Kurkku vai tomaatti?

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Mä vastasin et kurkku, koska mä en tykkää kauheesti tomskuista, mut Helsingin torin minitomaatit on hyvii:-)

No kurkku! Tomaatti on liian imelä, yo! Tästäkin jutellaan mun kerhossa ☺hymiö☺

Kurkku. Toki tomaatit on söpöjä 😀 ei voi kieltää, mutta kurkku on parempaa, ja tomaatti kirvelee huulia, ja siitä voi helposti sotkee vaatteet xD. Kirsikkatomaatteja mä kyl ahmin sairaan paljon, mutta kurkku :D.

sano K
sano U
sano R
sano K
sano K
sano U

SANO KURKKU!
Mun mielipide ei tainnut jäädä epäselväks… 😉

kurkku kyllä voittaa se on ihanaa ja mun Gerbiilitki tykkää niisstä eli niittenkin puolest että kurkku 😀

Kirsikka tomaatit ja ihan tomaatit vaa on hyviä:)… Siis tomaatti!

Momomomomomomomoimomomomomomomomomo imomomomomomomomomomomomomomoimoimoi moimomomomoimoimoimoimomomomomomomom omomomooiiiiiiiiiimomoomooooommommom omomomomomoimoimoimoimoimoimoimoimom omomomoimoimoimomomoimomomomommoooom omomomomomomomoiiiiiiiiiimomooiiiii kirjoitti:
KURKKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOIMOIMOIMOIMmoimoimomomomoimoiiiiiiii

no moi vaan sullekki:D

kurkku on parempaa kuin tomaatti. EN TYKKÄÄ PUNAISESTA! 😀

Moi oon moi tyyppi:) Ja oon uus täällä koululisessa! Toivon että kaikki ootte mukavia ja aina moi mielellä!!!!!!;D MOIMOIMOMOMOIMIMOIMIMOIMOMIMOIMMOMOMOMOMOMOMOMMOIIIIIMOIMOMIMOMI!!!!:)

KURKKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MOIMOIMOIMOIMmoimoimomomomoimoiiiiiiii oon moi hyypiö, uus täällä koululaisessa, hyvää päivää ja moi vaan kaikille! toivon että kaikki on mukavia täällä ja on aina moi mielellä!!!!;) moimoiiiii vaan! ja moikka!

T
TO
TOM
TOMA
TOMAA
TOMAAT
TOMAATT
TOMAATTI
TOMAATT
TOMAAT
TOMAA
TOMA
TOM
TO
T

Miä laitoin et kurkku. En tykkää tomaatist ku paistettuna ja leivän pääl ja salaatiski se menee…

kurkku mut on tomaattiki hyvä mut siit alkaa kirvelee huulii:(?

kurkku on parempi, tomaatti on pahaa paljaalteen:P mut leivän päällä se on ihanaa:)

Kurkku varmaan kun jostain tomaatista tulee näppylöitä suuhun)=

Jee eka,kurkku on ehkä vähän parempaa kun tomaatti,tomaatit on kyl ihania<3

Oma kommentti