Jaden vai Willow?

KoululainenTämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

En tiedä, keitä ne on 😀
Ei voi tämä ihminen kaikkea tietää…

Vaikea kummatkin on hyviä en osaa päätää Jaden on ollu Justinin musa videossa ja Karate Kid-leffassa mutta Willow taas on vasta 10w ja ovat ihan mahtavia Whip My Hair ja kaikki

W
WI
WIL
WILL
WILLO
WILLOW
WILLO
WILL
WIL
WI
W

J
JA
JAD
JADE
JADEN
JADE
JAD
JA
J

VIHDOI TÄÄLÄ PUHUTAAN WILLOWSTA JA JADENISTA toi o aika vaikee kysymys mut Jaden oli elokuvas Karate Kid ja Ihanan Justin Bieberin musa videos Newer say Newer ja muuteki Willow laulaa yli huonosti ja sen kappale Whip my hair ei oo oikee hyvä ELLAH onko Willow 10 vuotias siis HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ????????????? ei kai kukaa noi nuori voi luulakaa et ois joku ”maailman kuulu” ja Jaden ki on söpö ym. ku oon kattonu Justinin musa videon Newer say newer nii ei Jadenil kaa oo kovi hyvä ääni

XD,XD,XD,XD,XD,XD ehkä olis pitäny panna Jaden se onki vähä parempi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Willow Smith!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mut monet sen kappaleet on aika huonoja mut jotkut TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSI HYVIÄ Jaden Smith oli siin Karate Kidis ja se elokuva o aika HYVÄ aika vaikea kysymys

Siis miten te jotkut ette oo ikin kuulluu Jadenist tai Willowist?? :O

…mut joo… xDD
Vastasin Jadenin ^^

Jaden Smith on söpö ja taitava, siks äänestin sitä!
P.S Se on näytelly Karate Kidissä!
On Willowki hyvä mutta Jaden on parempi!!!

jade smit
jade smith teki levan ja lauloi justin bieberin kaa never say never

Willoow smith lauloi whip my hair

no en tiiä ku ton jaden smithin, koska se oli siin karate kid elokuvas ja justin bieberin jonku biisin musiikkivideos :P. nii vastasin sit jaden smith.

Willow on (mun mielestä) kauhee pissis 10 wuotiaaks

ne jokka ei tiiä kirjot youtubeen willow smith whip my hair

jaden näyttelee siinä karate kid elokuvassa (aika söpö)

HUOM! jaden on poika!!!!

Ja edelliseen viestiini lisäys; Jaden on näyttelijä mm. uudessa ”Karate Kidissä” (Pftt… Kung Fua. -_-” ) Willow on hänen siskonsa.

Will Smith voittaa kuitenkin molemmat mennen tullen! x)

oon 1# Green Day-Fan mutta ei pysty kirjautuu sisään ku oon iskällä. en oo varma. keitä ne on?

Ei kummastakaan mitään tietoa(paitsi tuo mitä tänne on nyt kirjotettu)

pitbullfani<3,ei kaikki edes tiedä mikä se ohjelma on. en tiedä mäkään. tääl on monia jotka ei tiedä keitä noi on(ainakin kommien perusteella). ja mun mielestä tuo "anteeks nyt vaaan,Heppaaa!!!!<3" ei ole mitenkään kiltisti sanottu;( ja en tiedä edes kumpi on tyttö.
joten säästäisitkö ilkkumisesi jonnekin muualle kuin koululaisen sivuille? kiitän etukääteen mikäli teet niin.

Anteeks nyt vaaan, Heppaaa!!!!<3 Et viissii oo kattonu Karate kidii??? Ne on sen näyttelijöitä!!!! Laitoin Jaden, se on söpö...!!!

Laitoin Jadenin. Kuulosti kivemmalta. En kyl edes tiiä keitä noi on.:o

Ketä ne ees on? Tai mitä ne ees on? Laitoin sen… sen… mikä se nyt oli… Jaden! Joo…

ei kumpikaa molemmat on iha hirveitä!!! Bratzit on BEST!!!!!

vaihoin taas nimeeni ja kuvaani oon entinen pikkumyy99 ja jouluhauva99

en mäkää tiiä kummastakkaa pätkän vertaa,mut laitoin Jadenin…

Jaden, onkse pojan nimi????!!!! Luulin, et se on tytön nimi, ku Jadeki on!

Willow. Onks Jaden sen sisko? Oon kuullu Willow Smithistä, mut oon kuullu yhen laulun. En tunne hyvin:( Willow on ainakin saman ikänen ku mä!:)

En tiedä ketä noi on nii en pistän mitää!

Willow Smith on yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja. Hän on kymmenen vuotias ja syntynyt 31.10.2000.
Jaden Smith taas on hänen veljensä. Willow Smith on parempi

Katoin googlesta, et toi Jaden on ainkin joku näyttelijä.

hain googlesta,tuloksetta. en ole kovin hyvä enkus. siks en saanu tulosta. kai?

häh!!!!!!!!!!!!!!!!? onko järkeä tehdä tällänen gallup kun suurinosa ei edes tiedä keitä noi on? älkää multa kysykö keitä noi on. oottaakaas haen googlesta.

Niinpä keitä noi on? Laitoin arpomalla Jadenin. Jes kolmas.

Laitoin arpomalla Willow’n , koska en tiiä kummastakaa mtn xD onko ne laulajia,näyttelijöitä? anteeks kun oon näin tyhmä 😛 joku vois kertoo mulle jos haluu,linkkikin riittäis paremmin ku hyvin =)

Oma kommentti