Tilaatko lehteä?

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

VastausVastanneiden osuus tällä hetkellä
Kyllä
50%
En
50%

Siirry takaisin kyselyyn

Kommentit

Mä tilaan Koululaista, ja ukki tilaa mulle Aku Ankkaa.

Tilaan anime-lehtee<3 tuli ennen koululaista mut ei enää...

MissMixiä , koululainen on surkee!!!!

EI VOI OLLA TOISTA MIELTÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Koululainen on huono lehti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠

koululaista ja akua <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 <3<3<3<3<3 <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Tilaan koululaista ostan paljon muita lehtiä irtonumeroina esim.Kissafania,systeriä,ineziä ja lemmikkiä joskus myös W.i.t.c.hiä

Tilaan koululaista osta paljon muita lehtiä irtonumeroina esim.Kissafania,systeriä,ineziä ja lemmikkiä joskus myös W.i.t.c.hiä

Alan ihan just tilaa MissMixiä ja sit ostan Demii. Koululaista tilasin ENNEN Mut en enää ei pahal koululainen hyvä mut musta,tää on nykyään ihan surkeeee lehti. Nettisivut on kyl ihan Best mut lehti…………….

totta kai tilaan!!!!nimittäin koululaista ja inezii!!!!!!!!ne on molemma ihan best!!!!

Meille tulee myös Koiramme, Helsinginsanomat, Pohjolansanomat, Torniolainen, Tiira, Kodinkuvalehti, Tekniikanmaailma, Ellos, Koirat, Pets, Vaatteet/muoti, Linnut ja 100 000 mainosta :D.

En tiiä mones oon mut iha sama 😀
Tilaan Koulaista, Lemmikkiä ja Aku Ankkaa. Alan myös tilaamaan Systeriä ja Gril:Itiä ehk. Inez on harkinnassa :D. Leppistä oon tilannu joskus 4 vuotta sitte 😀

Ja muuten: ennen ostin Systeriä mut se on vaan julkkislehti. Ostan ihan joskus Suosikkia.

Kiva gallup!
No, itse tilaan veljen kanssa yhteisesti Koululaista, sitten mun mamma tilaa mulle Lastenmaata. Mun veljelle tuli ennen Aku Ankka, jota mun isomummi tilasi hänelle, ja mul on tullut n. 4-vuotiaasta lähtien Prinsessa, mutta lopetin n. 9-vuotiaana. Nyt oon ihan melkein 11. Meille tulee myös kaikkia Sanomalehtiä, ja äiti tilaa Kotivinkkiä. Mä tykkään lukee Demiä, Eevaa, Kotivinkkiä, Gloriaa, GTrendiä, Oliviaa, Saraa, Elleä…… Haluisin ehkä et mulle tulis Pets. Ostan sitä. Ja sit myös ostan Demiä, Wendyä, TOPModelia ja joskus Witchiä.

Koululaista ja olen myös tilannut Lemmikkiä. Muuten kotiin tulee myös esim. Aamulehti.

Nii ja toine sisko (19v)
tilaa elle lehtee ja toine sisko (14v) tilaa aku ankkaa ja suosikkia

Jep, tilasin ennen koululaista mut nyt: inez, kissafani ja lemmikki joulusta lähtien

Tilaan Koululaista, se on hyvä nuortenlehti. Kannatan lukemaan. Myös Aku Ankka tulee ja perheen pienimmäiselle tulee Prinsessa lehti.

Tilaan Kotivinkkiä. Kaikki nuorten lehdet on nykyään niin samanlaisia massateinityhmyyksiä ettei niitä voi lukea. Harmi, Suosikissa oli vielä Katja Ståhlin aikaan hieman asennetta mutta eip oo enää.

Tilaan Koululaista, Aku ankkaa, Tomia ja Jerryä, Leppistä :DD, Ineziä ja Villivarsaa

Oma kommentti