Pidätkö ABBA:sta?

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Pidän joo ja mamma miaa katon useesti just musiikin takii, tosin vaikkei Abba siinä laulakaan;)

Tikkaritypy/ Musiikkihan siinä on täreintä eikä ne vaatteet;D

Sain just hm:ltä ihanii vateit Iines ankka T-paidan ,mustat sortsit ja sydän arskat… ja mikä ihaninta : FARKKUHENKSELISORTSIT!!!!<333333....................... Hihii (:

en sitä kuuntele mut ei se varmaan mikään paska oo kun kaikki siitä niin tykkää xD

ABBA on siis niin paras! Tykään varsinkin biiseistä The Name Of The Game (jep, monen mielestä varmaankin toi ei ole kauhean hyvä, en itsekään pitänyt ennen), Summer Night City, When I Kissed The Teacher, Me And I, On And On And On, SOS, Head Over Heels, My Love My Life ja Our Last Summer. Onhan tossa aika monta, ja lisääkin on, mutta tossa nyt oli ainakin muutama mun lempparibiiseistä. Tykkään kaikista, mutta eniten semmoinen josta en tykkää on I’m A Marionette. En vaan jostan syystä tykkää siitä.

Ai niin, levyjä mulla on vaan kaks: The Visitors ja Waterloo. Levyt maksaa vaan aika paljon (siihen nähden, että ostan kaikenlaista muutakin, eikä niihin jää rahaa), joten en voi hirveästi niitä ostella.

Abba on ihan super hyvä!
Levyiltä ei löydy vain yhtä hyvää kappaletta
vaan useita!=D

Yep. Tiger, Mamma Mia, Dancing Queen ja moni muu. Ihanaa! <3 Oottekos nähneet sen leffat Abba The Movie? Tuli yks ilta Teemalta. (Siinä seurataan Abban kiertuetta ja...enpäs kerrokaan)

Hienoja biisejä! Ruotsalaiset ovat parempia musiikintekijöitä kuin me, myöntäkää! 🙂

En sillee hirveesti kuuntele ABBAa mut sillä on iha hyvii biisejä.

Aöaö..
Yöök en voi sietää ABBAa, sori vaan kaikille faneille mut se musiikki on ihan hirveetä =_=

Kyllä! Abba on aivan paras! Kuuntelen aina summer night cityä ja gimme gimme gimmeä ja Take a chance on meetä. Jotenkin niistä tulee vaan hyvälle tuulelle! 8)

Abba on numero 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oikeasti, en ymmärrä kuka voi olla pitämättä abbasta!??? Abba is best!

Tikkaritypy, nii hei miksiköhän on karseet kuteet? Ei taida olla ihan 2010-lukua kyseinen bändikään. 😛
Mut siis juu,khyl tykkään Abbasta, löytyy 2 levyäkin ja Mamma Mia! -elokuva on katottu monta kertaa ihan vaan musiikin takia, vaikkei siinä Abba itse laulakaan. 😛

ihan ok, mut kaikissa musavideoissa ihan KARSEET kuteet niillä!

En! No eneneneneneneneneeenenenenenenenenenenenenenenenenenneeeeeeeeen todellakaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JEEE! toka♥ ABBA on ihan hyvä mut en nyt ihan sitä fanitakaa

Oma kommentti