Twilightit vai Potterit?

KoululainenTämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Avatar

Sori Twilight99, mäkään en lukenu sun myöhempää kommenttia.

Avatar

Twilight99: Älä ala väittää, et vihaat Harry Potterii vaan ekan kirjan ekan ja tokan luvun perusteella. Ekan kirjan alku on nimittäin tosi tylsä, mut sit siit tulee maailman paras kirjasarja! Joten: lue koko kirja ja arvostele vasta sitte! Jos sen jälkeen et tykkää, ni ok. Ei sitte mitään, mut lue nyt koko kirja ennen ku alat haukkuu!

Avatar

jotteinkin mielest potter on hyvä ja en oo lukenu niit mut ei tarvi räjähtää siitä jos joku sanoo pottereita huonoiks.se on vaan mielipide.

Avatar

Mulle (jolle ihkut pojat ja muut pissihömpötykset ovat yhdentekeviä) Potterit on sitä parasta.

Avatar

TWILIGHT!!

Se on tuhat tsiljoonaa miljoonaa kertaaparempi kun joku pötteri!
Oon oottanu uusinta twilightiä siitä lähtien kun näin epäilyksen!
Ne vaan on niin best elokuvii ja kirjoi!!

Avatar

Harry Potterit on mun suosikki kirjoja. En oo lukenu Twilighteja tai nähny leffoja mutta voi nekin ihan kivoja olla. Ja ehkä voisitte olla rähjäämättä kaikilla on omat mielipiteet?

Avatar

HARRY POTTER!!!!!!SE ON TOSI HYVÄ SARJA, ELOKUVAT JA KIRJAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KATTOKAA ELOKUVAT JA LUKEKAA KIRJAT!!!

Avatar

no tietenkin Potter

P
PO
POT
POTT
POTTE
POTTER
POTTE
POTT
POT
PO
P

Avatar

MIKÄ SE TWILIGHT OIKEIN ON? SE ON JÄTJETÖN KU SIINÄ ON VAMPYYRI IDIOOTTI JA SIT SE SUSI UKKO. POTTERIT ON TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSI HYVIÄ.KANTTIII LUKEE.

Avatar

Hei!
Mitä kuulenkaan,onko twilight muka paras?
EI, POTTER JYRÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

harry potter todellaki!!!!! ne elokuvat on ylihyvii mut en jaksa lukee niitä kirjoja inhoon pitkiä kirjoja enkä muutenkaa lue..

Avatar

No Potterit tietty! Twilightia ei voi lukea kirjallisuudeksi. Ja elokuvat on feikkejä. Kaikki kirjat olen lukenu joten tiedän mistä puhun. Onneksi tulin järkiini.

Avatar

Siis Potter tietysti! Twilight on ihan surkee! Vaikka Potter vaikuttaisikin tylsältä, se on paras! Oon lukenu kaikki Potterit ainaki kaks kertaa! TWILIGHT ON HUOOOOOOOOOOOOOOOOONO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

No Potterit tietty, miks ei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? =D XD XD XDD
TWILIGHT SIIS LOL!!!!!!!!!!!! JOKU TYPERÄ ”TWILIGHT”, ANNAN MILJOONA MIINUSTA!!!!!
Kuka voi oikeesti tykätä jostain Peen twilightistä??????????? Ootteks samaa mieltä??! Harry is best!!! Twilight is shit!!!!!!! HAHAA, SIITÄS SAITTE
TWILIGHT-FANIT!!!

Avatar

oon lukenu molemmat mut tykkään enemmän POTTERISTA (POTTER RULES♥♥)
OLI TWILIGHTITKIN IHAN HYVII MUT VÄHÄN LIIAN ÄLLÖJÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

harry potter todellaki mielummi!!!!!! se o paras!!!! oon lukenu kirjat ja kattonu elokuvat

Avatar

mä otin twilight-sarjan, mut on potteriki hyvä. niis molemmis on jännitystä ja sillee.

