Äänestä vuoden lemmikki!

Tässä ovat Koululaisen lemmikkikisan supersöpöt finalistit. Äänestä omaa suosikkiasi ja osallistu samalla arvontaan.

Näin äänestät

Äänestä suosikkiasi 12.12. mennessä alla olevalla lomakkeella. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan kolme Powerbank to Go -varavirtalähdettä. Yhden palkinnon arvo on noin 30 euroa.

 

Kuvaukset ehdokkaista

 1. ”Meidän perheemme lemmikki on Elsa-koira, 10. Kaikki aina pysähtyvät juttelemaan Elsalle lenkillä. Elsa katsoo vastaan­tulevia suoraan silmiin ja ajattelee, että kaikki rakastavat sitä tosi paljon. Elsa osaa lohduttaa, jos on huono mieli. Elsan lempi­harrastus on makoilla äidin ja iskän sängys­sä sekä leikkiä tennispallolla.”
 2. Jelly on 3-vuotias koiramainen kreikankilpi­konna. Jelly rakastaa leikkejä, esimerkiksi sukan jahtausta ja syömistä, ja se on hyvin sosiaalinen. Jellyn pitäisi olla vuoden lemmikki, koska se on erityinen, sosiaa­linen ja fiksu.”
 3. ”Tässä on Kerttu-pupu! Kerttu on 3-vuotias kääpiöluppakorva. Kesällä Kerttu tykkää ulkoilla. Kertun lempiherkkuja ovat yrtit ja kasvikset. Kerttu tykkää syödä pahvia ja nukkua.”
 4. ”Tässä on 1-vuotias Luna-kissa. Luna on voitonhaluinen ja leikkisä kissa. Sen lempi­puuhia ovat ulkoilu, leikkiminen ja rapsuttelu. Luna pitää erityisesti kaula­rapsutuksista. Lisäksi Luna on menestynyt näyttelyissä ja voittanut muun muassa Tuomarin paras -palkinnon.”
 5. Lystikäs, eli Lysti, on 3,5-vuotias kääpiöluppauros. Se on todella energinen ja mukana kaikessa. Lystikäs on innokas herkkujen perään. Eli jos jossain rapisee esimerkiksi herkkupussi, niin se syöksyy salamana paikalle. Lystikäs on ystävällinen, eikä se ole koskaan purrut ketään.”
 6. Minni on 2-vuotias cavalier-tyttö. Se rakastaa kaikkia ihmisiä, mutta pelkää muita koiria. Vaikka olisit viisi minuuttia ulkona, ei sisään tullessa ole muuta odotettavissa kuin valtava hali- ja pusumeri. Minni tykkää jahdata kesäisin perhosia ja talvisin se järsii mielellään jääpaloja.”
 7. Nero on kaikista eläimistä söpöin ja fiksuin. Se jopa osaa soittaa rumpuja ja se tulee aina nukkumaan viereen. Nero rakastaa ihmisiä ja tervehtii aina, kun tulee kotiin.”
 8. Nipsu-poni tykkää piehtaroida paljon. Se on iloinen pikku poni, joka keksii välillä omia, ponimaisia, jekkuja. Iloinen ja kimeä hirnahdus toivottaa ihmisen aina terve­tulleeksi, ehkä ruuankin toivossa. Nipsu tulisi valita vuoden lemmikiksi, koska sen söpö ulkomuoto saa kaikki ihmiset hymyilemään ja hyvälle tuulelle.”
 9. Sirpa-Liisa on 18-viikkoinen kissanpentu. Kun Sirpa tuli, se söi vain nakkia mutta nykyään myös kissanruoka kelpaa. Sirpa tykkää varpaisiin hyökkäämisestä ja on hienohelma. Sirpa on aina leikkisä ja iloinen!”
 10. Telma on kolme kuukautta vanha gerbiili. Se on söpö, hassu, utelias ja sosiaalinen kaveri. Telma rakastaa juosta ja kaivaa. Telman kaverina asuu sen sisko Tiina.”

Osallistu

Äänestys on päättynyt.

 • Elsa-koira
 • Jelly-kilpikonna
 • Kerttu-pupu
 • Luna-kissa
 • Lystikäs-pupu
 • Minni-koira
 • Nero-koira
 • Nipsu-poni
 • Sirpa-Liisa-kissa
 • Telma-gerbiili

Kommentit

Oma kommentti