyhmäääääää

Asuin viimeiset yhdeksän vuotta Itä-Pasilassa. Nykyään asutaan täällä maalla, jossa on aivan mahtavat oltavat. Iso talo, ei mikään pieni kerrostalon huoneisto, missä viimeksi asuin…
I like!

tää gallup on olllu jo aika kauan ja olin eka……………….no tuuria vaan……..

Oma kommentti