Kivoin eläin?

KoululainenTämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

No mun oma hamsteri on kyl ihana!!!!!!!!!!!!!!! Mut äänestin kyl meidän kilpikonnaa seppoo <3

hevonen! Ne on vaan niin söpöjä!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3html5-dom-docu ment-internal-entity1-lt-end3>

Mietin viistoista minsaa käärmeen ja pupun kohal, ku on molempii!!!!!!!!!??!!!?

Koira always! Ei oo (mun mielest) olemassa mitään koiria ihanampaa. ainakaan toista eläintä! Mullaki on 2 koiraa, mut kyl hepatki on mahtavii ♥ mul on 3 hevosta. Friisiläis ori 8w, Vuoniska tamma 6w ja sit on viälä Arabi tamma 10w =D.

KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!

Koirakoirakoirakoirakoirakoirakoirakoirakoirakoirakoirakoirakoira!!!

NO HEPPA TIETYSTI!!!!!!
HEPAT ON NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN SÖPÖJÄ!!!!!!!!!!!!!!

no mä tykkään kaikista eläimist varsinkin LISKOISTAA<3<3<3<3

KOIRAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kivoin on delfiini, mutta laitoin kissa, koska ne on noista kaikista kivoimpii.

The dog, cat and horse <3<33 Miks joku kovakuoriainen ees on tuolla ku kukaan ei äänestä sitä??

rotat on hyviä varsinkin paistettuna, kilpikonnassa on mukavasti narskuva kuori, käärmeet ja etanat mukavan limasia, kovakuoriaiset on parhaimpia kun paistaa nuotiolla ja hämähäkit kannattaa syödä elävänä.

MIUN MIELESTÄ KOIRA KISSA JA HEVONEN ON KAIKISTA PARHAAT ELÄIMET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Noin 49:s Kaikki jyrsijäton ihanii☺♦☻♥♥♥♥ mut jostain syystä laitoin undulaatti.

MINÄ RRRAKASTAN KISSOJA!!!!!!!!!!!!

ne on aivan ihania eläimiä,toki on olemassa myös tyhmiä kissoja.

voi kun ei olis…

Oho kirjoitusvirheitä näin illasta:)
Siis Minusta kissat…jne…

Kissat ovatkin itsenäisiä. Ne ovat luonnostaan sellaisia.
minusta kisasat ovat kauniita, ketteriä, notkeita,
nopeita ja jotenkin mystisiä. Olen aina halunnut
kissan. Niissä on jotain niin kiehtovaa ja ihanaa.
Kissojahan palvottiin aikoinaan Egyptissä.

Ja eka toisella sivulla!!!!!! JEEEEEEEEEE!

P.s. Kissat on aika outoja. Tai ainakin ne jotka minä olen tavannut, ne on arkoja, itsenäisiä sekä raapivia olioita. Sori, kissafanit, onhan kisuja varmaan kivojakin…Toivottavasti! 😀

Koirat!!!!!!!!!!!! Ne rulettaa! Ne on söpöjä, viattomia, ja taas söpöjä!!!!! Meillä on 1-vuotias sprinkku(eli englanninspringerspanieli). Ne on IIIHANIA!

Billie Joe, jso olisit nähnyt minut,
olisit nähnyt miten räjähdin, kun
näin bratzin kommentin.
En tietääkseni ole perunut puheitani.

mä tykkään hamsuista ja kisuista mutta meil on kissa joten mä laitoin kissan

KOIRAA!!!!!!! rakastan koiria!!! koira on mun ehdoton lempieläin ja sitte nää sauvikset ja aksut, mutta sauviksia ei ollu tossa listassa, joten laitoin koira. koirat on kyllä mun ikuisia suosikkeja!!!! 😀 ♥♥♥

Daisyflower pese suus saippualla tai ole hiljaa hepat on ♥♥♥IHANII♥♥♥

olisin ottanut koiran mutta kun siinä oli käärme niin autoin käärmettä mutta koirat on 20% kivempii!mut käärmet on kans ttttttooooooooooooooooooooooooooooossssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ♥♥♥IHANII♥♥♥

Hahaha, repesin ku näin ton paljonks mitäki o äänestetty.
Koira o niinku vähä voitolla ;D
KISSAT ON PARHAITA <3 äänestäkää kisuja ;D

Mä tykkäsin hepoista ennen iha hirveesti , mut nykyää välitän niistä yhtä paljo ku vaikka etanoista.. -.- kaakit

tykkään kaikista eläimistä,mut laitoin hevonen,koska sitä eläintä nään eniten ja rakastan heppoi!!!♥♥♥♥♥

Bratz teki näköjää come backin -.- jaihoo, helemee..miten si reakoikin.. mua alkaa vaa angstaa koko hyypiö , mut koirat on ihania <33 =)

Olet kyllä aika ilkeä, 96:D! Noinko aiot saada kirjekamuja? Lue Kirjekamu-palsta, niin tiedät, mistä puhun. Ja sinähän sanoit, että voisit alkaa Talitiaisen kirjekaveriksi. Miksi sitten peruit sen?
Lue! Tiedät kyllä ilman lukemistakin!
Mutta hyvä juoru: 96:D onkin teeskennellyt! Teen siitä lehteeni jutun, Minttu-palstalle.♥♥♥

koirat, marsut ja kanit!!!!!!!! Mut
Tykkään eniten koirista!!!!

koira of course! Niiden kans voi tehä nii paljon enemmän ku muiden eläinten, jos hevosii ei lasketa (on neki iha ok, mut kauheen näkösii) 😉

mulla on monta kivaa lemmikkiä ja ne on pupu,heppa,papukaija,siili ja koira

Mun mielestä marsu on kivoin!!! Eiks kukaan muu tykkää marsuista!?

jee oon 17:toista♥ ja musta koirat on ihanii♥♥♥♥♥♥ mut tos` ei ollu gerpiiliä:( vähä tylsää meinaan sitä et mulla on 2 gerpsua ja sit meillä on koira!!!!!!!!

Oli vaikea valita kissan ja koiran väliltä, joten
piti arpoa. Laitoin sitten kissan♥
Mutta koiratkino n kivoja♥

Kissa on kivoin eläin. Marsutkin ovat kyllä kivoja.:)

Hiiret<3 Mun nimerkki onkin muualla netissä MiniMouse! Tykkään silti myös koirista, mutta hiiret on ihan parhaita! (Hajulla ei ole väliä, ainoastaan söpöydellä.)

koira tiätty se on paras!!!!!!!!!!!!!

Oma kommentti