Vanhempien ero

KoululainenTämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

traaginen immeinen ootko tosissas ton sun asian kanssa joo mikä traaginen ero!!
Onko normaalia erota jos mies sanoo naista possuksi??? Pimeää sanon mina ja tää on faktaa! eka aattelin et toi on kyl läppä!! O_o joo mun vanhemmat eros enkä istu päivät sitä itkemässa jossakkin kannolla räkävaluen….. ;DD ne eros oikeesta syystä O.o. on kyl vähä outoa minusta. En oo ennen törmännyt noin traagiseen eroon kuin isä sanoo äitiä possuksi -.- joo moro sinnekin!

On eronnu.yli vuos sitte..ei sitä vielkään oikeen ymmärrä että ei enää joka aamu näe äitiä kun heräät…

ei mut mitä mä kakara siitä tilanteesta tiiän ?

Mun vanhemmat ei oo koskaan ollu naimisissa, ja oon siitä onnellinen, koska vihaan mun isää. Siis oikeesti VIHAAN! Tää ei oo sellasta, että välillä ku on vihanen, nii sanoo et vihaa vanhempia, vaan oisin tosi onnellinen, jos mun isä kuolis! Ei tartte uskoo tätä, mut oikeesti se on näin.

ei oo, mut jos vanhemmat eroo ei se aina oo paha asia monel mun kaveril on vanhemmat eronnu ja niitten mielest se on hyvä et niitten vanhemmat pystyy elää sovus ja ku kaikki elää sillee viikko/viikko ja vanhemmat asuu lähekkäin. eroo ei muutenkaa aina liity jtn hirveet riitaa tai jtn

On. Asun mun äidil mut haluisin isäl :S. Onneks pääsen mun isälle ain joskus viikonloppusi :). Ne eros joskus 10 vuotta sitte… Mun äidil on ärsyttävä miesystävä :(.

hyvä kun kovin monella ei oo vanhemmat eronnu 😀 mut monelt meijän luokkalaiselt on 🙁

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mun on, ja onhan se aika kurjaa mutta pahemminkin vois olla=) joten ei se maailma siihen kaadu jos vanhemmat eroo! tsemppii kaikille joille tää on tuoretta!!!
joillekkin se on vaikeempaa ja joillekkin helpompaa mut kyl sen kestää 8)

Mun vanemat lupas henkensä kautta et ne ei eroo ja ne harvoin riitelee ne on maailman parhaat vanhemmat

Mun vanhemmat eros alle vuos sitten, tosi surullista oikeesti! Koskaan ei tiiä milloin näkee äidin kun oon iskällä… muuyen oisin ehkä äitillä mut sillä on yö vuoroja joten en voi! Joskus sil on vapaata niin pääsen sinne!!!!

huoh… onneks ei oo… en ees halusikaa.. vaik vanhemmilleni tulee joskus riitaa jostain ne ei oo koskaa ees ajatellu erovansa.. mutta jotkut vanhemmat eroaa myös jonkun pikkuriidan takiaxD

ei oo. ONNEKS!
JA TSEMPPIÄ NIILLE JOIDEN ISKÄ JA ÄITI ON ERONNUT! KOITTAKAA PÄRJÄTÄ JNEJNEJNE!!!!!! et sillee.. joo..niin.. eipä ollu muuta sanottavaa..

Mä voin antaa teil jotain neuvoja jos tarviitte jos teiän vahemmat on eronu…
Mun iskän tyttöystävän lapsen isän uus vaimo ei oo sen mun iskän tyttöystävän lapsien mielest kiva,joten tiiän auttaa jotenki erillaillaki…

traaginen immeinen: onkohan toi sun juttus ihan totta?????????????

No on se surullista jos vanhemmat eroaa. Mun omat ei eroa koskaan! (tai no, mistäs tietäisin..)

KOPIOITU rihanna_00:lta: Tein tän gallupin ite,en vaa oo käyny muutamaan päivään täällä nii en oo voinu kommentoija,tein muutaman muunkin gallupin!
Mun vanhemmat eros jo kun olin n.5 vuotta!
En tietenkää ”ylpeile” siitä,se on vaan vähän surullista.
Ei se enää niin kamalaa oo,iskällä on uus tooooooooooooooooooooooosi kiva naisystävä ja äiskällä on kiva miesystävä,ja mun äiti ja se miesystävä on tehny lapsen ja se on mun pikkuveli,se on 4 vuotta!
ÄLKÄÄ LANNISTUKO VANHEMPIEN EROSTA,KAIKKI KÄÄNTYY VIEL PAREMMAKSI,LUPAAN SEN!!!

