Kurkku vai tomaatti?

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

VastausVastanneiden osuus tällä hetkellä
Kurkku
83%
Tomaatti
17%

Siirry takaisin kyselyyn

Kommentit

Mä vastasin et kurkku, koska mä en tykkää kauheesti tomskuista, mut Helsingin torin minitomaatit on hyvii:-)

No kurkku! Tomaatti on liian imelä, yo! Tästäkin jutellaan mun kerhossa ☺hymiö☺

Kurkku. Toki tomaatit on söpöjä 😀 ei voi kieltää, mutta kurkku on parempaa, ja tomaatti kirvelee huulia, ja siitä voi helposti sotkee vaatteet xD. Kirsikkatomaatteja mä kyl ahmin sairaan paljon, mutta kurkku :D.

sano K
sano U
sano R
sano K
sano K
sano U

SANO KURKKU!
Mun mielipide ei tainnut jäädä epäselväks… 😉

kurkku kyllä voittaa se on ihanaa ja mun Gerbiilitki tykkää niisstä eli niittenkin puolest että kurkku 😀

Kirsikka tomaatit ja ihan tomaatit vaa on hyviä:)… Siis tomaatti!

Momomomomomomomoimomomomomomomomomo imomomomomomomomomomomomomomoimoimoi moimomomomoimoimoimoimomomomomomomom omomomooiiiiiiiiiimomoomooooommommom omomomomomoimoimoimoimoimoimoimoimom omomomoimoimoimomomoimomomomommoooom omomomomomomomoiiiiiiiiiimomooiiiii kirjoitti:
KURKKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOIMOIMOIMOIMmoimoimomomomoimoiiiiiiii

no moi vaan sullekki:D

kurkku on parempaa kuin tomaatti. EN TYKKÄÄ PUNAISESTA! 😀

Moi oon moi tyyppi:) Ja oon uus täällä koululisessa! Toivon että kaikki ootte mukavia ja aina moi mielellä!!!!!!;D MOIMOIMOMOMOIMIMOIMIMOIMOMIMOIMMOMOMOMOMOMOMOMMOIIIIIMOIMOMIMOMI!!!!:)

KURKKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MOIMOIMOIMOIMmoimoimomomomoimoiiiiiiii oon moi hyypiö, uus täällä koululaisessa, hyvää päivää ja moi vaan kaikille! toivon että kaikki on mukavia täällä ja on aina moi mielellä!!!!;) moimoiiiii vaan! ja moikka!

T
TO
TOM
TOMA
TOMAA
TOMAAT
TOMAATT
TOMAATTI
TOMAATT
TOMAAT
TOMAA
TOMA
TOM
TO
T

Miä laitoin et kurkku. En tykkää tomaatist ku paistettuna ja leivän pääl ja salaatiski se menee…

kurkku mut on tomaattiki hyvä mut siit alkaa kirvelee huulii:(?

kurkku on parempi, tomaatti on pahaa paljaalteen:P mut leivän päällä se on ihanaa:)

Kurkku varmaan kun jostain tomaatista tulee näppylöitä suuhun)=

Jee eka,kurkku on ehkä vähän parempaa kun tomaatti,tomaatit on kyl ihania<3

Oma kommentti