Puhuva Kone: Mitä mieltä?

KoululainenTämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Karsee,pelkkä tähdenlento. Robin paljon paljon parempi:):)::3

AIVAN PASKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SURKEIN MITÄ OON KUULLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AIVAN PASKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!URKEIN MITÄ OON KUULLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bullshittiä, ihan surkee joku vitu 12-v pikkupoika… lål

puhuva kone on kauhee piipittäjä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUU BUU!!!!!!!!!!!

kaikki ny osaa räpätä laitoin BUUUUU kosk se ei ees oo hyvä voi voi sori niille jotka tykkää makuasia mut ite en tod tykkää!!!!!

No jaa… Jeen ja buun väliltä. Ihan ok. Mutta laitoin jee.

hmmmm……
ehkä hyvä ehkä huono.en kuuntele rap musaa.en tiedä

JEEEEEEEEEEEEEEEEEE JEEEEEEEEEEEEEEEEE JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE JEEEEEEEEEEE

mä en tajuu!! puhuva kone on nii surkee mut silti suunnilee puolet tkkää siit! :O

Njaa. En nyt nii tiiä. Jotkut biisit on ihan hyvii. Laitoin jee, koska ei Puhuva Kone huonokaa oo.

Mä kuuntelen täs samalla ku kirjotan tätä puhuvan koneen biisii”päläpälä”.
PUHUVA KONE ON PARAS!!!!!!!!!!!!!

no ei muute vissinä oo vähänkö noloa ku laitoit että ”jos kiinnostaa nii MUN ÄITI ON MILJONÄÄRI

joo no tota… onhan se ihan hyvä en vaan kuuntela sitä niin paljon

Siis OMG!Ihan surkee!Mielummin kuuntelen semmosii jotka osaa räpätä niinku Flo Rida ym.Niin ja jos kiinnostaa mun äiti on miljonääri!

Aika tasasta… Pistin jee! vaikken nyt nii hirveenä tykkääkkään…

jee!! öö buu ois pitäny eiku jee buu jee buu jee buu jee!!! mikä noista!!

best tyyppi: Joo, kyllä osaan räpätä niin huonosti kuin se!!!!!!!!!! Ihan oikeesti, sen lauluissa ei oo mitään ihmeellistä!! Yhtä piipitystä ´!!!

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Ihan tiedoksi vaan, se oikeesti on 12v, oli synttärit 18. marraskuuta. Tiedoks vaan…

EMT.On se nyt ihan OK.Mut ei se hyväkään oo!Ei TOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nnohh, ite en paljon siitä pidä, mutta hyvä rap-artistin alkuhan se on. :—d (tää o taas tätä, niinku justin bieberin kans, ku ensiks kaikki tykkää siitä, mut hetkenpääst kaikki vihaa sitä, ku kaikki kaveritki vihaa yms. ainaki must tuntuu silt ja joo, oon proo selittäjä :–s ) xd joomro.

se on ihan ok! tai itse asiassa tosi hyvä mut ei se mikään mun lemppari kuitenkaan oo! toiset tykkää eri jutuista…….ok toi vaikuttaa kemmaselta…..:D ei voi mitään……..mut hei haloo! se on 12 w.! haloo osaakko itte räpätä…..saatikka tehä nii kuitenki ok kappaleit…….miettikäää sitä!

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! Hyi että!!! Finnipäinen poika joka räppää niin hennolla äänellä, että luulis että sillä on alati kurkku niin kipeä että ei pysty puhumaan!!!! Enkä ees pidä räpistä!!!!!!!!!

Pidä siitä mutta ei se oo mikään buukaan mut laitoin buu….

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

Se on kuulkaas ihan surkee. En es kuuntele mitään räppii. Hyi!

ihan paras mä en voi tajuta miten jotku voi mollata sitä sehän on B E S T !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ihan hyvä:9
mut ois kivaaaaaa jos tulis taas vaihteeks uus galluppi;)

jEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE <333333333

En voi kato tietää, onkse hyvä vai ei….Mut mä oon EKA!!!!!! Kerrankin!!!!!!!

Oma kommentti