Ota kuva lemmikistäsi ja voita!

Onko juuri sinun lemmikkisi Suomen söpöin, hauskin, taitavin ja viisain? Lähetä paras valokuva eläinystävästäsi Vuoden lemmikki 2023 -kilpailuun.

Lähetä onnistunein valokuva lemmikistäsi ja perustele, miksi juuri sinun eläinystäväsi on Vuoden lemmikki! Kymmenen finalistia esitellään Koululaisen numerossa 11/2023 ja Koululainen.fi-sivustolla. Lukijat saavat äänestää finalisteista omaa suosikkiaan. Eniten lukijoiden ääniä saanut eläin julistetaan Vuoden lemmikiksi ja siitä tehdään myös juttu Koululaiseen. Lisäksi toimitus valitsee oman suosikkinsa.

Näin osallistut
Lähetä lemmikistäsi mieluiten digivalokuva (minimikoko 1 M) ja esittelyteksti 1.10. mennessä alla olevalla lomakkeella tai postita valokuva ja perusteet Otavamedia, Koululainen 9, Vuoden lemmikki, 00015 Otava­media.

Muista laittaa esittelytekstiin perusteluiden lisäksi
1) eläinystäväsi nimi
2) oma nimesi
3) sähköpostiosoitteesi
4) osoitteesi
5) puhelinnumerosi.

Kirjeitse lähetetyt valokuvat palautetaan vain, jos mukana on postimerkillä varustettu palautuskuori, jossa on osoite valmiina.

Mahtavat palkinnot

• Sekä lukijoiden suosikki­kuvan että toimituksen valitseman lempparikuvan ottaneet palkitaan 50 euron lahjakortilla Mustiin ja Mirriin.

• Kaikkien äänestäneiden kesken arvo­taan kolme Power Bank to Go -varavirtalähdettä. Yhden palkinnon arvo on noin 30 euroa.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Kommentit

Oma kommentti