Avatar

molemmat on hyvii. mut potterit on ehkä kuiteki parempii. oon lukenu koko sarjan. twilightist oon lukenu yhen kirjan ja oliha neki iha hyvii.

Avatar

HAH HAH!!!!!!!!!JOKU VITSIN POTTer, on VARMAST sen arvonen, et twilight ois maasta.EIIIIII!!!!!!!!!!!Oon hulluna twilightiin!!!!!!! Ja potter on *****! Ottakaa luuta lentäkää mutaan potterit.

Avatar

No Harry Potter, tai no enhän mä ees tiiä millasii ne Twilight- kirjat on, ku en oo lukenu mut luulen et tykkään kuitenki enemmän Potterist sen perusteel mitä oon kuullu (sellasilt ihmisilt jotka ei vääristele sitä).

Avatar

En oo koskaan lukenu twilightia. Sekin oon varmaan ihan hyvä. Vastasin Potter-sarja koska olen lukenu niitä.

Avatar

Siis Harry on paaaraaas!!Onneks se oli ennen Twilightiä!

Avatar

Twilight99 sulle:Ei tertte tolleen sanoo koko ajan et Harryt on ihan surkeita. Kuule kaikilla on omat mielipiteensä etkä sä voi niihin vaikuttaa!!! Mun mielestä Harry Potter on TOOSI hyvä!

Avatar

EN OSAA PÄÄTTÄÄÄ YHTÄÄN!!!!!!! tai osaan, potterit! Twilightki on sairaaaan hyvä!!! JEEEEEE!!! kummatkin on HUIPPUJAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
jesh!

Avatar

potterit ofc. Ei mitttä hidon twilighteja, mut kyl neki kattos ja kaikil on oma miälipide vaik ne ei kaikki ookkaa ihan järkevii.. *BUUU TWILIGHT!!!!!*

Avatar

Twilight, mut on Potteritki hyviä 🙂

HPHPHPHPHPHP!!!!!!!!!!!! Voisin kysyy samaa myös teiltä jotka ette tykkää Twilighteista. Sähän kyl sanoit lukenu et olit lukenu vähän, joo. Mutta kuinka vähän? Siinä ihan alussa ei tapahu mitään, mut kyl siinä sit tapahtuu

Avatar

molemmat on tosi hyviä ! <3 tykkääänn !!
mutta vastasin twilight ! <33

Avatar

Pikkumyy99: Saa olla mielipide, mutta ei tartte kiroilla, eikä tartte(tiedän, tein tätä itsekin, mutta olin niin raivoissani silloin) kirjoittaa: ”POTTERIT JYRÄÄ!!! TWILIGHT ON IHAN TYHMÄ!!! EN EES JAKSA TIETÄÄ MITEN SE KIRJOITETAAN!”. Ja itse asiassa en sittenkään tee tuota, sillä EN päätä että Potterit ovat huonoja ennen kuin edes olen lukenut niitä!!! Se on siinä se ero…

Mutta siis Potter-filmit on TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSI HYVIÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Potterit, mut ei twilight oo mikkää surkeekaa… Twilight99: Onko väliä jos tykkää pottereista????? Jokaisella saa olla omat mielipiteensä asioista joten…. mut siis kyllä twilightkiin on hyvä, mutta siis silti! Juuh meen nyt moro

Avatar

Potter. Twiligh ei herätä minussa minkäänlaisia lämpimiä tunteita…

Avatar

POTTERIT!!!!!!!!!!!!!!!!MITKÄ MUUTKAAN..???NIITÄ PAREMPIIHA EI OO OLEMASSAKAA!!!

