Mikä on parasta koulussa?

KoululainenMikä on parasta?

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Teidän ei tarvitse kommentoida viestiäni tyhmäksi/ikäväksi ja sillä lailla, mutta
laitoin ihastukset.Siksi, että olen vähän niinkuin yksinäinen susi.Joo, mulla on sopivasti ystäviä ja siis kaksi joiden kanssa mä usein olen koulussa, mutta mulla on 2/3 ihastusta.(Nokun mijän luokalla on niin paljon ihanii poikii.♥)
Niin mä tykkään vähän ”vakoilla” niitä…
Niin siis sillä lailla…Ja siis viihdyn hyvin yksin, vaikka tekemistä mulla pitää olla lähes kokoajan:muuten hermostun totaalisesti. 😉 Joo, tuo oli MINUN mielipide.

kaverit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja välitunnit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Välitunnilla on kivaa kun oon mun ainoon kaverin kaa kiipeilytelinees roikkuuus pää alas päin =)

IHASTUKSET mul on monta muttei luokalla! joku söötti pitkis on luokal mä oon sen vieres ja se tykkää varmaa mustki! oon senkaa kirjareita samoin koulussakin!

jos koulus ei ois ketää söpöö jätkää ni miks sinne pitäis mennä?

KAVERIT,TIETTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Koulussa parasta on kellonsoitto viimeisen oppitunnin päätteeksi.

Laitoin välitunnit. Sillon saa kävellä ympäriinsä, ja katella muitten tekemistä. En laittanu kamui ku ei niit oo.

Vastasin: joku muu, mikä? No se joku on ruokailu…siis sillä et siellä saa istua rauhassa ja jutella päivän parhaista jutuista kavereiden kanssa!! :))

Kaikki on kivaa , mutta kaverit menee yli muiden. On aina niin jännää niiden kaa..Keksitään aina kaikkee päätöntä XD Kun muutenkin on niin hyvä luokkahenki , että voi olla koko luokkakin riehumassa samalla kertaa….välkällä tietty..ainakin yleensä XD

kamut ja oppiminen! tietenkin myös se kun kello soi ja pääsee kotiin! 😉

vaik kamut onki kivoi nii ois pitäny laittaa ope ku se on nii kiva

Olen outo ja sanon että oppiaineet. Jotkut niistä. Ei kavereissa, ihastuksissa tai muissakaan kyllä mitään vikaa ole 😀

Kamut tietty!! 😀 (Vaik meillä joskus onkin jotain riitaa)

kestäkään ei oo opet… laitoin ite kaverit… =)

Touh! Mun piti laittaa joku muu, mutta laitoin vahingossa kaverit… Joku muu, kun vitosella tehdään oma elokuva!

Kaverit tietenkin:)
Mut onhan noi kaikki ihan kivoja:D

Kyllä ne kaverit on parasta kun piristävät päivää 🙂

Laitoin joku muu, ja se on koulun loppuminen.:D
Olisin voinut laittaa välitunnit, sillä nekin on kivoja.:)

musta kaikki on iha kivoja mut välipalavälkkä vie voiton eli saa ostaa kaikkee hyvää ruokaa ja siin on myös kavereita mukana eli tavallaan joku muu ja kaverit on kaikist kivoimpii P.S jee, olin toka

Oikeastaan nuo kaikki ovat kivoja,
mutta kaverit on kyllä parasta:D

Oma kommentti