Ota kuva lemmikistäsi ja voita!

Onko juuri sinun lemmikkisi söpöin, hauskin, taitavin ja nokkelin? Lähetä paras valokuva eläinystävästäsi Vuoden lemmikki 2022 -kilpailuun.

Lähetä onnistunein valokuva lemmikistäsi ja perustele, miksi juuri sinun eläinystäväsi on Vuoden lemmikki! Kymmenen finalistia esitellään Koululaisen numerossa 11/2022 ja Koululainen.fi-sivustolla. Lukijat saavat äänestää finalisteista omaa suosikkiaan. Eniten lukijoiden ääniä saanut eläin julistetaan Vuoden lemmikiksi ja siitä tehdään myös juttu Koululaiseen. Lisäksi toimitus valitsee oman suosikkinsa.

Näin osallistut
Lähetä lemmikistäsi mieluiten digivalokuva (minimikoko 1 M) ja esittelyteksti 1.10. mennessä alla olevalla lomakkeella tai postita valokuva ja perusteet Otavamedia, Koululainen 9, Vuoden lemmikki, 00015 Otava­media.

Muista laittaa esittelytekstiin
1) eläinystäväsi nimi
2) oma nimesi
3) sähköpostiosoitteesi
4) osoitteesi
5) puhelinnumerosi.

Kirjeitse lähetetyt valokuvat palautetaan vain, jos mukana on postimerkillä varustettu palautuskuori, jossa on osoite valmiina.

Upeat palkinnot
• Sekä lukijoiden suosikkikuvan että toimituksen valitseman lempparikuvan ottaneet palkitaan molemmat 50 euron lahjakortilla Mustiin ja Mirriin.

• Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan kolme kirjapakettia, johon kuuluu kolme lemmikkiaiheista kirjaa. Teokset ovat Michele Assarasakornin ja Nathan Fairbairnin Kuonokamut – Tytöt kuin tuulispäät, Helena Meripaaden Kaisla ja Isla – Pystykorvatalvi ja Päivi Lukkarilan Super-someponi Kemppainen (Otava ja Karisto).

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti