Ota kuva lemmikistäsi ja voita!

Onko juuri sinun lemmikkisi söpöin, hauskin, taitavin ja nokkelin? Lähetä paras valokuva eläinystävästäsi Vuoden lemmikki 2021 -kilpailuun.

Lähetä onnistunein valokuva lemmikistäsi ja perustele, miksi juuri sinun eläinystäväsi on paras valinta Vuoden 2021 -lemmikiksi.
Finalistit esitellään Koululaisen numerossa 11/2021 ja Koululainen.fi-sivustolla. Lukijoilla on mahdollista äänestää näistä omaa suosikkiaan. Eniten lukijoiden ääniä saanut eläin on Vuoden lemmikki 2021. Toimitus valitsee lisäksi oman lempparinsa. Vuoden lemmikki -kilpailun voittajasta tehdään lisäksi juttu Koululaiseen.

Näin osallistut
Lähetä lemmikistäsi mieluiten digivalokuva (minimikoko 1 M) ja esittelyteksti 1.10. mennessä alla olevalla lomakkeella tai postita valokuva ja perusteet Otavamedia, Koululainen 9, Vuoden lemmikki, 00015 Otava­media.

Muista laittaa esittelytekstiin
1) eläinystäväsi nimi
2) oma nimesi
3) sähköpostiosoitteesi
4) osoitteesi
5) puhelinnumerosi.

Kirjeitse lähetetyt valokuvat palautetaan vain, jos mukana on postimerkillä varustettu palautuskuori, jossa on osoite valmiina.

Upeat palkinnot
• Sekä lukijoiden suosikkikuvan että toimituksen valitseman lempparikuvan ottaneet palkitaan molemmat 50 euron lahjakortilla Mustiin ja Mirriin.

• Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan neljä kirjapakettia, johon kuuluu kolme lemmikkiaiheista kirjaa. Teokset ovat Anneli Kannon Häntähoiva ja mahatautinen marsu, Helena Meripaaden Tassutrio – Pentuhurjimus ja Päivi Lukkarilan Kerrostaloponi Kemppainen (Karisto ja Otava).

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti