Tilaatko lehteä?

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Avatar

Mä tilaan Koululaista, ja ukki tilaa mulle Aku Ankkaa.

Avatar

Tilaan anime-lehtee<3 tuli ennen koululaista mut ei enää...

Avatar

MissMixiä , koululainen on surkee!!!!

EI VOI OLLA TOISTA MIELTÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Koululainen on huono lehti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠

Avatar

koululaista ja akua <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 <3<3<3<3<3 <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Avatar

Tilaan koululaista ostan paljon muita lehtiä irtonumeroina esim.Kissafania,systeriä,ineziä ja lemmikkiä joskus myös W.i.t.c.hiä

Avatar

Tilaan koululaista osta paljon muita lehtiä irtonumeroina esim.Kissafania,systeriä,ineziä ja lemmikkiä joskus myös W.i.t.c.hiä

Avatar

Alan ihan just tilaa MissMixiä ja sit ostan Demii. Koululaista tilasin ENNEN Mut en enää ei pahal koululainen hyvä mut musta,tää on nykyään ihan surkeeee lehti. Nettisivut on kyl ihan Best mut lehti…………….

Avatar

totta kai tilaan!!!!nimittäin koululaista ja inezii!!!!!!!!ne on molemma ihan best!!!!

Avatar

Meille tulee myös Koiramme, Helsinginsanomat, Pohjolansanomat, Torniolainen, Tiira, Kodinkuvalehti, Tekniikanmaailma, Ellos, Koirat, Pets, Vaatteet/muoti, Linnut ja 100 000 mainosta :D.

Avatar

En tiiä mones oon mut iha sama 😀
Tilaan Koulaista, Lemmikkiä ja Aku Ankkaa. Alan myös tilaamaan Systeriä ja Gril:Itiä ehk. Inez on harkinnassa :D. Leppistä oon tilannu joskus 4 vuotta sitte 😀

Avatar

Ja muuten: ennen ostin Systeriä mut se on vaan julkkislehti. Ostan ihan joskus Suosikkia.

Avatar

Kiva gallup!
No, itse tilaan veljen kanssa yhteisesti Koululaista, sitten mun mamma tilaa mulle Lastenmaata. Mun veljelle tuli ennen Aku Ankka, jota mun isomummi tilasi hänelle, ja mul on tullut n. 4-vuotiaasta lähtien Prinsessa, mutta lopetin n. 9-vuotiaana. Nyt oon ihan melkein 11. Meille tulee myös kaikkia Sanomalehtiä, ja äiti tilaa Kotivinkkiä. Mä tykkään lukee Demiä, Eevaa, Kotivinkkiä, Gloriaa, GTrendiä, Oliviaa, Saraa, Elleä…… Haluisin ehkä et mulle tulis Pets. Ostan sitä. Ja sit myös ostan Demiä, Wendyä, TOPModelia ja joskus Witchiä.

Avatar

Koululaista ja olen myös tilannut Lemmikkiä. Muuten kotiin tulee myös esim. Aamulehti.

Avatar

Nii ja toine sisko (19v)
tilaa elle lehtee ja toine sisko (14v) tilaa aku ankkaa ja suosikkia

Avatar

Jep, tilasin ennen koululaista mut nyt: inez, kissafani ja lemmikki joulusta lähtien

Avatar

Tilaan Koululaista, se on hyvä nuortenlehti. Kannatan lukemaan. Myös Aku Ankka tulee ja perheen pienimmäiselle tulee Prinsessa lehti.

Avatar

Tilaan Kotivinkkiä. Kaikki nuorten lehdet on nykyään niin samanlaisia massateinityhmyyksiä ettei niitä voi lukea. Harmi, Suosikissa oli vielä Katja Ståhlin aikaan hieman asennetta mutta eip oo enää.

Avatar

Tilaan Koululaista, Aku ankkaa, Tomia ja Jerryä, Leppistä :DD, Ineziä ja Villivarsaa

Oma kommentti