Hayao Miyazaki

KoululainenTämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

♥Siiis niin mahtavia ne elokuvat jotka hän teki♥♥♥

Tottahan toki tiedän!
Omistan (melekin) kaikkia hänen elokuvat.
<3

en kyl tiiä kuka se on mut nimi kuulostaa joltain kuulusalta japanilaiselta mut jos se on tehny jotain leffoja kute ponyo ranta kalliolla tottoro ja henkien kätkemä oon katsonu niist jotain ja ne on kyl niin hyvii kun liikuva linna kin on niin HYVÄ et piti panna et se hayao miyazaki on kyl HYVÄ siis kiitos oonalove13:lle kun kirjoitit noist elokuvist niin mäkin muistin tänne on vaan niin kiva kirjoitaa et kirjoitan näihin vanhoihin gallubeihin=)=)=)!!!!

kukaon toi hayao miyazaki???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????kertokaa mullekin!!!

mä oon nähny totoron, liikkuvan linnan, kikin lähettipalvelun, sydämen kuiskauksen, laputan, ponyon, kissojen valtakunnan….kissojen valtakunta meil on nauhalla, totoro, maameren tarinat (vaikka se on sen pojN TEKEmä), nausicaä (en oo nähny vaik meil on se),liikkuva linna ja ponyokin meil on:)

Tiedän, ofc. Ne leffat on oikeesti tosi hyvii, meil on monia:) Äitin puolelta lähes kaikki meijän serkut tykkää Miyazakin elokuvista!

Mikä on hayao miyazaki???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Voisiko joku kertoa pliide!:D

Pincu, anteeksi pilkunviilaus, mutta itseasiassa Maameren tarinat eivät ole Hayao Miyazakin tekemiä, vaan hänen poikansa, Goro Miyazakin.

HELPPOA! olen suuri Miyazaki fani, ja hän on anime elokuvien ohjaaja. Hän on tehnty mm. Henkien kätkemän, totoron, ponyo rantakallion, ja ms. 😀

Hayao miyzaki on tehny monta leffaa esim.Naucikaä,ponyo rantakalliolla(johon mikko ei kakkaa)Totoro,likkuvalinna maameren tarinat….

TOTTAKAI!!!!!! MUL ON SEN ELOKUVIST TOTORO,LIIKKUVA LINNA,KIKIN LÄHETTIPALVELU.HENKIEN KÄTKEMÄ,PORCO ROSSO,TUULENLAAKSON NAUSICAA!!!!!!!

se on ihan paras tekemään leffoja/kirjoi ne tarinat on aina ihanii <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Hayao Miyazaki leffat on niin ihanii katson niit aina ja parhaat leffa mitä oon nähnyt oli mun mielest liikkuva linna naapurini totoro ja ponyo ranta kalliolla ja tietysti henkien kätkemä… paljon muita 😀 kannattaa katsoo sen leffat

En tienny, mut ku lukee teiän kirjoituksia nii aika helposti tulee selville!

No totta kai tiedän! Henkien kätkemä, Liikkuva linna, Totoro… :3

No meil on sen yks elokuva, eli se tekee jotain piirroselokuvia (kai?)☺

Kyllä mä tiiän kuka hän on.Hän on esim. tehnyt japanilaisia piirroselokuvia.

en mut mun yhell kamull on kissojen valtakunta, liikkuva linna, porco rosso,naapurini totoro ja joitain muita

en mut mun yhell kamull on kissojen valtakunta, liikkuva linna, porco rosso,naapurini totoro ja joitain muita

JEP! OON NÄHNY KIKIN LÄHETTIPALVELUN (IHAN BEST)JA HENKIEN KÄTKEMÄN (KIVA, MUT TOSI JÄNNÄ).

Tottakai mä tiiän sen.Oon nähny hänen elokuvistaan Kikin lähettipalvelun,Naapurini Totoron,Liikkuvan linnan… Muutkin sen elokuvist on ihanii…

Tottakai tiedän 😀 Olen katsonut hänen elokuvista Kikin lähettipalvelun ja Liikkuvan linnan.

Jep, olen katsonut hänen elokuvistaan: Kikin lähettipalvelu, vähän Naapurini Totoroa, olikos se myös Henkien kätkemä ja Liikkuva linna.
Japanilaisethan on aika hyviä piirtämään ja aika hyviä ja kauniita elokuviakin keksimään.
Suosittelen eniten sitä Kikin lähettipalvelua, se on ihan best!
Hauskaa talven ja kevään jatkoa kaikille!

Hayao mityazaki on ihan paras!!!! Mulla on kaks sen hyvistä elokuvista. Liikkuva linna ja naapurini Totoro. Mä tykkään siitä tosi paljon!

Taas vaihtanu nimimerkin? Tää on parempi. Siis rebbulille oli tää juttu

Hayao miyazaki on tehny naapurini totoron ja se on ihana<333333333 siis se totoro
On sillä kai muitakin hyviä mut oon nähny vaan maameren tarinat, totoron, henkien kätkemä ja kissojen valtakunta, ja se kissojen valtakunta on kans hyvä!!!!!!!!!!!

no älähä sitten usko hauveliini<3 siis mä tiiän et toi ihan varmaanXD on hauveliini mut kyllä mää tiiän:D

Ja täällä on muuten toooosi tietämätöntä porukkaa, kun eivät tunne HAYAO MIYAZAKIA! >:O

KYLLÄ! Aiiiiivan ihana tyyppi! 😀
Tehnyt mm. Naapurini Totoron(Kaikkihan sen tietävät!), Henkien kätkemän, Kikin lähettipalvelun jne.! 😀

Oon kattonu sen tekemistä elokuvista Kikin lähettipalvelun, Naapurini Totoron, Liikkuvan linnan ja Henkien kätkemän. Hyviä leffoja! Suosittelen!

tiiän tottakai mut en vaa äsken meinannu muistaa :))

Yeeeeeees! Aika hyviä leffoja, ei kuitenkaan mun suosikkeja! 🙂

Meiän serkulla on Kikin lähettipalvelu. Se anto sen kerran meille lainaan, mut me ei katottu sitä, koska me luultiin, että se on tylsä(serkku on nyt 4-vuotias).

KYLLÄ!
Meillä on 1 sen monista hyvistä elokuvista. Sen nimi on Henkien kätkemä(aika jännä), vaikka ei varmaan kiinnosta, mutta silti!

Hayao miyazaki on tehnyt useita japanilaisia elokuvia. Tähän asti Suomessa on ilmestynyt naapurini totoro, punainen sika(porco rosso), henkien kätkemä, sydämen kuiskaus laputa, aaltojen kuohu, maameren tarinat, kissojen valtakunta, prinsessa mononoke, liikkuva linna, ponyo rantakalliola ja kikin lähettipalvelu.

tiiän♥se on tuottanu elokuvat naapurini totoro,henkieän kätkemä, liikkuva linna…ja kikin lähettipalvelu♥♥♥ja ihan parhaita leffoja onkin<3<3<3<3<3

Hahaa,nyt keksin.Onko se siitä karatekid ykkösestä se näyttelijä joka suutelee sitä poikaa???

Vai onks se joku manga-kirjojen kirjottaja??

Vai onks se siitä ohjelmasta opitaan japania se yks tyttö???

Voiks joku kertoo??

Ööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö…,en tiiä kuka se on mut veikkaan et joku kuuluisa japanilainen!!!

Oma kommentti