Pidätkö ABBA:sta?

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Avatar

Pidän joo ja mamma miaa katon useesti just musiikin takii, tosin vaikkei Abba siinä laulakaan;)

Tikkaritypy/ Musiikkihan siinä on täreintä eikä ne vaatteet;D

Avatar

Sain just hm:ltä ihanii vateit Iines ankka T-paidan ,mustat sortsit ja sydän arskat… ja mikä ihaninta : FARKKUHENKSELISORTSIT!!!!<333333....................... Hihii (:

Avatar

en sitä kuuntele mut ei se varmaan mikään paska oo kun kaikki siitä niin tykkää xD

Avatar

ABBA on siis niin paras! Tykään varsinkin biiseistä The Name Of The Game (jep, monen mielestä varmaankin toi ei ole kauhean hyvä, en itsekään pitänyt ennen), Summer Night City, When I Kissed The Teacher, Me And I, On And On And On, SOS, Head Over Heels, My Love My Life ja Our Last Summer. Onhan tossa aika monta, ja lisääkin on, mutta tossa nyt oli ainakin muutama mun lempparibiiseistä. Tykkään kaikista, mutta eniten semmoinen josta en tykkää on I’m A Marionette. En vaan jostan syystä tykkää siitä.

Ai niin, levyjä mulla on vaan kaks: The Visitors ja Waterloo. Levyt maksaa vaan aika paljon (siihen nähden, että ostan kaikenlaista muutakin, eikä niihin jää rahaa), joten en voi hirveästi niitä ostella.

Avatar

Abba on ihan super hyvä!
Levyiltä ei löydy vain yhtä hyvää kappaletta
vaan useita!=D

Avatar

Yep. Tiger, Mamma Mia, Dancing Queen ja moni muu. Ihanaa! <3 Oottekos nähneet sen leffat Abba The Movie? Tuli yks ilta Teemalta. (Siinä seurataan Abban kiertuetta ja...enpäs kerrokaan)

Avatar

Hienoja biisejä! Ruotsalaiset ovat parempia musiikintekijöitä kuin me, myöntäkää! 🙂

Avatar

En sillee hirveesti kuuntele ABBAa mut sillä on iha hyvii biisejä.

Avatar

Aöaö..
Yöök en voi sietää ABBAa, sori vaan kaikille faneille mut se musiikki on ihan hirveetä =_=

Avatar

Kyllä! Abba on aivan paras! Kuuntelen aina summer night cityä ja gimme gimme gimmeä ja Take a chance on meetä. Jotenkin niistä tulee vaan hyvälle tuulelle! 8)

Avatar

Abba on numero 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oikeasti, en ymmärrä kuka voi olla pitämättä abbasta!??? Abba is best!

Avatar

Tikkaritypy, nii hei miksiköhän on karseet kuteet? Ei taida olla ihan 2010-lukua kyseinen bändikään. 😛
Mut siis juu,khyl tykkään Abbasta, löytyy 2 levyäkin ja Mamma Mia! -elokuva on katottu monta kertaa ihan vaan musiikin takia, vaikkei siinä Abba itse laulakaan. 😛

Avatar

ihan ok, mut kaikissa musavideoissa ihan KARSEET kuteet niillä!

Avatar

En! No eneneneneneneneneeenenenenenenenenenenenenenenenenenneeeeeeeeen todellakaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

JEEE! toka♥ ABBA on ihan hyvä mut en nyt ihan sitä fanitakaa

Oma kommentti