Avatar

TWILIIIIIIGHT!!!!! Se on iiiiiiiiiiiiiiiiiiiihana!!!! Ja kuules HPHPHPHPHPHP!!!!!!!!!!!!: Salli mun nauraa!!!! Siis Potter-kirjat on niin huoooooonoja!!!!! Leffat on hyviä, mutta kirjoja yritin lukea ja voi että, ekan kirjan ekalla rivillä kyllästyin ja paiskoin kirjan seinään! Isoveli suuttu kyllä(sen kirja se oli), mutta whatever!!!! Ne on siis huuuuuoooonoja!!! Ja älä yritä väittää, etten olisi lukenut. Luin vielä koko ekan ja tokan luvun, mutta yhtä tylsä oli!!! Twilight on BEST!!!! Oon fanittanu sitä jo ainakin vuoden!!!!

Ja sitten sulle HP-fani 4ever!!: ÄLÄ KIROILE!!!! Twilight on iiiiiiiihana!!! Joo, joo, että tulee oksennus. Et oo varman ees niinku lukenu!!! Ja Harry Potterit imee!! Oikeesti, siis ei niitä jaksa lukea!!!

Tinúviel: Ei oo totta! Just toistepäin se on!!!

Ja kaikille: Okei, käyn ylikierroksilla, joten anteeksi. Mutta täytyy purkaa ulos kaikki sanat just nyt!!! Eli: Sori!

Avatar

MOLEMMAT ON NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN HYVIÄ ETTÄ EI VOI VASTATA!

Avatar

Twilight sikahyvä,mut potter,koska oon lukenu niit enemmän…twilightissä on ihana idea ja rakastan lukea niitä!!!

Avatar

Harry Potter on paljon parempi. Yritin kerran lukee Twilightiä mutta eihän siitä mitään tullu ku se oli niin tylsä. HP on paljon kivempi ja jännempi! Ja ne ketkä haukkuu HP:tä, niin ootteko te ees lukenu niitä???

Avatar

HARRY POOTER ON 100000000000000000000000 KERTAA PAREMPI KU JOKU V***N TWILIGHT!!! VIHAAN TWILIGHTIÄ IKUISESTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YÖK MIKÄ KIRJASARJA. TULEE KOHTA OKSENNUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Kuulkaahan nyt twilight on 1000 KERTAA PAREMPI KUN JOKU TYHMÄ HARRY POTTER!!!! Minä vihaan harry potteria, mutta TWILIGHT jyrää!

Avatar

Mutta mieluummin Potterit, jotenkin tuntuu et ne Twilightit on vähän imeliä. Potterit vaikuttaa jännemmiltä

Avatar

P
PO
POT
POTT
POTTE
POTTER
POTTER!
POTTER
POTTE
POTT
POT
PO
P

Avatar

ABSOLUUTTISESTI Potterit. Twilightit luettuaan on sellainen huuma että päässä pyörii vain Twilight, Twilight ja Twilight, ja parin viikon päästä se on ohi. Mutta Potterin taiat säilyvät koko elämän ajan yhtä jännittävinä ja lumoavina.

Avatar

No, en oo lukenu/kattonu kumpaakaan, mut tiedän ne kuiteski. Twilight, tai mikä lie onkaan kuulostaa ehkä silti paremmalta. Voisin vaikka äänestä tätä ”Twilightiä”.

Avatar

Twilight. En pidä kauheasti kummastakaan, mutta Potterit on paljon sekavempia kuin Twilightit, jotka vastaa enemmän mun makuani. Mut joo, tykkään tasan yhestä Twilightista; Epäilyksestä.

Avatar

Ei nykyään ilmeisesti muusta puhutakaan kuin noista…

Avatar

T
TW
TWI
TWIL
TWILI
TWILIG
TWILIGH
TWILIGHT
TWILIGH
TWILIG
TWILI
TWIL
TWI
TW
T

Avatar

Potterit!Miten joku viitsii fanittaa Twilaigtia.EN jaksa edes tietää miten se kirjoitetaan.

Avatar

Tyykkään Twilightistä mutta Harry Potterkin jyrää. En osaa sanoo… Äänestin kyl Twilightiä mut on Potterki toooooosi hyvä

Oma kommentti