KOIRA99: mun vanhemmat eros just viime jouluna nyt iskällä on uus naisystävä ja se ei oo edes kauheen kiva mut sillä on tyttär joka on toooooooooooooooosi kiva!

Eivät ole. Joskus pienenä mua huolestutti ihan kamalasti, jos vaikka ne ”riiteli” jostain politiikasta, koska luulin että ne eroo. Nyt älyän ettei se ero ihan yhdestä ministeristä ala. 🙂

Mäki itkin ennen ko mun äiti ja isä on eronnu!
Mut siitä on jo ainaki 5 vuotta.
Viime vuonna itkin ko halusin olla iskän luona ko asun äitin luona,enää se ei tunnu niin pahalta!
Ätin ja sikän oli vaan pakko erota,se oli kaikille parasta,ei sekään oo mukavaa jos vanhemmat koko ajan tappelee ja uutaa toisille,sillo paras ratkaisu lasten ja kaikkien kannalta on ero!
Multa voi kysyy apuu jos on pahamieli,mä oon itekki kokenu niin monta kertaa vanhempien eron takia pahanmielen,osaan auttaa ainaki jotenki!
Kysykää vaan…

ei mu vanhemmat oo eronnu onneks se o hyvä asia! ja sulle traaginen immeinen: toivottavasti asias paranee:( olet aika huonos tilantees täl hetkel mut koita pärjätä. ja mä oikeesti uskon et toi o totta kosk miksä valehtelisit!!?? ja onks kukaa samaa mielt munm kans??? auttakaa avutonta traagista immeistä!!!!:(

Oi!!!! VANHEMPANI OVAT AIVAN TOTAALISESTI ERONNEET!!!! se on traagista, sillä kerran isäni haukkui äitiäni possuksi, niin ero iski suoraan sydämmen ytimeen!!! eikös ole traaaagista suorastaan oijoi! itken täällä päivät pitkät!!!!! Mutta äitini ihastui uuteen mieheen ja niillekkin tuli ero, sillä uusi mies haukkui traagisesti äitiäni hassuksi!!! hirveää!!!! itken nytkin!!! TRAAGISTA KOKO ELÄMÄ!!!!

Ei ole. En kestäis jos ne eroais. Toivottavasti ei ikinä erookkaan..

On eronnut ja äiti erosi vielä isäpuolestaakin..Mutta siihen tottuu.

On jo aikoi sitten. On kiva kun on kaks kotii! Hi Hi!!!!!

Ootkohan ella_00 mun luokal?
Mun luokalla on ella ja oon 4 luokalla!
Se lukee koululaista!

Ei…Oneeksi…Mun serkkujen vanhemmat eros ja ne on tosi surullisii:(

Krista fani <33
Kyllä näitä gallupeita voi tehä vaik ei oo kirjautunu!

Eivät ole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ei tommosta pitäis ees kysyä.

Eivät ole, ja toivottavasti eivät eroa, koska en kestäis sitä!

Rihanna_00, miten sä oot voinu tehä tän jos sä et oo kirjautunu????????

Joo mulla on eronnu vanhemmat ku mun iskä joi iha hirveesti ja oli kännis nii siks. Oon siitä kulunu nyt vuos

Tein tän gallupin ite,en vaa oo käyny muutamaan päivään täällä nii en oo voinu kommentoija,tein muutaman muunkin gallupin!
Mun vanhemmat eros jo kun olin n.5 vuotta!
En tietenkää ”ylpeile” siitä,se on vaan vähän surullista.
Ei se enää niin kamalaa oo,iskällä on uus tooooooooooooooooooooooosi kiva naisystävä ja äiskällä on kiva miesystävä,ja mun äiti ja se miesystävä on tehny lapsen ja se on mun pikkuveli,se on 4 vuotta!
ÄLKÄÄ LANNISTUKO VANHEMPIEN EROSTA,KAIKKI KÄÄNTYY VIEL PAREMMAKSI,LUPAAN SEN!!!

ei eronnu enkä kyl tahtoiskaa! yhen mun kaverin vanhemmat on eronnu mut ei se sitä nii haitaa kumma juttu mut ihan sama HYVÄÄ ALKU KEVÄTTÄ TEILLE KAIKKILLE!!!!!=)=)=)

ei ole, enkä tahtoisikaan. mun kaverin vanhemmat eros puol vuotta sitten ja mun kaveri ei oo kertonu siitä ku mulle ja sen kamulle….

On eronnu. Melkee mun kaikkie tuttujeki on :O luulin et useemmanki ois mut ei näköjää :).

Viides! *Hirveet tuuletukset* Ei ole, onneksi. Ovat ainakin luvanneet, ettei he eroa koskaan.

Oma kommentti